Με ισπανική δυάδα στο 6.00

Με ισπανική δυάδα στο 6.00

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Segunda Division της Ισπανίας.

SegundaDivision, Βαγιαδολίδ – Φουενλαμπράδα (17:00): Μεγάλη νίκη πήρε κόντρα στη Μιραντές (3-1) και έδειξε για ακόμη μια φορά πως το «Θορίγια» παραμένει το μεγάλο της όπλο για την παραμονή στην 6άδα. Η Βαγιαδολίδ μένει στην έδρα της και πάει για το 3/3 με όπλο την ηρεμία που κέρδισε. Εντός έδρας της αρέσει να «σκοτώνει» τον αντίπαλο. Πιέζει και στη συνέχεια παίζει αρκετά σφιχτά προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες ανασταλτικά.

SegundaDivision, Βαγιαδολίδ – Φουενλαμπράδα (17:00): Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, η Φουενλαμπράδα εξακολουθεί να παραμένει «ξενέρωτη». Δεν μπορεί να φανεί παραγωγική και μένει χαμηλά στη βαθμολογία με το άγχος να μεγαλώνει. Είναι εδώ και έξι ματς χωρίς νίκη κι έχει μόλις ένα διπλό. Πλέον η πίεση της παραμονής είναι εμφανής κι αυτό την αναγκάζει να παίζει πιο παθητικά, πράγμα που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Η Βαγιαδολίδ έχει τον πρώτο λόγο λοιπόν. Επειδή ωστόσο δεν είναι ομάδα που πηγαίνει το σκορ ψηλά, την ώρα που η Φουενλαμπράδα δείχνει ακίνδυνη μεσοεπιθετικά πάμε στοίχημα με τον 1 &Under 3.5 στο 2.25 (Novibet).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

SegundaDivision, Έιμπαρ – Αλκορκόν (19:15): H Έιμπαρ στην κατάστασή της ακόμη κοιτάει το πώς θα καταφέρει να καθαρίσει με τους από κάτω. Κάθε φορά που σκέφτεται να κοιτάξει προς την Αλμερία (-6) την πατάει. Κάπως έτσι κόλλησε στο 0-0 στην Φουενλαμπάδα και πάλι νιώθει πίεση στην 2η θέση. Επιστρέφει στο «Ιπουρούα» για το φάρμακό της. Έχει πέντε σερί νίκες στο γήπεδό της το οποίο της δίνει σταθερά λύσεις. Δεν είναι τυχαίο. Παίζει τελείως διαφορετικά. Βγάζει την δυναμική της και δεν φοβάται τα παιχνίδια επιβάλλοντας τον ρυθμό της και πιέζοντας ασφυκτικά, όπως έκανε τα καλά χρόνια στη LaLiga.

SegundaDivision, Έιμπαρ – Αλκορκόν (19:15): Η Αλκορκόν σώθηκε στο 90+4’ στην έδρα της με την Αμορεμπιέτα και τουλάχιστον έβαλε έναν βαθμό μετά από τρεις σερί ήττες και τραγικές εμφανίσεις. Κάτι ήταν κι αυτό, ωστόσο, παραμένει βιδωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Εκτός έδρας τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα. Δεν αντέχει αμυντικά και το πληρώνει, αφού κάθεται σταθερά πίσω από την μπάλα. Έχει τέσσερις σερί ήττες εκτός με συντελεστή (1-9)! Μοιάζει δύσκολο να σταθεί στο «Ιπουρούα». Η Έιμπαρ αν δεν αλλάξει εικόνα μπορεί Nα σκοράρει και στα δύο Hμίχρονα και να επιβεβαιώσει το εξαιρετικό 2.65 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ