Σφραγίζει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Σφραγίζει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To Stoiximaview προτείνει δυάδα από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ αλλά και ένα παιχνίδι για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Europa Conference League, ΠΑΟΚ – Μποέμιαν (20:00): Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μπει σε διαδικασία έστω και… σκέψης αποκλεισμού από τη συγκεκριμένη ομάδα; Μπορούν οι ημιεπαγγελματίες της Μποέμιαν, όσο κι αν το πιστεύουν μετά το υπέρ τους 2-1, να τη βγάλουν… καθαρή στην Τούμπα; Φαίνεται δύσκολο. Ακόμα και αν δούμε πως στο πρόσφατο παρελθόν ο ΠΑΟΚ τα έκανε μαντάρα στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ την πάτησε στην Ιρλανδία γιατί προφανώς πίστεψε πως θα κάνει περίπατο. Είναι από εκείνες τις βραδιές που συμβαίνει στ’ αλήθεια το «υποτίμησε τον αντίπαλο». Αυτό έκανε. Δέχτηκε ένα γκολ και δεν άκουσε τα καμπανάκια. Δέχτηκε και δεύτερο και άκουσε… καμπάνες. Σκόραρε ο Ολιβέιρα για το 2-1 και γλίτωσε κάπως το… κάζο. Ο επαναληπτικός του δίνει την ευκαιρία να το διορθώσει.

Europa Conference League, ΠΑΟΚ – Μποέμιαν (20:00): Δεν βρίσκουμε τρόπο να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να γίνουν όλα τα… απίθανα για να μείνει έξω από μια ομάδα όπως η Μποέμιαν. Θέλει «καθαρή» νίκη με δύο γκολ διαφορά. Θα τη βρει και θα προκριθεί. Η απόδοση στο στοίχημα, βέβαια, δεν προσφέρεται για να πάμε μόνο εκεί. Στο 1.20 και η νίκη και η πρόκριση.

Θα πάμε σε επιλογή συνδυαστική μέσω του Bet Builder του pamestoixima.gr ώστε να πάρουμε μεγάλη απόδοση. Θα πάμε στοίχημα με άσο ημίχρονο/άσο τελικό και over 2,5 γκολ συνολικά σε απόδοση 2.01.

Προκριματικά Europa League, Σέλτικ – Γιάμπλονετς (21:45): Το πάλεψαν οι Τσέχοι στο πρώτο παιχνίδι, αλλά λύγισαν από τη Σέλτικ με 4-2. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν αρκετές επιλογές και νομίζω πως κάτι καλό έχω βρει στο στοίχημα. Πάμε να ρίξουμε μία ματιά.

Δέκα γκολ μέσα σε λίγες μέρες έβαλε η Σέλτικ. Πρώτα ήταν το 4-2 στην Τσεχία, στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League και μετά το 6-0 επί της Νταντί. Ήταν ο καλύτερος τρόπος να πάρει τα πάνω της μετά το 2-1 από τη Χαρτς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τώρα, απλά καλείται να κάνει το αυτονόητο και να διαχειριστεί με το σωστό τρόπο το ισχυρότατο προβάδισμά της.

Η Γιάμπλονετς το πάλεψε στο πρώτο παιχνίδι. Σε ένα σχετικά μοιρασμένο παιχνίδι, τη διαφορά την έκανε η μεγαλύτερη ποιότητα της Σέλτικ. Το ίδιο καλείται να κάνει και στο δεύτερο ματς.

Περιμένω να είναι ανταγωνιστική. Για την ακρίβεια, δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο, αλλά περιμένω να βρει γκολ. Προ ημερών έμεινε στο 2-2 με τη Μποέμιανς για το πρωτάθλημα. Προκριματικά Europa League, Σέλτικ – Γιάμπλονετς (21:45): Δεν είναι καμία τρελή απόδοση, αλλά είναι τίμιο το 1,70. Τόσο δίνει η Stoiximan την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Και θα το πάρω όσο είναι σε αυτήν την τιμή. Πάμε στοίχημα με αυτό το ποντάρισμα.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ