Μοιάζει ευκαιρία το 2.12

Μοιάζει ευκαιρία το 2.12

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Serie A και τη Ligue 1.

Λάτσιο – Ίντερ, (19:00): Η επιστροφή στις νίκες και μάλιστα απέναντι στον πρώην προπονητή της, ΣιμόνεΙντσάγκι, είναι το βασικό ζητούμενο για τη Λάτσιο. Πριν τη διακοπή, οι «λατσιάλι» γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0 από τη Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα», σε ένα παιχνίδι που πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση. Έτσι, παρέμεινε στους 11β. και σε συνδυασμό με τη νίκη της συμπολίτισσας Ρόμα, έμεινε στο -4 από την 4η θέση. Αγωνιστικά, επιστρέφει από τραυματισμό ο επιθετικός Ιμόμπιλε, αλλά απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο στόπερΑτσέρμπι.

Λάτσιο – Ίντερ, (19:00): Σε… άβολη θέση θα βρεθεί ο ΣιμόνεΙντσάγκι. Ο 45χρονος προπονητής της Ίντερ καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής (1999-2010) και όχι μόνο. Άλλα 11 χρόνια πέρασε στον πάγκο, ξεκινώντας από την ομάδα Νέων, φτάνοντας μέχρι την πρώτη. Στην πρώτη ομάδα κάθισε μια πενταετία (2016-2021) και κατέκτησε μαζί της το Κύπελλο του 2019 και δύο Σούπερ Καπ το 2018 και το 2019.

Serie A, Λάτσιο – Ίντερ, (19:00): Πάμε και στο αγωνιστικό. Υπό τις οδηγίες του, οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι αήττητοι σε 7 αγώνες, μετρώντας 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Πριν τη διακοπή πήρε δύσκολη νίκη με 2-1 στην έδρα της Σασουόλο. Μέχρι το 57’ βρισκόταν πίσω στο σκορ, αλλά με τέρματα των Τζέκο (58’) και Μαρτίνες (78’), έφτασε στην ανατροπή και στο διπλό. Έτσι, έφτασε στους 17β. και διατηρήθηκε στην 3η θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Νάπολι, που έχει το απόλυτο. Το ιατρικό δελτίο είναι ουσιαστικά άδειο, αφού με εξαίρεση τον μέσο Σένσι, οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο ΣιμόνεΙντσάγκι. Εκτιμώ ότι δεν θα επηρεαστεί και η Ίντερ θα βγει αλώβητη, παρότι η Λάτσιο είναι αήττητη στο «Ολίμπικο» στο πρωτάθλημα για 16 συνεχόμενους αγώνες (14-2-0). Από την άλλη, οι «νερατζούρι» μετρούν 4 νίκες και 1 ισοπαλία στις 7 τελευταίες επισκέψεις τους στην ιταλική πρωτεύουσα. Επίσης, αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια, αλλά το ίδιο εύκολα δέχονται γκολ. Το στοίχημα που επιλέγω είναι νίκη της Ίντερ ή ισοπαλία με γκολ. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με «2X και G/G» σε απόδοση 2.12 (pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Λυών – Μονακό (22:00): Η Λυών προσπαθεί με κάθε τρόπο να καλύψει το χαμένο έδαφος, αφού βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας (3-4-2), αφού η σεζόν μόνο ιδανικά δεν έχει ξεκινήσει για την ίδια. Κλείστηκε στην περιοχή της, στο τέλος της αναμέτρησης με αντίπαλο τη ΣεντΕτιέν και το πλήρωσε, δεχόμενη την ισοφάριση (1-1) στις καθυστερήσεις. Βρήκε δίχτυα στα 10/11 παιχνίδια που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, όμως το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην άμυνα. αφού δέχτηκε γκολ στα οκτώ από αυτά. Μεγάλη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μονακό, με τη Λυών να δείχνει, τουλάχιστον, πως συνέρχεται (3-2-1 στα έξι πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα) τον τελευταίο καιρό.

Λυών – Μονακό (22:00): Η Μονακό βρίσκεται στην έκτη θέση της Ligue 1 με ρεκόρ 4-2-3, αφού έχει και υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ και πρέπει να μοιράσει την… προσοχή της σε δύο διοργανώσεις. Έρχεται από άνετη (3-0) επικράτηση με αντίπαλο την Μπορντό, εκεί όπου σημείωσε όλα τα γκολ της μέχρι το 65ο λεπτό. Γνωρίζει τις δυσκολίες της επικείμενης αναμέτρησης και μάλλον θα ποντάρει στην ανεβασμένη επιθετική γραμμή της για να αυξήσεις τις πιθανότητές της για θετικό αποτέλεσμα.

Λυών – Μονακό (22:00): Η Λυών σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ το ίδιο κάνει και η Μονακό. Δεν αποκλείεται ο ρυθμός να ανέβει απότομα και έτσι το combo G/G &Over 3,5 στο 2.70 (Stoiximan) αποκτά αξία. Αμφότερες δείχνουν πως συνέρχονται, κυνηγώντας βαθμούς μετά τις διαδοχικές γκέλες. Περιμένουμε μεγάλη μάχη με αρκετά τέρματα.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ