Winmasters – Στηρίζει τον ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Winmasters – Στηρίζει τον ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Συνεχίζουν για δεύτερη σερί χρονιά ΠΑΟΚ και Winmasters.

Η winmasters θα είναι και τη φετινή χρονιά ο Μεγάλος Χορηγός του ΑΣ ΠΑΟΚ και θα στηρίξει την προσπάθεια όλων των τμημάτων του Συλλόγου μέχρι το τέλος της σεζόν. Με αυτή την ενέργεια, η εταιρεία παραμένει πιστή στη διαχρονική της αρχή να υλοποιεί προγράμματα ανταποδοτικότητας προς τον ελληνικό αθλητισμό.

Η επέκταση της χορηγικής συνεργασίας ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου σε μια ειδική συνέντευξη τύπου στο PAOK Sports Arena και το «παρών» έδωσαν αθλητές από όλα τα ομαδικά αθλήματα του ΠΑΟΚ, δίνοντας το δικό τους στίγμα για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Ταυτόχρονα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters κ. Θωμάς Τζόκας απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ Γιάννη Καλμαζίδη, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη διαδρομή και προσφορά του στον Σύλλογο.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΑΣ ΠΑΟΚ, ο κ. Τζόκας δήλωσε επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Στη winmasters παραμένουμε συνεπείς στη δέσμευσή μας να στηρίζουμε έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και θα είμαστε και φέτος ο Μεγάλος Χορηγός του ΠΑΟΚ. Θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να είμαστε δίπλα σε όλα τα τμήματα ενός σπουδαίου και λαοφιλούς συλλόγου. Η χορηγική συνεργασία με έναν κορυφαίο αθλητικό οργανισμό, όπως ο ΠΑΟΚ, μας δίνει μια επιπλέον ώθηση για να καθιερωθούμε στην ελληνική αγορά και να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα».

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Σχετικά με τη winmasters 

H winmasters είναι ένα διεθνές online gaming brand που δημιουργήθηκε από μια ομάδα ειδικών με μακρά εμπειρία στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών, με στόχο να καθιερωθεί ως ένας κορυφαίος πάροχος online gaming στις Ευρωπαϊκές Αγορές. Εστιάζοντας κυρίως στην καινοτόμο τεχνολογία τυχερών παιχνιδιών, την υπεροχή στην ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και την αδειοδότηση σε ρυθμισμένες αγορές, η winmasters δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, στη Ρουμανία, στη Μάλτα και στην Κύπρο. Η winmasters παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες Pre-match και Live αθλητικού στοιχήματος και Live Καζίνο. 

Περισσότερα στο winmasters.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ