Με τελικό Σούπερ Καπ και Ligue 2

Με τελικό Σούπερ Καπ και Ligue 2

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To Stoiximaview προτείνει δυάδα από τον Τελικό Σούπερ Καπ και από την αναμέτρηση της Ligue 2!

Μπαστιά – Νανσί (20:00): Έγιναν όλα τα ματς χθες των προκριματικών των ομίλων του ChampionsLeague, οπότε για σήμερα σταπρογνωστικά στοιχήματοςθα κινηθούμε κάπως διαφορετικά.Θα πάμε στοίχημα με τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και συγκεκριμένα τη Ligue 2. Μία κατηγορία την οποία προτιμάμε αρκετές φορές στο στοίχημα, αφού έχει αρκετά ενδιαφέροντα ματς.Έτσι και τώρα έχει ένα ματς, για την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η Μπαστιά υποδέχεται στο γήπεδό της τη Νανσί.

Οι γηπεδούχοι θα δώσουν το δεύτερό τους ματς και είναι ομάδα η οποία προέρχεται από την τρίτη κατηγορία. Κέρδισε την άνοδό της την προηγούμενη σεζόν και αυτό που θέλει είναι να αρχίσει καλά από τώρα στο πρωτάθλημα και να βγάλει μία δυναμική.Στην προηγούμενη αγωνιστική πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το εντός έδρας 1-1 απέναντι στη Νιμ.

Μπαστιά – Νανσί (20:00): Από την άλλη, η Νανσί δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Σε δύο αγωνιστικές μετρά ισάριθμες ήττες και είναι για την ώρα στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με συντελεστή γκολ 1-6! Ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 2-1 εκτός έδρας από την Πο, ενώ στο γήπεδό της γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την Τουλούζ.

Δύο ομάδες οι οποίες δεν έχουν και τις τρομερές επιθέσεις, ενώ από την άλλη ην Νανσί δείχνει αδύναμη, στα πρώτα ματς, και στην άμυνά της.

Μπαστιά – Νανσί (20:00): Εκεί θα στηριχτούμε και εμείς για το στοίχημα, στα γκολ της αναμέτρησης. Θέλουμε να μπουν γκολ, αλλά δε βλέπουμε το πως μπορεί να ανοίξει το ματς και να ξεφύγει από το 2-3 γκολ αγώνα, επιλογή την οποία βρίσκουμε σε απόδοση 1.95 (Stoiximan).

Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Τσέλσι – Βιγιαρεάλ (22:00): Το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν τους φέρνει και μπροστά στη διεκδίκηση του πρώτου τίτλου της σεζόν. Η κάτοχος του ChampionsLeague, Τσέλσι και εκείνη του EuropaLeague, Βιγιαρεάλ, συγκρούονται στο Μπέλφαστ με στόχο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Σε μια περίοδο… ανετοιμότητας, πάντως, αφού προέρχονται από προετοιμασία. Και λίγο πριν από το ξεκίνημα των πρωταθλημάτων.

Αν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ; Σαφώς και οι Λονδρέζοι έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Λόγω του ονόματος και της… φόρας που πήραν στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Για όσους θυμούνται, όμως, λέγαμε και πριν από τον τελικό του Europa League πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ναι μεν ήταν φαβορί, πλην όμως η Βιγιαρεάλ είναι έμπειρη ομάδα. Με καταπληκτικό προπονητή, με ποιοτικό ρόστερ.

Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Τσέλσι – Βιγιαρεάλ (22:00): Δεν περιμένω ετοιμότητα για καμία ομάδα. Δεν νομίζω πως μπορούμε να πάμε σε έναν ανοιχτό τελικό που θα έχει σπουδαίο θέαμα. Με τα πόδια ακόμα βαριά από την προετοιμασία και με το ημερολόγιο στις 11 Αυγούστου, δύσκολο να δούμε πολλά πράγματα.

Θα πάμε σε επιλογή ημιχρόνου όσον αφορά το στοίχημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν περιμένω πολλά ρίσκα από τις δύο ομάδες. Πόσο μάλλον από το πρώτο ημίχρονο. Πάμε στοίχημα με Χ ημίχρονο στον τελικό σε απόδοση 2.11 στο pamestoixima.gr.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ