Τίμιο το 1.92

Τίμιο το 1.92

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Serie A Ιταλίας και τη Β’ Ισπανίας.

Τορίνο – Ουντινέζε (21:45): Αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Serie A στο ‘Olimpico di Torino’. Με 14 βαθμούς η Τορίνο είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας. Το ρεκόρ της φτάνει σε 4Ν-2Ι-6Η, με γκολ 15-12. Ρεαλιστικό στοίχημα για τη φετινή σεζόν να ξεμπλέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται με τα χαμηλά της κατάταξης. Είναι καλύτερη από πέρσι, αλλά η αστάθεια την χαρακτηρίζει και δεν την αφήνει να βρει ένα καλό σερί. Στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει τρεις ήττες και δύο νίκες, με τα αποτελέσματα να έρχονται εναλλάξ. Για την ώρα δεν κινδυνεύει, χρειάζεται όμως να προσέξει. Τζιτζί, Πρατ, Ροντρίγκες και Βέρντι είναι στη λίστα των τραυματιών. Αμφίβολοι οι Ανσάλντι, Εντέρα και Μαντραγκόρα.

Στους 14 βαθμούς είναι και η Ουντινέζε – τυπικά στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο στόχος είναι ίδιος με αυτόν της Τορίνο. Να μην εμπλακεί σε σενάρια υποβιβασμού. Το ρεκόρ της διαμορφώνεται σε 3Ν-5Ι-4Η και γκολ 15-18. Πέτυχε σπουδαία νίκη με σκορ 3-2 επί της Σασουόλο και έβαλε φρένο σε ένα αρνητικό σερί οκτώ αγώνων δίχως τρίποντο! Διάστημα στο οποίο είχε τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες – όλες στη σειρά. Ο τιμωρημένος Μακενγκό (κόκκινη κάρτα) και ο τραυματίας Σαμίρ δεν θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση στο Τορίνο.

Τορίνο – Ουντινέζε (21:45): Η γηπεδούχος είναι καλύτερη από αυτό που δείχνει η βαθμολογία. Έχει στερηθεί αποτελέσματα στις λεπτομερείες και δυσκολεύεται γιατί δεν σκοράρει με όση συνέπεια δημιουργεί. Στηρίζεται στην ομαδική προσπάθεια και πλην των Μπρέμερ, Μπρεκάλο, Μπελότι, Πρατ και Μαντραγκόρα δεν έχει άλλους βασικούς πρωταγωνιστές. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα δύσκολα θα εμφανιστούν κόντρα στην Ουντινέζε, έτσι προκύπτει μια αβεβαιότητα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι φιλοξενούμενοι είναι σκληροτράχηλοι. Ακόμη και στα ματς που φεύγουν με άδεια χέρια, συνήθως το κάνουν οριακά. Βγάζει πείσμα και θέληση η Ουντινέζε, καλύπτοντας όσο μπορεί το ποιοτικό της έλλειμμα. Οφείλει ωστόσο να βελτιωθεί ανασταλτικά, όπου δείχνει ευάλωτη.

Σωστά προσφέρεται ως φαβορί η Τορίνο, όμως το ματς είναι ζόρικο. Η Ουντινέζε βρίσκει συνήθως τον τρόπο να μένει στα παιχνίδια ως το τέλος και συχνά παίζει με την ψυχολογία των αντιπάλων της. Μπορεί να βρει ένα γκολ στο ‘Olimpico di Torino’ και να δώσει χαρακτήρα ντέρμπι στο ματς. Η Τορίνο έχει ενθουσιασμό, θα βρει τις στιγμές της και πολύ δύσκολα θα μείνει στο μηδέν στην έδρα της. Τα pregame δεδομένα μας οδηγούν στην επιλογή μας και θα πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.92 της winmasters.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Σαραγόσα – Λεγκανές (22:00): Σύντομη η παράδοση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο 2-1-1 τη βρίσκουμε. Πέρσι, στο αντίστοιχο ματς, η Λεγκανές είχε διαλύσει με 5-0 τη Σαραγόσα, ενώ είχε πάρει (1-0) και το ματς του πρώτου γύρου. Τα προγνωστικά στοιχήματος περιμένουν να γίνει κλειστό παιχνίδι, μιας και το απλό Over προσφέρεται λίγο κάτω από τον τριπλασιασμό! Ας δούμε μερικά στοιχεία πριν αποφασίσουμε τι θα προτείνουμε για το στοίχημα.

Η ομάδα που έχει με διαφορά τις περισσότερες ισοπαλίες είναι η Σαραγόσα, μετράει 10 σε 16 αγώνες! Έχει και 4 νίκες και μόλις 2 ήττες (και 15-13 γκολ). Μετά την εκκίνηση με το αριστερό και τον έναν βαθμό σε τρεις αγώνες, ανέβασε και κοντεύει να συμπληρώνει 3 μήνες χωρίς ήττα. Μετά το 1-0 από την Καρταχένα στις 30/8, νίκησε 2-1 την Αλκορκόν, ακολούθησαν 9 ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ισοπαλίες και πλέον μετράει 3 σερί νίκες. Πρώτα το 1-0 με τη Μπούργκος εκτός, μετά το 2-0 εντός με Σπόρτινγκ Χιχόν και το 3-2 εκτός επί της Λας Πάλμας.

Η Λεγκανές είναι χαμηλά, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετρώντας 15 βαθμούς με 3-6-7 και 15-19 τέρματα. Πέρασε ένα πολύ άσχημο διάστημα για ένα μήνα, αλλά το τελευταίο διάστημα πήρε μία ανάσα: Ενδιάμεσα των δύο ισοπαλιών (1-1 με Καρταχένα, 0-0 με Οβιέδο, και τα δύο εντός), νίκησε 2-0 εκτός της Ουέσκα. Βέβαια, έχει δρόμο να διανύσει.

Σαραγόσα – Λεγκανές (22:00): Δεν θα το ρισκάρουμε να πάμε σε πρόταση με γκολ. Στη λογική των τόσων ισοπαλιών της Σαραγόσα και ότι τα περισσότερα παιχνίδια της είναι κλειστά, θα παίξω για 45’. Πάμε στοίχημα με το «Χ» ημίχρονο στο 1.87 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ