Το… ανοίγει η Αγγλία

Το… ανοίγει η Αγγλία

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τις μάχες των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ουγγαρία – Αγγλία (21:45): Στη Βουδαπέστη και το Πούσκας Αρένα η Ουγγαρία φιλοξενεί την Αγγλία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην προκριματική φάση της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ, συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες των 55 Ομοσπονδιών που υπάγονται στην UEFA, οι οποίες χωρίστηκαν συνολικά σε 10 ομίλους. Οι πέντε εξ’ αυτών αποτελούνται από πέντε ομάδες και οι ισάριθμοι υπόλοιποι από έξι ομάδες. Στο Μουντιάλ του Κατάρ θα προκριθούν απευθείας οι επικεφαλής των βαθμολογιών των προκριματικών ομίλων. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση μαζί με άλλες δύο επικεφαλής ομίλων του UEFA Nations League, θα διεκδικήσουν μέσω playoffs τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι 12 ομάδες που θα συμμετάσχουν στα playoffs θα χωριστούν σε τρία γκρουπ των τεσσάρων ομάδων και το αγωνιστικό τους πρόγραμμα θα περιλαμβάνει απλούς -μονούς- αγώνες (ημιτελικοί, τελικός). Στο Μουντιάλ θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής οι νικητές των τριών τελικών.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ουγγαρία – Αγγλία (21:45): Οι ομάδες συμμετέχουν στον ένατο όμιλος της προκριματικής φάσης. Μετά από τρεις αγωνιστικές η Αγγλία έχει κάνει το 3Χ3 και είναι πρωτοπόρος με εννιά βαθμούς. Ακριβώς από κάτω βρίσκεται η Ουγγαρία που έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς στο διάστημα αυτό. Η Ουγγαρία λίγο έλειψε να πετύχει μεγάλη μαγκιά στο πρόσφατο Euro 2020. Βρέθηκε σ’ έναν όμιλο φωτιά με Πορτογαλία, Γαλλία και Γερμανία. Κοίταξε στα μάτια τις αντιπάλους. Εχασε από την Πορτογαλία 3-0, αν και το σκορ την αδικεί, 1-1 με τη Γαλλία και την τελευταία αγωνιστική προηγήθηκε δις, αλλά λύγισε και λίγο πριν το τέλος ισοφαρίστηκε σε 2-2. Θετικός ο απολογισμός με τον Μάρκο Ρόσι στον πάγκο, που κάνει καλή δουλειά και διαθέτει ένα αξιόλογο ροστερ για τα δεδομένα της. Ισως γίνει και ένα μίνι-ροτέισον καθώς ακολουθεί ματς με την Αλβανία εκτός έδρας, που μπορεί να το χτυπήσει περισσότερο.

Όλα φαινόντουσαν πως θα πήγαιναν άψογα για τους Αγγλους και έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση θα κατακτούσαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μέσα στο Γουέμπλεϊ το παραμύθι μετατράπηκε σε εφιάλτη. Προηγήθηκε στον τελικό με την Ιταλία μόλις στο δίλεπτο με τον Σο, ωστόσο από ένα σημείο και έπειτα ακολούθησε καταιγισμός και επήλθε η ισοφάριση από τον Μπονούτσι. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, το 1-1 παρέμεινε και εκεί. Η αναμέτρηση οδηγήθηκε εν τέλει στα πέναλτι, με τους Ατζούρι να αναδεικνύονται πρωταθλητές Ευρώπης. Τα… άκουσαν Σακά, Σάντσο και Ράσφορντ, που ήταν αυτοί αστόχησαν στη διαδικασία, ενώ είχαν μπει και… κρύοι στο παιχνίδι.

Ακολουθεί Ανδόρρα στο Λονδίνο και Πολωνία εκτός έδρας. Ο Σάουθγκεϊτ έχει πολλές επιλογές στην αποστολή του και στην 25μελη αυτή έχει σκοπού να χρησιμοποιήσει στα τρία ματς πολλά φρέσκα πρόσωπα, ώστε να δώσει σε όσους περισσότερους γίνεται. Ξεχωρίζει η κλήση του γκολτζή Μπάμφορντ, ενώ επέστρεψε και ο Αλεξάντερ Αρνολντ, που έλειπε στα προηγούμενα ματς της Εθνικής λόγω τραυματισμών. Θα τσεκαριστεί ο Σάντσο, που αντιμετωπίζει μικροενοχλήσεις. Εκτός ο Κάλβερτ Λιούιν λόγω τραυματισμού. Μήνυμα για μια νέα αρχή έστειλε ο Σάουθγκεϊτ.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ουγγαρία – Αγγλία (21:45): Λογικό φαβορί στο στοίχημα η Αγγλία που βίωσε το δικό της δράμα στο πρόσφατο Euro 2020. Η Ουγγαρία του Ρόσι όμως είναι ζόρικη ομάδα. Το διπλό δεν λέει και πολλά στο στοίχημα, δεν αξίζει, θα το θέλαμε πιο ψηλά. Σε τιμές διπλασιασμού τα πολλά γκολ αξίζουν, αφού αμφότερες έχουν επιθετική τάση στα παιχνίδια τους. Πάμε στοίχημα με το over 2,5 που κυκλοφορεί στο 2.07 (pamestoixima.gr).

Προκριματικά Μουντιάλ, Τσεχία-Λευκορωσία (21:45): Αντικειμενικά το καθήκον τους το έκαναν. Οι Λευκορώσοι πήραν το ματς κόντρα στην Εσθονία, που θεωρείται ομάδα του χεριού τους (4-2). Βέβαια, στη συνέχεια ακολούθησε το ντροπιαστικό 8-0 από το Βέλγιο και κάπως έτσι, έστω και με σκληρό τρόπο, στην πραγματικότητα. Ο Μάρκελ όσο κι αν προσπαθεί να φέρει ανανέωση στο ρόστερ είναι εμφανές πως αντιμετωπίζει ξεκάθαρο πρόβλημα έλλειψης επιλογών, το οποίο τον ακολουθεί σχεδόν σε κάθε ματς. Στην Οστράβα περιμένουμε την γνωστή-άνοστη συνταγή που ακολουθεί στα ματς με ανώτερες ομάδες. Ταμπούρι και ό,τι βγει.

Προκριματικά Μουντιάλ, Τσεχία-Λευκορωσία (21:45): Από την άλλη η Τσεχία πρέπει πλέον να μάθει να συμπεριφέρεται ως αφεντικό. Η πορεία-έκπληξη στο Euro ανέβασε τον πήχη και άνοιξε την όρεξη και για το Μουντιάλ. Της αρκεί να κάνει τα αυτονόητα για να πάρει την 2η θέση πίσω από τους Βέλγους και από εκεί και πέρα τα play-offs είναι άλλη κουβέντα. Από τον Σίλχαβι περιμένουμε μικρό ροτέισον στο ματς, καθώς ακολουθεί και το παιχνίδι με τους Βέλγους.

Προκριματικά Μουντιάλ, Τσεχία-Λευκορωσία (21:45): Οι αποδόσεις και το στυλ των ομάδων δεν μας επιτρέπουν πολλά στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Στα αυτονόητα θα πάμε αλλά θα ψάξουμε τρόπο να ανεβάσουμε το ρίσκο. Η Τσεχία είναι ξεκάθαρα το φαβορί και λογικά θα πάρει τη νίκη. Απέναντι σε μια ομάδα που απλά θα επιχειρήσει να παίξει με το ρολόι, ο στόχος των γηπεδούχων θα είναι να καθαρίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το ματς αλλά και να φτιάξουν ψυχολογία και να βρουν ρυθμό. Έτσι, λοιπόν ενδέχεται να μην αφήσουν εύκολα το γκάζι. Πάμε στοίχημα λοιπόν με τη Νίκη των Τσέχων και στα Δύο Ημίχρονα στο δελεαστικό 2.55 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ