Πάμε «δαγκωτό» στα προκριματικά του Champions League

Πάμε «δαγκωτό» στα προκριματικά του Champions League

Οι προτάσεις του Stoiximaview για τα προκριματικά των ομίλων του Champions League...

Έχουμε βραδιά Champions League απόψε για τα προκριματικά των ομίλων της διοργάνωσης και το Stoiximaview προτείνει!

Ερυθρός Αστέρας – Σέριφ (22:00): Τον πρώτο λόγο δείχνει να έχει ο Ερυθρός Αστέρας απέναντι στην ομάδα από τη Μολδαβία. Τα προγνωστικά στοιχήματος περιμένουν να την περάσει εύκολα, όπως έκανε και με την Καϊράτ. Εννοείται ότι για το στοίχημα δεν έχει αξία ο «άσος» στο 1,30. Ούτε η πρόκριση του Ερυθρού Αστέρα που προσφέρεται στο 1,20.

Πήγε να τα κάνει δύσκολα τα πράγματα ο Ερυθρός Αστέρας στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Ηττήθηκε 2-1 στο Καζακστάν από την Καϊράτ, αλλά στο Βελιγράδι έκανε επίδειξη δύναμης, διαλύοντάς την με 5-0 (3-0 ημίχρονο). Στο πρωτάθλημα μπήκε με το αριστερό, με το 0-0 εντός με τη Βοϊβοντίνα, αλλά ακολούθησαν δύο νίκες, 1-0 τη Μλάντοστ Λουκάνι, 3-1 την Σπαρτάκ Σουμπότιτσα. Εφόσον προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Champions League τη νικήτρια από το ζευγάρι Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λέγκια Βαρσοβίας.

Από την άλλη, η Σέριφ από τη Μολδαβία έχει μπει στη δράση από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Εκεί, απέκλεισε την αλβανική Τέουτα με δύο νίκες, 4-0 εκτός, 1-0 εντός. Ακολούθησαν οι δύο νίκες με την Αλασκέρτ από την Αρμενία, 1-0 εκτός, 3-1 εντός. Τώρα, όμως, το επίπεδο δυσκολίας άλλαξε για τα καλά. Για την ιστορία, στο πρωτάθλημα μπήκε με εντός έδρας ήττα 1-0 από την Μπαλτί και πριν λίγες μέρες νίκησε 3-1 τη Φλορέστι.

Ερυθρός Αστέρας – Σέριφ (22:00): Ξεχώρισα δύο επιλογές και μου αρέσουν πολύ. Περιμένω από την ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς να «καθαρίσει» εύκολα. Πάμε στοίχημα με βασική πρόταση το 1 Ημίχρονο / 1 Τελικό σε απόδοση 1,98 (Stoiximan). Ωραίο και το 1,80 του Over 2,5 γκολ.

Κλουζ – Γιουνγκ Μπόις: Δεν πιστεύουμε ότι θα «ανοίξει»

Κλουζ – Γιουνγκ Μπόις (21:00): Πάμε στοίχημα για απόψε με τα προκριματικά του Champions League. Μπαίνουμε σε μία αρκετά ενδιαφέρουσα ημέρα, από τη στιγμή που υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός παίζει με τη Λουντογκόρετς στο Καραϊσκάκη και ο Διονύσης Βερβελές προτείνει στο Stoiximaview. Έτσι και εμείς πάμε στα δικά μας και έχουμε επιλέξει για τα προγνωστικά στοιχήματος αγώνα των προκριματικών των ομίλων της διοργάνωσης.

Έχουμε ξεχωρίσει για το στοίχημα την αναμέτρηση της Κλουζ απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις. Ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες τις οποίες κατά τη δική μου πάντα άποψη δεν τις χωρίζουν και πολλά.

Σίγουρα η Γιουνγκ Μπόις η οποία προέρχεται από ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα είναι θεωρητικά το φαβορί, αλλά και η Κλουζ δεν είναι κακή ομάδα. Να δούμε λίγο αναλυτικά την πορεία των ομάδων.

Η Κλουζ στη Ρουμανία έχει το απόλυτο σε αυτά τα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος έχοντας τρεις νίκες. Στα προκριματικά του Champions League αρχικά απέκλεισε την Μπόρατς Μπάνια. Νίκησε στο γήπεδό της με 3-1, ηττήθηκε έξω με 2-0 στην κανονική διάρκεια και το ματς πήγε παράταση, εκεί όπου σημείωσε η Κλουζ το γκολ που ήθελε και προκρίθηκε.

Στην επόμενη φάση έπαιξε με τη Λίνκολν Ρεντ και προκρίθηκε με δύο νίκες 2-1 εκτός έδρας και 2-0 εντός.

Η Γιουνγκ Μπόις από την πλευρά της σε δύο ματς στο πρωτάθλημα έχει μία νίκη και μία ισοπαλία. Στην Ευρώπη στη Β’ φάση των προκριματικών απέκλεισε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με 0-0 εκτός έδρας και 3-2 εντός έδρας.

Κλουζ – Γιουνγκ Μπόις (21:00): Στον αγώνα που έχουν οι δύο ομάδες στη Ρουμανία θεωρούμε πως δεν θα ανοίξει το σκορ. Έχουν φτάσει πλέον δύο βήματα πριν τους ομίλους του Champions League. Όποια ομάδα προκριθεί τώρα εξασφαλίζει τους ομίλους του Europa League και διεκδικεί πρόκριση στο Champions League. Οπότε η λογική λέει πως θα παίξουν κλειστά. Θεωρούμε όμως πως θα μπουν γκολ και θα βασιστούμε στο 2-3 γκολ αγώνα σε απόδοση 1.98 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ