Εμπιστοσύνη στην Άρσεναλ

Εμπιστοσύνη στην Άρσεναλ

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Πρέμιερ Λιγκ.

Premier League, Μπέρνλι-Άρσεναλ (17:00): Η γνωστή Μπέρνλι παρουσιάστηκε για 60λεπτά στο Γκούντισον Παρκ. Συμπαγής αμυντικά, σοβαρή και μετρημένη επιθετικά, η ομάδα του Ντάις πήγε να κάνει τη ζημιά. Όμως από την ώρα που ισοφαρίστηκε ακολούθησε η κατάρρευση, που την κρατάει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα πόντο. Για ακόμη μια χρονιά στο ρόστερ της θα δούμε γνωστά πρόσωπα καθώς οι αλλαγές είναι λίγες με τον σύλλογο να επιλέγει για ακόμη ένα καλοκαίρι να κρατήσει το μπάτζετ χαμηλά. Η Άρσεναλ έχει χάσει την αίγλη της μεγάλης ομάδας και σαφώς η Μπέρνλι δεν θα την φοβηθεί. Έτσι, μεγαλύτερο πρόβλημα των κλάρετς παραμένει το εντός έδρας κόμπλεξ. Δεν έχουν νικήσει τα τελευταία 12 ματς στην έδρα τους, την οποία αν δεν θέλουν να μπλέξουν χειρότερα θα πρέπει επιτέλους να αρχίσουν να την αξιοποιούν.

Premier League, Μπέρνλι-Άρσεναλ (17:00): Υπάρχει και η λέξη νίκη για την Άρσεναλ. Την έμαθε την προηγούμενη αγωνιστική με το 1-0 κόντρα στη Νόριτς με το γκολ του Ομπαμεγιάνγκ. Φυσικά ο δρόμος είναι μεγάλος, αφού οι τελευταίοι είναι και η μοναδικοί βαθμοί της. Το σοκ με τις ήττες από Μπρέντφορντ, Τσέλσι και Σίτι δεν έχει ξεπεραστεί για τους παίκτες του Αρτέτα. Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρουν είναι να συνεχίσουν με νίκες. Βέβαια, εδώ χρειάζονται και λίγη τύχη, την οποία για να είμαστε αντικειμενικοί δεν έχουν, αφού ευκαιρίες δημιουργούν αρκετές αλλά η μπάλα δεν μπαίνει μέσα. Στο Τερφ Μουρ ο Ισπανός δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Χόλντινγκ και Ελνένι, ενώ από εκεί και πέρα δεν αναφέρονται άλλα προβλήματα.

Premier League, Μπέρνλι-Άρσεναλ (17:00): Βαθμολογικά μιλάμε για ντέρμπι παραμονής, αλλά δεν θα συνεχίσω με τον ίδιο ειρωνικό τρόπο. Η Μπέρνλι μέχρι στιγμής πέραν του γνωστού “όσο αντέξουμε πίσω και μπροστά βλέπουμε” δεν μας έχει δείξει τίποτα! Την Άρσεναλ από την άλλη δεν μπορείς να την εμπιστευτείς με τίποτα, αλλά εδώ το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό μαζί της. Αν παρουσιαστεί σοβαρή και πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια είναι σε θέση να πάρει το διπλό στο ανεβασμένο άκρως δελεαστικό λόγω των καιρών 2.02 ( Novibet ).

Premier League, Άστον Βίλα-Έβερτον (19:30): Από βαρύ 3-0 στην έδρα της Τσέλσι έρχεται η Άστον Βίλα. Βέβαια το σκορ δεν λέει την αλήθεια γιατί η εικόνα της ομάδας του Σμιθ δεν ήταν τόσο κακή. Δέχτηκε γκολ στο 15’ από τον Λουκάκου και στο 49’ απ’ τον Κόβατσιτς, ωστόσο, μετά το 2-0, αντί να διαλυθεί παρέμεινε συγκεντρωμένη και έβγαλε ευκαιρίες κρατώντας ζωντανό το ματς. Τώρα επιστρέφει στην έδρα της και μπορούμε να πούμε πως έχει και βαθμολογική πίεση, αφού το ξεκίνημά της της έχει δώσει μόλις 4 βαθμούς.

Premier League, Άστον Βίλα-Έβερτον (19:30): Το 3-1 κόντρα στη Μπέρνλι μπορεί να δείχνει φυσιολογικό, όμως η αλήθεια είναι πως αποτέλεσε ένα τεστ το οποίο πέρασε με καλό βαθμό η Έβερτον. Σε ένα ματς που είχε την ταμπέλα του φαβορί, βρέθηκε πίσω στο σκορ και έδειξε χαρακτήρα. Μέσα σε 7’ έκανε το 1-1 και στη συνέχεια με χτυπήματα στο 65’ και στο 66’ γύρισε το ματς. Αν εξαιρέσει κανείς το 2-2 με τη Λιντς, η ομάδα του Μπενίτεθ τα πηγαίνει εξαιρετικά έχοντας τρεις νίκες στα υπόλοιπα.

Premier League, Άστον Βίλα-Έβερτον (19:30): O πήχης για την Έβερτον ανεβαίνει, όσο νικάει ο κόσμος θα ζητάει περισσότερα και είναι φυσιολογικό. Στο Μπέρμιγχαμ θα έχει την πρώτη δύσκολη αποστολή της εκτός έδρας μέχρι στιγμής. Η Άστον Βίλα είναι αρκετά πιεσμένη βαθμολογικά και ψάχνει αντίδραση. Με την εικόνα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με την Τσέλσι η αλήθεια είναι πως οι χωριάτες μας πείθουν. Τα ζαχαρωτά έχουν ρέντα αλλά και θεματάκια στην άμυνα, συνεπώς το G/G στο 1.77 ( Novibet ) ίσως είναι η ασφαλέστερη επιλογή.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ