Προσέχουν για το 3.10

Προσέχουν για το 3.10

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας και της Ολλανδίας.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας και της Ολλανδίας.

Αλκορκόν – Μπούργος (19:15): Δεν ξέρει που… πατά και που βρίσκεται η Αλκορκόν στο ξεκίνημα στη Segunda Division της Ισπανίας, αφού μετά από οκτώ αγώνες έχει γνωρίσει επτά ήττες (1-0-7). Με την άμυνά της να… τα κάνει θάλασσα, δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα έξι παιχνίδια στο ίδιο διάστημα. Πάλεψε για λίγο στο πρώτο μέρος μέχρι και το σημείο που ισοφάρισε (1-1, 34′) τη Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’, ενώ στη συνέχεια δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο και υποχρεώθηκε σε βαριά εντός έδρας απώλεια (1-4). Κάποια στιγμή θα έρθει η αγωνιστική ανάκαμψη, κάτι που είναι σίγουρα πιο εύκολο να συμβεί μπροστά στο κοινό της, όμως για την ώρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Αλκορκόν – Μπούργος (19:15): Η Μπούργος βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού με ρεκόρ 2-3-3 και τέρματα 6-6. Δεν ανοίγει πολύ τα παιχνίδια της ακόμη, είναι επιφυλακτική και προσέχει για… να έχει. Οι δύο φετινές νίκες της ήρθαν στο γήπεδό της, αν και μακριά από εκείνο έχει μαζέψει μερικούς βαθμούς (0-2-2). Μοιράστηκε από ένα ημίχρονο υπεροχής με τη Μιραντές και αφού εκείνη σκόραρε στο διάστημα που ήταν ανώτερη (1-0, 43′) και η αντίπαλος όχι, μπόρεσε να αποσπάσει ένα κρίσιμο τρίποντο. Δεν πατάει σταθερά ακόμη και αυτό ίσως την κάνει να μην ρισκάρει σημαντικά στην επικείμενη αναμέτρηση.

Αλκορκόν – Μπούργος (19:15): Η Αλκορκόν έχει ξεκινήσει με ανορθόδοξο τρόπο τη φετινή της πορεία και μοιραία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Μπούργος, επίσης, δεν εντυπωσιάζει, αν και τα πηγαίνει σίγουρα καλύτερα από την αντίπαλός της, στην παρούσα φάση. Αξίζει να κυνηγήσουμε το 3.10 (Stoiximan) της ισοπαλίας, αφού αμφότερες δεν αποκλείεται να μείνουν ευχαριστημένες με τον βαθμό.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Αλμέρε Σίτι – Ντε Γκράαφσαπ (21:00): Όσα βάλει και… όσα φάει η Αλμέρε Σίτι, από την αρχή της σεζόν στην Eerste Divisie, αφού σκόραρε και στα εννιά παιχνίδια, ενώ G/G εμφάνισαν τα οκτώ από αυτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις πρόσφατες συναντήσεις ρισκάρει ακόμη περισσότερο, αν και αυτό δεν τη βγάζει κερδισμένη (0-1-2), αφού τα τρία τελευταία ματς εμφάνισαν G/G & Over 3,5 τέρματα. Δοκιμάστηκε στην έδρα της ισχυρής Φόλενταμ με την απώλεια (2-3) να έρχεται λόγω ανασταλτικών κενών της. Δεν μπορεί να αντέξει με τίποτα πίσω, αφού όταν δέχεται πίεση όλα μοιάζουν δύσκολα.

Αλμέρε Σίτι – Ντε Γκράαφσαπ (21:00): Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για την Ντε Γκράαφσαπ, αφού μετά το δυναμικό ξεκίνημα με 3 νίκες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια και τις δύο κολλητές ήττες που ακολούθησαν, δεν γνώρισε απώλεια στα τρία πιο πρόσφατα ματς (2-1-0). Ένα ημίχρονο… ήταν αρκετό στην έδρα της Τοπ Ος, αφού με εξαιρετική εμφάνιση στην επανάληψη και τρία τέρματα στο ίδιο διάστημα, έφυγε νικήτρια (3-0). Κάθε χρόνο έχεις ως στόχο της την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, όμως το επίπεδο της κατηγορίας ολοένα και ανεβαίνει, κάτι που δυσκολεύει την αποστολή της. Με την επιθετική γραμμή της να αποδίδει (16 γκολ σε 9 αγωνιστικές), αλλά τα κενά στην άμυνα να υπάρχουν (12 γκολ παθητικό), κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Στην παρούσα φάση, πάντως, είναι φορμαρισμένη.

Αλμέρε Σίτι – Ντε Γκράαφσαπ (21:00): Η Αλμέρε οδηγεί κάθε αναμέτρηση σε λογική… ροντέο, κάτι που περιμένουμε να κάνει και τώρα, αν και αυτό σπανίως την ευνοεί. Η Ντε Γκράαφσαπ φημίζεται για τη δυνατή επιθετική γραμμή της, ενώ δημιουργεί πολλές φάσεις σε κάθε ματς. Με το combo 2 & G/G να κυκλοφορεί σε απόδοση 3.70 (Stoiximan) αξίζει να πάρουμε το ρίσκο.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ