Μάχη πρόκρισης για τις ελληνικές ομάδες

Μάχη πρόκρισης για τις ελληνικές ομάδες

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To Stoiximaview αναλύει τις μονομαχίες πρόκρισης των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Europa Conference League, ΠΑΟΚ – Ριέκα (21:00): Πρώτο παιχνίδι στην ιστορία μεταξύ των δύο ομάδων. Με φόντο τους ομίλους του Europa Conference League που για τον ΠΑΟΚ αποτελούν επιτακτική ανάγκη. Θα είναι καταστροφικό αν η ομάδα του Λουτσέσκου δεν καταφέρει να μπει στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Φαβορί οι Θεσσαλονικείς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρήσουν πως η Ριέκα είναι… Μποέμιαν. Οι Κροάτες έχουν μια καλή ομάδα και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, διαφορετικά θα κάνουν ζημιά. Και ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο απ’ αυτό που είδαμε στα δύο παιχνίδια με τους Ιρλανδούς, οι οποίοι τον δυσκόλεψαν αρκετά.

Europa Conference League, ΠΑΟΚ – Ριέκα (21:00): Ο ΠΑΟΚ έβγαλε προβλήματα στα παιχνίδια με την Μποέμιαν. Και εκείνα πρέπει να δει ως οδηγό γι’ αυτά που έρχονται απέναντι στους Κροάτες. Προβλήματα που εμφανίστηκαν κυρίως αμυντικά, επιτρέποντας στον αντίπαλο να φανεί απειλητικός. Βλέποντας τις αποδόσεις στο στοίχημα, σίγουρα δεν αξίζει να πάμε προς τον «άσο» σε αποδόσεις κοντά στο 1.60.

Το… κλικ το κάνουν τα γκολ. Και το over που είναι κοντά στον διπλασιασμό, αλλά και το αμφίσκορο, στη λογική πως ο ΠΑΟΚ δέχεται φάσεις. Και είναι πιθανό να δει την εστία του να παραβιάζεται. Πάμε στοίχημα λοιπόν με Goal/Goal στην Τούμπα σε απόδοση 1.94 στο pamestoixima.gr.

Europa League, Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00): Να σώσει την παρτίδα της Ευρώπης αναζητεί ο Ολυμπιακός. Μετά τον αποκλεισμό του από τη Λουντογκόρετς, ο Ολυμπιακός ως στόχο έχει την είσοδό του στους ομίλους του Europa League, που είναι μια αναβαθμισμένη διοργάνωση σε σύγκριση με το παρελθόν. Απέναντι από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς απόψε, η πρωταθλήτρια Σλοβακίας. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας δείχνει να αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά σε τέτοιες βραδιές, αυτά πολλές φορές είναι για τις… εντυπώσεις.

Europa League, Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00): Στο ματς του Ράζγκραντ ο Ολυμπιακός μπορεί να μην προκρίθηκε, αλλά πέρασαν και οι δύο βασικές μας επιλογές. Το over 1,5 γκολ του Ολυμπιακού στο ματς, αλλά και το να σκοράρει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Με την αύρα των καλών επιλογών στοιχηματικά εκεί, συνεχίζουμε με το ματς στο Καραϊσκάκη. Από Stoiximan οι επιλογές μας και πάμε με τη βασική. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά,

θα ψάξει να βγάλει ενέργεια και θα βρει γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 1,65 βρίσκουμε αυτή την απόδοση και τη στηρίζουμε, με ένα γκολ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και να πληρωθούμε. Οι πιο τολμηροί, περιμένετε και λίγο να ανέβει στο live αν θέλετε.

Europa League, Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00): Βλέπω πέναλτι στο ματς. Στο 2,70 είναι αυτό, αλλά θα πάρω την επιλογή να σκοράρει ο Ολυμπιακός με πέναλτι, σε απόδοση 4,10. Ο Ελ Αραμπί το έκανε στη Βουλγαρία, άλλο αν οι συμπαίκτες του στη διαδικασία των πέναλτι μετά αποδείχθηκαν άστοχοι για τα καλά. Με αποδόσεις κάτω του 2,00 για να βρει γκολ ο Μαροκινός φορ, θα προτιμήσω κάτι που δείχνει μεγαλύτερο ρίσκο, αλλά το πιστεύω.

Κλείνω με δύο ειδικά στοιχήματα. Εμπνεύσεις; Ίσως… Το όνειρο που είδα. Το να σκοράρει ο Μαντί Καμαρά στο ματς, δίνει 6,10. Πιστεύω μία-δύο τελικές θα τις βρει ο μέσος του Ολυμπιακού. Έχει την ποιότητα, θέλει να δείξει, τον στηρίζω. Στο 3,05 το να δεχθεί κάρτα ο Ρέαμπτσιουκ. Θα έχει δουλειά από εκεί, παίζει σε υψηλό ρυθμό, βγάζει και τσαμπουκά, άρα τον επιλέγω στον (Stoiximan). Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ