To καθαρίζει άνετα η Παρί

To καθαρίζει άνετα η Παρί

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To Stoiximaviewπροτείνει δυάδα αναμετρήσεων από Γαλλία και Γερμανία.

Bundesliga, Λειψία – Στουτγκάρδη (21:30): Εκ διαμέτρου αντίθετες πρεμιέρες για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Απογοήτευσε η Λειψία στο πρώτο της επίσημο ματς στη μετά – Νάγκελσμαν εποχή. Ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από τη Μάιντς, σε ένα παιχνίδι που έδειξε πως χρειάζεται ακόμα δουλειά προκειμένου να φτάσει στα περσινά στάνταρ. Έκανε μεν ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, πλην όμως δεν βρήκε γκολ και κινδύνευσε στην άμυνα.

Αντίθετα, η Στουτγκάρδη είχε μια πρεμιέρα – όνειρο. Φιλοδώρησε με πέντε γκολ την Γκρότιερ Φιρτ, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα είχε σημειώσει έξι γκολ σε ματς Κυπέλλου. Το σκορ ήταν 5-0 στο 76’, με τη Στουργκάρδη να παίζει καταπληκτικά και τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής στο 93’. Μια εμφάνιση που σκόρπισε φιλοδοξίες στους φίλους της ομάδας.

Bundesliga, Λειψία – Στουτγκάρδη (21:30): Δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη θα είναι για τη Λειψία μια… σφαλιάρα από πολύ νωρίς. Θα την επηρεάσει και ψυχολογικά, εκτός από βαθμολογικά. Είναι αλήθεια πως περιμένω να βγάλει μία αντίδραση απέναντι στη Στουτγκάρδη.

Ο άσος της βέβαια στο στοίχημα είναι πολύ χαμηλά για τα δεδομένα που περιγράψαμε. Θα το… τσιμπήσουμε παίζοντας συνδυαστικά και χρησιμοποιώντας το bet builder. Θα πάμε στοίχημα με άσο και over 2,5 γκολ σε συνολική απόδοση 1.95 στο pamestoixima.gr.

Ligue 1, Μπρεστ – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Όλος ο πλανήτης γνωρίζει πως ειδικά φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν θα δίνεται πολύ χαμηλές στις αποδόσεις στο στοίχημα. Λογικό είναι, έτσι. Κοινώς, πρέπει να βρίσκουμε ευκαιρίες. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν πολλές επιλογές και εμείς θα πάμε σε μία που μας δικαίωσε και την προηγούμενη αγωνιστική. Επίσης, για την ιστορία, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τη Μπρεστ: στο 0-1-10 είναι η συνολική παράδοση, στο 0-1-6 με γηπεδούχο τη Μπρεστ.

Χειρότερο πρόγραμμα δύσκολα θα μπορούσε να έχει η Μπρεστ, μιας και είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με Λιόν εκτός και Ρεν εντός. Κι όμως, είχε πολύ καλή εικόνα και δεν ηττήθηκε, μιας και έμεινε στο 1-1 και στα δύο ματς. Σε αυτό με τη Ρεν θα μπορούσε να το κερδίσει κιόλας, μιας και ήταν πιο απειλητική. Τώρα έχει απέναντί της το δυσκολότερο έργο σε όλη τη σεζόν. Και αυτό θα ισχύει για κάθε ομάδα που θα παίζει με το σύνολο του Ποκετίνο.

Τα εύκολα δύσκολα πήγε να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν με το Στρασβούργο. Νίκησε μεν 4-2, αλλά το άνετο 3-0 έγινε 3-2 και… αγχώθηκε για λίγο. Θυμίζουμε, έχασε με 1-0 από τη Λιλ στο γαλλικό Σούπερ Καπ, ενώ στην πρεμιέρα νίκησε, με ανατροπή, 2-1 εκτός της Τρουά. Ο Ποκετίνο δεν υπολογίζει Ράμος, Κουρζαβά, Μπερνάτ και Νταγκμπά, ενώ περιμένουμε να δούμε πότε θα κάνει το ντεμπούτο του σπουδαίος Λιονέλ Μέσι.

Ligue 1, Μπρεστ – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Θα στηρίξουμε ξανά την Παρί Σεν Ζερμέν. Εντάξει, όχι ακριβώς αυτήν, αλλά από αυτήν περιμένουμε να κάνει τη διαφορά. Πάμε στοίχημα με το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2,05 (Stoiximan).Μας δικαίωσε και την προηγούμενη αγωνιστική και πάμε τώρα για το 3/3.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ