Δυάδα προκριματικών Champions League!

Δυάδα προκριματικών Champions League!

Η πρόταση του Stoiximaview για τα προκριματικά της διοργάνωσης...

Βραδιά Champions League και το Stoiximaview προτείνει για απόψε δύο αγώνες της Β’ φάσης προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Ομόνοια – Ντινάμο Ζάγκρεμπ (19:00): Μπαίνουμε στα μέσα της εβδομάδας και έρχονται ξανά οι αγώνες των προκριματικών του Champions League. Η ομάδα της Κύπρου, Ομόνοια, στην Κροατία δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό. Ηττήθηκε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ με σκορ 2-0 και τώρα στην Κύπρο καλείται να κάνει την υπέρβαση.

Βέβαια για να τα λέμε και όλα από την αρχή χαρακτηριζόταν ως υπέρβαση για την Ομόνοια να αποκλείσει έναν αντίπαλο όπως είναι η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Είναι από τις δυνατές ομάδες της Κροατίας η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, οπότε για την Ομόνοια από την αρχή ήταν μία δύσκολη κλήρωση αυτή για το Β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπως και να έχει όμως μετά τον πρώτο αγώνα στο Ζάγκρεμπ τα πράγματα για την Ομόνοια έχουν γίνει ακόμη πιο δύσκολα. Κάτι που σημαίνει ότι η Ομόνοια θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της και να κάνει ο,τι δεν έκανε στην Κροατία, να σκοράρει…

Εμείς πάμε στοίχημα με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με την Ομόνοια να έχει δώσει μόλις δύο επίσημα ματς, ένα για το Σούπερ Καπ Κύπρο το οποίο και κέρδισε απέναντι στην Ανόρθωση και το άλλο επίσημο ήταν το πρώτο παιχνίδι με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Οι Κροάτες από την πλευρά τους έχουν παίξει τρία επίσημα για τα προκριματικά του Champions League και έχουν ξεκινήσει και το πρωτάθλημά τους, έχοντας ήδη δώσει δύο αγωνιστικές.

Ομόνοια – Ντινάμο Ζάγκρεμπ (19:00): Στα προγνωστικά στοιχήματος εμείς θα στηριχτούμε στα γκολ της αναμέτρησης. Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ναι μεν νίκησε με 2-0 στο γήπεδό της, αλλά είναι μία επιθετική ομάδα. Οπότε θεωρούμε πως δεν θα κλειστεί πίσω για να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Η Ομόνοια από την πλευρά της αν θέλει να πετύχει κάτι θα πρέπει να σκοράρει. Οπότε για το στοίχημα θα στηρίξουμε το γκολ/γκολ της αναμέτρησης, σε απόδοση 1.78.

Ελσίνκι – Μάλμε: Επιβεβαίωση ανωτερότητας

Ελσίνκι – Μάλμε (19:00): Στον πρώτο αγώνα, στη Σουηδία, η Μάλμε επικράτησε με 2-1. Προηγήθηκε με τον Τσόλακ στο 45’ και έκανε το 2-1 με τον Κρίστιανσεν στο 75’, ενώ η Ελσίνκι είχε ισοφαρίσει με τον Ρίσκι στο 68’. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν υψηλές αποδόσεις και περιμένουν δυνατό παιχνίδι.

Στα δικά μας μάτια, πάντως, χωρίς να σας επηρεάσουμε για το στοίχημα, η Μάλμε είναι μία σκάλα πάνω. Και αν καταφέρει να γίνει αποτελεσματική, θα έχει εύκολο έργο. Επιστροφή στις νίκες για την Ελσίνκι που επικράτησε 2-0 της Χάκα, λίγες μέρες μετά το 2-1 από την Ούλου (η πρώτη μετά από 11 σερί επιτυχίες) και το 2-1 από τη Μάλμε.

Σκόραρε, αλλά δεν κράτησε ως το τέλος. Πάντως, στάθηκε τυχερή, θα μπορούσε να είχε χάσει με μεγαλύτερο σκορ. Τι θέλει τώρα; Νίκη με ένα γκολ διαφορά για να στείλει το ματς στην παράταση.

Σε καλό φεγγάρι δείχνει, από την άλλη, η Μάλμε, που μετράει 5-1-0 σε έξι αγώνες, σε Σουηδία και προκριματικά. Τελευταία νίκη το «σβηστό» 2-0 επί της Μίαλμπι. Θα πρέπει να λύσει ένα σημαντικό «πρόβλημα»: το σκοράρισμα. Ναι, σκοράρει σχετικά άνετα, αλλά οι ευκαιρίες που δημιουργεί και τα γκολ που πετυχαίνει είναι αριθμοί δυσανάλογοι.

Σκεφτείτε, στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, «άγγιξε» τις 20 τελικές (έναντι 4 της Ελσίνκι!), αλλά έδειξε να ζορίζεται. Το ίδιο πέρασε και στον προηγούμενο γύρο απέναντι στη Ρίγα.

Ελσίνκι – Μάλμε (19:00): Θα στηρίξω εκ νέου τη Μάλμε. Θεωρώ πως έχει καλύτερη ομάδα και μπορεί να εκμεταλλευτεί ότι τώρα μπορεί να βρει περισσότερους χώρους. Πάμε στοίχημα με το «διπλό» στο 2,12.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ