Η Γάνδη με την Αντβέρπ στο 3.75

Η Γάνδη με την Αντβέρπ στο 3.75

Δυάδα από το Stoiximaview από το πρωτάθλημα του Βελγίου...

Έχει δράση στο πρωτάθλημα του Βελγίου και το Stoiximaview προτείνει δυάδα από την Jupiler League!

Γάνδη-Μπίρσχοτ (19.30): Το καμπανάκι ξαναχτύπησε για την Γάνδη παρότι δεν είχε κόστος. Μπήκε στο πρωτάθλημα με το… αριστερό, αφού ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Σεντ Τρούιντεν.

Την Πέμπτη ακολούθησε η ήττα 2-0 από τη Βαλερένγκα, ωστόσο, η πρόκριση επί της ουσίας είχε σφραγιστεί από το πρώτο ματς (4-0) κι έτσι ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις στην επόμενη φάση του Conference με τη Ρίγας.

Πάντως, τόσο το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όσο και η εικόνα στον επαναληπτικό προβληματίζουν τον Βανχάεζενμπρουκ, που από νωρίς νιώθει πίεση στα εντός συνόρων παιχνίδια, ενώ παράλληλα καλείται να βάλει την ομάδα σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Γάνδη-Μπίρσχοτ (19.30): Κατά κάποιο τρόπο ευτυχώς το πρόγραμμα δείχνει ευνοϊκό, αφού πριν την πρώτη αναμέτρηση με τους Λετονούς, που θα πραγματοποιηθεί εντός έδρας, υποδέχεται την Μπρίσχοτ για την 2η αγωνιστική.

Και η ομάδα του Μάες έχει θέματα από νωρίς. Θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή, ωστόσο, στην πρεμιέρα και το ντέρμπι με την Σερκλ τα έκανε μαντάρα (0-1). Θεωρητικά πηγαίνει στη Γάνδη χωρίς άγχος, ωστόσο, η εικόνα της στο πρώτο ματς δεν τις δίνει ιδιαίτερες ελπίδες.

Με τους γηπεδούχους να θέλουν να κλείσουν στόματα και να βρουν μια πειστική εμφάνιση το να σκοράρει η Γάνδη και στα δύο ημίχρονα έχει λογική στο 2.07 (novibet.gr).

Άντβερπ-Κορτράικ (22.00): Αντίστοιχη είναι η κατάσταση που βρίσκεται το φαβορί και στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας. Η Άντβερπ κατέβηκε χωρίς… άμυνα στην έδρα της Μέχελεν και παρότι προηγήθηκε 2-0 εν τέλει ηττήθηκε 3-2, με τα γκολ των γηπεδούχων να έρχονται σε 14 λεπτά (60-74’)!

Με τσακισμένη ψυχολογία ο Πρίσκε προσπαθεί να φτιάξει την ψυχολογία της ομάδας του και όλοι γνωρίζουν πως το αποτέλεσμα είναι πάνω απ’ όλα σε τέτοιες καταστάσεις.

Άντβερπ-Κορτράικ (22.00): Η Κορτράικ πηγαίνει στο Ντέουμε έχοντας κάνει το καθήκον της κόντρα στη Σερένγκ στην πρεμιέρα. Βέβαια, το 2-0 δεν πρέπει να ξεγελά. Η εικόνα των νεοφώτιστων ήταν τραγική και οι παίκτες του Έλσνερ χρειάστηκε να φτάσουν στο 88’ για να πετύχουν το δεύτερο γκολ και να σβήσουν το ματς.

Στην έδρα μιας ομάδας η οποία είναι ανώτερη και από νωρίς καλείται να μπει με το μαχαίρι στα δόντια το έργο των παικτών του Ρώσου θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο. Πιστεύοντας λίγο περισσότερο στην ανάγκη για αντίδραση των γηπεδούχων θα… δοκιμάσω τον άσσο όσο βρίσκεται πάνω από το 1.81 (novibet.gr).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ