Για το 2.40 η Ρεάλ

Για το 2.40 η Ρεάλ

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Carabao Cup και τη La Liga.

Τσέλσι – Άστον Βίλα (21:45): Σε μια περίοδο που οι ομάδες έχουν το μυαλό τους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, μάλλον… μπελάς είναι τα ματς του Κυπέλλου. Κυρίως για τους «μεγάλους», όπως η Τσέλσι. Μια Τσέλσι η οποία έχει ξεκινήσει… τρένο έως τώρα, έχοντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία με τη Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Τούχελ είναι εντυπωσιακή και δείχνει πως μπορεί να ονειρεύεται πρωτάθλημα. Και φυσικά σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Ένα ματς Κυπέλλου με την Άστον Βίλα είναι εντελώς διαφορετικό με τα υπόλοιπα.

Τσέλσι – Άστον Βίλα (21:45): Είναι σαφές πως περιμένουμε από τον Τούχελ να κάνει rotation. Να προχωρήσει σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα και να δώσει ευκαιρίες. Το θέμα με τη φετινή Τσέλσι είναι πως έχει τόσο μεγάλο ρόστερ που όποιος κι αν μπει μπορεί να είναι καλύτερος απ’ αυτόν που έπαιζε.

Τσέλσι – Άστον Βίλα (21:45): Το ματς είναι μονό, με τον νικητή να πηγαίνει στην επόμενη φάση, που είναι σημαντικό στοιχείο για το στοίχημα. Η Άστον Βίλα είναι καλή μεσοεπιθετικά και μπορεί να βρει το γκολ στο Στάμφορντ Μπριτζ. Θα πάμε στοίχημα με Goal/Goal λόγω της απόδοσης που συναντάμε, αφού το βρίσκουμε στο 1.92 στο pamestoixima.gr.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα (23:00): Η Ρεάλ ξεκίνησε πολύ δυναμικά τη σεζόν στη La Liga, μετρώντας τέσσερις νίκες στα πέντε πρώτα παιχνίδια (4-1-0). Έχει μάλιστα σημειώσει 15 γκολ (δεχόμενη επτά) στο ίδιο διάστημα. Μπορεί να ανησύχησε στην πρόσφατη συνάντηση στην έδρα της Βαλένθια, αφού βρέθηκε να ηττάται στο 66ο λεπτό, όμως τελικά δύο λάθη της αντίπαλης άμυνας, της επέτρεψαν να φτάσει σε μεγάλη ανατροπή (2-1) σε διάστημα δύο λεπτών (86′, 88′). Μοιράστηκαν γκολ και ασίστ οι Βινίσιους και Μπενζεμά. Οι Μαδριλένοι απέδειξαν ότι ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις έχουν αντανακλαστικά και ότι δεν δέχονται να ηττηθούν. Σπουδαίες εμφανίσεις φέτος, με την ομάδα, παρότι βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, να είναι αρκετά πεισμωμένη, μαχητική και παθιασμένη.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα (23:00): Η Μαγιόρκα δεν τα πηγαίνει άσχημα για τα δεδομένα της (2-2-1), όμως ήταν αρκετά τυχερή στο ισόπαλο 0-0 (εντός) με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ. Δεν έκανε αισθητή την παρουσία της, παρέμεινε κλεισμένη στην περιοχή στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης και τελικά αφού απέφυγε την ήττα… όλα καλά. Αυτή τη φορά θα τα βάλει με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά γνωρίζει πως δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά, ειδικά αν δεν καταφέρει να βρει δίχτυα. Αυτό ίσως την κάνει να ρισκάρει και να ψάξει την έκπληξη, αλλά αν η γηπεδούχος βρει χώρους, τότε θα υπάρξει πρόβλημα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα (23:00): Με το σετ στο 1.20-5.70-13.00, ούτε τα combo νίκης και γκολ δεν έχουν απόδοση που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Περιμένουμε η Ρεάλ να κερδίσει και μάλιστα χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα. Με το 1/1 & Over 2,5 να βρίσκεται σε απόδοση 2.40 ( Stoiximan ), αξίζει να πάρουμε το ρίσκο.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ