Εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ

Εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To Stoiximaviewπροτείνει δυάδα αγώνων από τις μάχες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Europa Conference League, Λίνκολν – ΠΑΟΚ (19:45): Το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa Conference League είναι ένα από τα δύο πιο εύκολα που έχει. Απέναντι στη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ, μια ομάδα που έχει ερασιτέχνες, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί παρά να επιζητά τη νίκη. Τους τρεις βαθμούς στο… τσεπάκι του, που λογικά θα τους πάρουν όλοι.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για το ποιος θα είναι ο νικητής στο συγκεκριμένο ματς. Στοιχειωδώς σοβαρός να είναι ο ΠΑΟΚ, θα περάσει με άνεση από εκεί. Και δεν μπορούμε να μιλάμε φυσικά και για την επιλογή του «διπλού» στο στοίχημα. Μιας και αυτό το 1.22 που βρίσκουμε τον δικέφαλο δεν έχει αξία.

Europa Conference League, Λίνκολν – ΠΑΟΚ (19:45): Εδώ είναι τα… δύσκολα λοιπόν. Που μπορούμε να βρούμε μια αξιοπρεπή απόδοση σε ένα ματς με τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε δύο ομάδες. Πως μπορούμε να συνδυάσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι με μια καλή στοιχηματική επιλογή.

Κι εδώ θα πάμε φυσικά σε συνδυασμό. Αποτέλεσμα μαζί με γκολ. Θα πάμε στοίχημα με over 2,5 γκολ συνδυαστικά με τη νίκη του ΠΑΟΚ. Μια επιλογή που τη συναντάμε στο 1.82 στο pamestoixima.gr και βρίσκουμε αξία στη συγκεκριμένη απόδοση.

Europa League, Ολυμπιακός-Αντβέρπ (22:00): Ώρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό που κάνει πρεμιέρα στο γήπεδό του, απέναντι στον θεωρητικά πιο εύκολο αντίπαλό του στον όμιλο. Πάμε στο ψητό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προβληματίσει αρκετά μέχρι στιγμής. Και γιατί στην τελική είναι αρκετά τα ματς που δεν έχουν νικήσει. Δεν νίκησαν σε δύο ματς την Λουντογκόρετς, ήρθαν ισόπαλοι στην Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν, έμειναν στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα και πήγαμε κουβά για τα καλά σε αυτό το ματς.

Europa League, Ολυμπιακός-Αντβέρπ (22:00): Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι λογικό να έχει ένα άγχος γι’ αυτό το ματς. Είναι και η Αντβέρπ μια ομάδα ικανή για όλα. Δείχνει να έχει καλό ρυθμό, αλλά έχει και προβλήματα. Βρίσκει γκολ μπροστά, αλλά πίσω στην κακή της βραδιά, μαζεύει. Όπως έγινε στην Κύπρο με την Ομόνοια, όταν ηττήθηκε 4-2. Ανεξάρτητα αν νίκησε 2-0 και πέρασε στα πέναλτι στο Βέλγιο. Πλέον είμαστε σε φάση ομίλων. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει έτοιμος για τον… τρελό ρυθμό. Σαν να μην μπορεί να τον υπηρετήσει, επειδή δοκιμάστηκε και με πολλά προβλήματα, από την ώρα έναρξης της προετοιμασίας του. Κι έχει και άλλα, ακόμη και για την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη, στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα.

Europa League, Ολυμπιακός-Αντβέρπ (22:00): Πάμε με την πρώτη μας επιλογή. Παίκτη που έχει την αξία του και είναι πιστός στα ραντεβού του, δεν τον αγνοείς. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπορεί να μην σκόραρε στο πρωτάθλημα, αλλά την προηγούμενη φορά μας πλήρωσε στη Βουλγαρία με τηΛουντογκόρετς. Και το ίδιο θα κάνω και αυτή τη φορά, με τον Ελ Αραμπί να πληρώνει με 2,20 στη Novibet για να σκοράρει. Φάση θα βρει, πιστεύω θα το κάνει. Και αυτή η απόδοση, είναι εξαιρετική. Ως έκπληξη και… τρελή απόδοση, κρατήστε και τον Σισέ στο 9,00. Θα πάρει στημένες φάσεις ο Ολυμπιακός.

Europa League, Ολυμπιακός-Αντβέρπ (22:00): Επόμενη επιλογή. Έξυπνη εκτιμώ. Πίεση του Ολυμπιακού αναζητάς και ευκαιρίες. Στη Novibet βρίσκουμε το να έχει ο Ολυμπιακός Over 4,5 σουτ προς την εστία της Αντβέρπ, στο 1,95. Εξαιρετική απόδοση και θα την προτιμήσω, σε ένα βράδυ που η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς «καίγεται» για το τρίποντο.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ