Με combo διπλασιασμού

Με combo διπλασιασμού

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Ligue 2 και τη La Liga.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Ligue 2 και τη La Liga.

Οσέρ – Μπαστιά (21:45): Αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Ligue 2 στο Stade de l’Abbé- Deschamps. Η Οσέρ βρέθηκε σε πολύ κακή βραδιά απέναντι στην έδρα της πρωτοπόρου Τουλούζ και διασύρθηκε με σκορ 6-0. Αμαύρωσε έτσι την πολύ θετική εικόνα που είχε χτίσει προηγουμένως στο πρωτάθλημα. Έμεινε πάντως εντός playoffs ανόδου (θέσεις 3-5), από την 5η θέση με 20 βαθμούς. Στο +2 από την 6η Νιόρ και στο -8 από την κορυφή. Μετράει συνολικά 5Ν-5Ι-2Η, με γκολ 18-13. Φετινό στοίχημα είναι να παλέψει για την άνοδο, έστω και μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Ξέχωρα από την συντριβή στο Τουλούζ, έχεις τις πιθανότητες της.

Ζόρια για την Μπαστιά (και) τη φετινή σεζόν. Με το 0-0 απέναντι στη Γκρενόμπλ συμπλήρωσε μια πεντάδα αγώνων όπου σημείωσε μόλις μια νίκη. Μοιραία κατρακύλησε στην 19η θέση, εντός ζώνης υποβιβασμού, με 11 βαθμούς. Στο -1 από το μπαράζ παραμονής και το -2 από την απευθείας σωτηρία. Αυτό είναι και το ζητούμενο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αφού δεν μπορεί κάτι περισσότερο… Το ρεκόρ της διαμορφώθηκε σε 2Ν-5Ι-5Η, με γκολ 9-13. Προβληματική ομάδα στην ανάπτυξη, με το έλλειμμα ποιότητας μεσοεπιθετικά να ‘φωνάζει’.

Οσέρ – Μπαστιά (21:45): Κακό timing για την Μπαστιά, καθώς η Οσέρ ψάχνει άμεσα αντίδραση. Οι γηπεδούχοι είναι σκληρή ομάδα. Δεν εντυπωσιάζουν, έχουν όμως τον τρόπο να παίρνουν τα αποτελέσματα. Επιθετικά δεν ρισκάρουν, ούτε έχουν υψηλά ποσοστά δημιουργίας. Καταφέρνουν όμως να είναι αποτελεσματικοί. Με εξαίρεση το τελευταίο ματς, ανασταλτικά συνήθως παρουσιάζονται συνεπείς. Η Μπαστιά έχει προβλήματα σε όλες τις γραμμές. Ψάχνει παιχνίδ χαμηλού ρυθμού, δεν της αρέσει να έχει τη μπάλα αφού δεν μπορεί να υποστηρίξει το μοντέλο της κατοχής. Αμυντικά το παλεύει, αλλά δεν αρκεί. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που όταν πιέζεται πολύ, αργά ή γρήγορα κάνει το λάθος.

Η Οσέρ είναι καλύτερη, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, δεν μασάει στο ποδοσφαιρικό ξύλο και έχει τον πρώτο λόγο στο ματς. Την στηρίζουμε και θα πάμε στοίχημα με το συνδυαστικό 1 & under 4,5 γκολ σε απόδοση 2.05 στη Stoiximan.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Χετάφε – Θέλτα (22:00): Απ’ το κακό στο χειρότερο η Χετάφε, που δεν έχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα. Μετά από εννιά αγωνιστικές στη La Liga η ομάδα της Μαδρίτης έχει δύο ισοπαλίες και εφτά ήττες. Έχει σημειώσει μόλις τρία γκολ, έχοντας δεχτεί 13. Και βρίσκεται στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς.

Τις… χαμηλές πτήσεις συνεχίζει και η Θέλτα. Μετά από ένα ξέσπασμα με δύο νίκες απέναντι σε Λεβάντε και Γρανάδα, ήρθαν οι ήττες από Έλτσε και Σεβίλλη. Κακή εικόνα από την ομάδα του Βίγκο, με έξι ήττες έως τώρα σε εννιά αγώνες στο πρωτάθλημα. Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, χρειάζεται να βρει βαθμούς που θα την ανεβάσουν και θα την απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Χετάφε – Θέλτα (22:00): «Σφιχτά» τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων. Στο under 2,5 όλα τα ματς αυτά, αλλά σίγουρα δεν είναι μια επιλογή που θα εμπιστευτούμε στο στοίχημα. Δεν το συνηθίζει η στήλη να πηγαίνει στα under και δεν θα το κάνουμε σε ματς ισπανικού πρωταθλήματος.

Έχουμε πει πολλές φορές πως το στοίχημα είναι και οι αποδόσεις του και η απόδοση της Θέλτα είναι εκπληκτική στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Κοντά στον τριπλασιασμό, απέναντι στη
χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα έως τώρα. Θα πάμε στοίχημα με «διπλό» στο εξαιρετικό
2.92 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ