Κυρίαρχος ο «Θρύλος» στον Πειραιά

Κυρίαρχος ο «Θρύλος» στον Πειραιά

To δεύτερο σκέλος της «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague, κρύβει μία δύσκολη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό.

To δεύτερο σκέλος της «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague, κρύβει μία δύσκολη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την ποιοτική Φενέρμπαχτσε στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», με στόχο να διατηρήσουν το απόλυτο των νικών εκεί. Μέχρι στιγμής, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στον Πειραιά, με τελευταίο θύμα την Άλμπα Βερολίνου (87-83), σ’ ένα παιχνίδι που αμυντικά δεν ήταν συνεπείς.

Βάσει της συνολικής παρουσίας των δύο ομάδων στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά και της δυναμικής που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, παίρνει τον πρώτο ρόλο στο σετ αποδόσεων. Στο 1.59 προσφέρεται η απλή νίκη του, ενώ στο 1.98 βρίσκουμε τον άσο με χάντικαπ 4,5 πόντων στη Φενέρ.

Η τουρκική ομάδα προέρχεται από ένα κοπιαστικό 40λεπτο κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπου γνώρισε την ήττα στο φινάλε (74-76). Η τριάδα των Βέσελι, Γκούντουριτς και Πιέρ ήταν εξαιρετική, αλλά όχι αρκετή όπως αποδείχτηκε. Με αυτό τον τρόπο το σύνολο του Σάσα Τζόρτζεβιτς έπεσε στο 2-4, αυξάνοντας την πίεση στο εσωτερικό.

Μία φανερή αδυναμία της Φενέρ, είναι οι εκτός έδρας αποστολές. Διόλου τυχαίο ότι ηττήθηκε και στα τρία φετινά ταξίδια της, ακόμα και απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους. Στο διάστημα αυτό, η άμυνά της δέχεται κατά μέσο όρο 81,6 πόντους! Στο 1.95 προσφέρεται το over 77,5 πόντων του Ολυμπιακού, που αγγίζει τους 80 στα εντός φέτος (79,7 μ.ό.)!

Σε επίπεδο προσώπων, ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο διεθνής φόργουορντ κινήθηκε σε… ρηχά νερά κόντρα στην Άλμπα, έχοντας χαμηλό ποσοστό στα σουτ εντός πεδιάς (33%). Αναμένεται να πάρει αρκετές προσπάθειες κι απόψε, περιμένουμε να είναι πιο εύστοχος και το over 13,5 πόντοι βρίσκεται στο 2.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων τόσο για τις επιδόσεις των ομάδων όσο και των παικτών. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμες ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα κ.ά.) και φυσικά τα novi specials στοιχήματα!

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ