Με combo του 1.85

Με combo του 1.85

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Αργεντινή – Περού (02:30): Συνέχισε την εξαιρετική πορεία της στα προκριματικά του Μουντιάλ και την περασμένη αγωνιστική, επικράτησε με 3-0 της Ουρουγουάης εντός έδρας. Δεν λέει όλη την αλήθεια το τελικό σκορ, καθώς η «σελέστε» έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει αυτή το σκορ, αλλά ο εξαιρετικός Μαρτίνες στο τέρμα και τα δοκάρια κράτησαν για 3ο διαδοχικό ματς ανέπαφη την εστία της. Όλα αυτά μέχρι το 38′, όταν ο Μέσι άνοιξε το σκορ… κατά λάθος έπειτα από μπέρδεμα στην άμυνα της Ουρουγουάης. Στο 44′ έγινε και το 2-0, όπου «κλείδωσε» ουσιαστικά το ματς, καθώς άλλαξε εντελώς η εικόνα του αγώνα. Η Αργεντινή είχε τον απόλυτο έλεγχο, δεν απειλήθηκε και έδωσε διαστάσεις θριάμβου με το 3-0 στο 62′, ενώ θα μπορούσε να πάει και παραπάνω όπως εξελίχθηκε. Μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους 6 βαθμούς και συμπλήρωσε 25 διαδοχικά ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Αργεντινή – Περού (02:30): Ήττα – πισωγύρισμα (1-0) ήταν αυτή από τη Βολιβία για το Περού εκτός έδρας, που το κράτησε εκτός θέσεων που μπορούν να οδηγήσουν στο επόμενο Μουντιάλ. Το ματς θα μπορούσε να το έχει πάρει, καθώς οι αντίπαλοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 75′, αλλά αντί να το εκμεταλλευτεί, δέχθηκε το γκολ στο 82′, από παίκτη που μόλις πέρασε στον αγωνιστικό χώρο. Μακριά από την βάση του το Περού μέχρι στιγμής έχει πολλά θέματα και πρέπει να βρει λύσεις, αν θέλει να μπορέσει να μείνει στην διεκδίκηση μιας θέσης για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Αργεντινή – Περού (02:30): Η Αργεντινή έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στο Περού, είναι σε τρομερή κατάσταση και πάει από το καλό στο καλύτερο. Δέχεται δύσκολα γκολ και ειδικά στην έδρα της, μπορεί να είναι κυρίαρχη. Επειδή δεν περιμένουμε να ανοίξει το ματς πολύ, θα πάμε στοίχημα με το combo bet 1 & Under 3.5 σε απόδοση 1.85 ( Pamestoixima ).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Βραζιλία – Ουρουγουάη (03:30): Δεν τίθεται θέμα πρόκρισης της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρώτη και αήττητη στον όμιλο των προκριματικών της Νοτίου Αμερικής. 28 βαθμούς, με 9 νίκες και 1 ισοπαλία, η Βραζιλία προσφέρει θέαμα και ουσία.

Έχει πετύχει 22 γκολ σε δέκα ματς κι έχει δεχτεί μόλις τρία, διαθέτοντας φυσικά και το καλύτερο goal average. Μια υπέροχη ομάδα που δείχνει ικανή να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο και να διεκδικήσει πράγματα στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Βραζιλία – Ουρουγουάη (03:30): Αντίθετα με τη Βραζιλία, η Ουρουγουάη δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τίποτα. Από τον όμιλο περνάνε τέσσερις και ο πέμπτος πηγαίνει σε αγώνες μπαράζ. Η Ουρουγουάη είναι στην 4η θέση με 16 βαθμούς, όσους έχει και ο Ισημερινός. Στους 15 ακολουθεί η Κολομβία, 12 έχει η Παραγουάη, 11 το Περού. Και απομένουν ακόμα επτά αγώνες.

Δεν… καταδικάζω την Ουρουγουάη σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Ακόμα κι αν είναι το πιο δύσκολο που έχει να δώσει στον όμιλο. Και απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολλά χρόνια να την κερδίσει. Οι Ουρουγουανοί μπορούν να βάλουν δύσκολα στους Βραζιλιάνους κι εμείς θα πάμε σε αγορά ημιχρόνου στο στοίχημα. Πάμε στοίχημα με ισοπαλία στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.15 στο Pamestoixima.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ