Με combo σχεδόν… στο 3.00

Με combo σχεδόν… στο 3.00

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Premier League και τη Serie A.

Νιούκαστλ – Τότεναμ (18:30): Η Νιούκαστλ δεν μπορεί να ορθοποδήσει με τίποτα, αγνοώντας το τρίποντο ύστερα από επτά αγωνιστικές (0-3-4) στη φετινή σεζόν. Κάνει ένα σωρό λάθη στην άμυνά της και αυτό υποβιβάζει τη δουλειά που γίνεται στην άλλη πλευρά του γηπέδου. Δέχτηκε γκολ σε όλα τα φετινά παιχνίδια της, σκόραρε στα έξι από αυτά. Έρχεται από ήττα (1-2) στην έδρα της Γουλβς αν και πάλεψε για ένα ημίχρονο και… κάτι. Μπορούσε ίσως την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, όμως όσο το ηθικό της έχει πιάσει πάτωμα, τίποτα δεν είναι εύκολο.

Νιούκαστλ – Τότεναμ (18:30): Η Τότεναμ επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Άστον Βίλα, πριν το αγωνιστικό διάλειμμα για τις Εθνικές ομάδες, τρίποντο που ήθελε όσο τίποτα άλλο στη φάση που βρίσκεται. Κατοικεί στην 8η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-0-3, έχοντας αφήσει ήδη αρκετούς βαθμούς στο δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που προηγήθηκε. Σκόραρε στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, G/G &Over 2,5 εμφάνισαν όλες οι συναντήσεις στο ίδιο χρονικό διάστημα!

Νιούκαστλ – Τότεναμ (18:30): Η Νιούκαστλ είναι αναγκασμένη να ρισκάρει τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια της. Σκοράρει σταθερά, όμως στην άμυνα δεν αντέχει με τίποτα. Ίδιας λογικής ομάδα και η Τότεναμ που ακόμη… ψάχνεται. Πηγαίνουμε στο combo G/G &Over 2,5 στο 2.00 (Stoiximan) σε ένα παιχνίδι που λογικά ξεκινά από το 1-1 αλλά το… σκέτο G/G δεν μας ικανοποιεί από πλευράς απόδοσης.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Nάπολι – Τορίνο (19:00): Η Νάπολι πετάει… φωτιές στη φετινή Serie A, διατηρώντας το απόλυτο 7Χ7 με 18-3 τέρματα. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ έρχεται από τεράστια νίκη (2-1) με ανατροπή στην έδρα της Φιορεντίνα. Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε με σπουδαία εμφάνιση στην επίθεση και την ομάδα του Σπαλέτι να κάνει… σκόνη την αντίπαλη άμυνα από το ημίωρο και μετά. Δείχνει έτοιμη να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία.

Nάπολι – Τορίνο (19:00): Συνεχίζει τα πάνω… κάτω η Τορίνο, αφού αν και έδειχνε να ανεβάζει στροφές με δύο σερί νίκες, δεν μπόρεσε να φτάσει σε τρίποντο (0-2-1) στα τρία επόμενα ματς. Με τέρματα μετά το 80ο λεπτό αρκέστηκε στον βαθμό στα δύο πρώτα ματς κόντρα σε Λάτσιο και Βενέτσια (1-1), ενώ στο ίδιο διάστημα δέχτηκε και το τέρμα που την υποχρέωσε σε απώλεια (0-1 εντός) από τη Γιουβέντους. Δεδομένο το θέμα στην άμυνά της, όμως σκόραρε στα 6/7 φετινά ματς στην κατηγορίας, ενώ παλεύει σκληρά σε κάθε παιχνίδι. Ειδικά σε αγώνες με ισχυρότερες ομάδες, όπως η αποψινή, είναι ομάδα που ρισκάρει περισσότερο, αφού δεν έχει τίποτα να χάσει.

Nάπολι – Τορίνο (19:00): Η Νάπολι καλπάζει και θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Τορίνο εμφανίζει σοβαρά θέμα στην άμυνα, όμως ένα γκολ μπορεί να το… έχει απόψε, αφού συνήθως βρίσκει τον τρόπο να τινάξει τα αντίπαλα δίχτυα. Με το σετ να είναι αρκετά πιεσμένο θα ρισκάρουμε αρκετά για να βρούμε καλή απόδοση στο combo 1 &Goal/Goal στο 2.95 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ