Ελληνική βραδιά στην Novileague με 3.000€* για τους νικητές

Ελληνική βραδιά στην Novileague με 3.000€* για τους νικητές

Η δράση στη νέα Novileague συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibetακολουθεί το ταξίδι των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απόψε. Ολυμπιακός-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (19:45) και ΠΑΟΚ-Κοπεγχάγη (22:00) τα ζευγάρια της ημερήσιας διάταξηςτης Novileague, με τα μέλη να διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο των 3.000€* εντελώς δωρεάν*. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέψουν σωστά τα ακριβή σκορ.

Ξεκίνα από σήμερα τις προβλέψεις σου στη νέα Novileague

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός αναζητά ρεβάνς για την ήττα στην Φρανκφούρτη και την επάνοδο στην κορυφή του ομίλου. Το σύνολο του ΠέδροΜαρτίνςέχει σύμμαχο στην προσπάθεια αυτή, την απόρθητη εδώ και 7 μήνες έδρα του (11-3-0). Στα αξιοσημείωτα εντάσσεται και το γεγονός ότι σε επίπεδο EuropaLeagueαπό το 2016 και μετά, μόνο η Άρσεναλ κατάφερε να κερδίσει εκεί (7-6-2).

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ καλείται να ντουμπλάρει τις νίκες απέναντι στην Κοπεγχάγη για να τελειώσει την δουλειά. Ο «δικέφαλος» μακριά από τη Θεσσαλονίκη έχει κάνει το… χρέος του (2/2 νίκες), πλέον επιβάλλεται να κερδίσει και εντός, ούτως ώστε να «καθαρίσει» την πρόκριση στους «16» του EuropaConferenceLeague.Θυμίζουμε ότι οι πρώτοι του εκάστοτε ομίλου γλιτώνουν ένα γύρο στα νοκ άουτ. Ευάλωτη αμυντικά η ομάδα από την Δανίακαι με δύο πολύ σημαντικές απουσίες (Ζέκα, Γκράμπαρα).

Μεγάλα χρηματικά έπαθλα* καθημερινά εντελώς δωρεάν!     

Η αδρεναλίνη στη νέα Novileague εκτοξεύεται στα ύψη, αφού κάθε μέρα οι παίκτες διεκδικούν εξτρά χρηματικά έπαθλα*. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέπουν εντελώς δωρεάν τα ακριβή σκορ στους επιλεγμένους αγώνες της ημέρας.

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

Πιο συχνά σκορ στο EuropaLeague φέτος: 1-1 (9), 2-1 (9), 3-0 (8), 0-1 (8), 1-0 (7), 2-0 (7)

Πιο συχνάσκορστοEuropaConference Leagueφέτος: 1-0 (36), 1-1 (32), 0-0 (27), 2-0 (25), 0-1 (25)

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣΕΘΙΣΜΟΥ&ΑΠΩΛΕΙΑΣΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗΒΟΗΘΕΙΑΣΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ