Για το άνετο 1.85

Για το άνετο 1.85

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Serie A και Premier League.

Serie A, Ουντινέζε – Τζένοα: (13:30): Ακόμα ένα ματς για την Ουντινέζε που αγωνίστηκε μακριά από την έδρα της και γνώρισε την ήττα. Αυτή τη φορά έχασε με 2-1 στο Τορίνο, πραγματοποιώντας εμφάνιση κατώτερη του μετρίου. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8ο λεπτό από γκολ του Μπρέκαλο, δέχτηκε το 2-0 στις αρχές της επανάληψης κι από εκεί και πέρα είχε ένα βουνό να ανέβει. Το πάλεψε όσο μπορούσε, μείωσε στο 77′ με τον Φορεστιέρι, αλλά δεν κατάφερε να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Λούκα Γκόττι βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας έχοντας 14 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές. Με 2-3 γκολ έληξαν οι 4 από τις 5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Πλήρης η αποστολή για το σημερινό ματς.

Serie A, Ουντινέζε – Τζένοα: (13:30): Σε χειρότερη κατάσταση η Τζένοα που μετράει μόλις μία νίκη σε 13 παιχνίδια στη Serie A. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε εντός έδρας ήττα με σκορ 0-2 από τη Ρόμα. Μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν και να προσπαθήσει να «χτυπήσει» στην κόντρα. Το κατάφερε καλά μέχρι το 82′, όπου δέχτηκε το 0-1, για να γίνει λίγο αργότερα και το 0-2 και να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα. Έχει να κερδίσει από τις 12 Σεπτεμβρίου, από εκείνο το διπλό με 2-3 στην έδρα της Κάλιαρι, έκτοτε μετράει 10 ματς χωρίς νίκη (0-6-4). Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 26 γκολ παθητικό. Πολλές οι απουσίες, 5 παίχτες εκτός λόγω τραυματισμών και 2 αμφίβολοι.

Serie A, Ουντινέζε – Τζένοα: (13:30): Στην έδρα της στηρίζεται κυρίως η Ουντινέζε και εκεί έχει μαζέψει φέτος τους περισσότερους πόντους της. Από νωρίς σε περιπέτειες η Τζένοα πρέπει πλέον να παλεύει το κάθε της παιχνίδι. Με αυτή τη λογική και με το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν πολλά αμυντικά προβλήματα, θα Πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.85 που μας προσφέρει το (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Premier League, Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30): Όχι απλά σβηστά, αλλά εμφατικό ήταν το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Γιουβέντους (4-0). Ο Τούχελ έχει κάνει τόσο ευέλικτη την ομάδα του, που οι απουσίες δεν φαίνονται. Σαφώς ο Γερμανός είναι χαρούμενος που ο Λουκάκου έφτασε στο 100% και πιθανότατα θα παίξει, ενώ και οι Χάβερτς και Κόβατσιτς έχουν τις πιθανότητές τους. Λόγω της κατάστασης της Γιουνάιτεντ είναι γρίφος το αν ο Τούχελ θα επιλέξει να πιέσει ψηλά ή να μείνει λίγο πιο πίσω πάντως το σίγουρο είναι πως οι μπλε δεν θα αφήσουν τον ρυθμό του παιχνιδιού να φύγει από τον έλεγχό τους.

Premier League, Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30): Το πρώτο βράδυ του Κάρικ στο Champions League ήταν εξαιρετικό. Έχοντας και πάλι πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο η Γιουνάιτεντ πέρασε από τη Βιγιαρεάλ (0-2) και καθάρισε. Πλέον περιμένοντας να ξεκινήσει η εποχή του Ράγκνιγκ μέχρι το τέλος της σεζόν καλείται να σώσει την κατάσταση στην Premier League, η οποία είναι οριακή. Η άμυνα συνεχίζει να πληγώνει την ομάδα του Μάντσεστερ που ακόμη και στα ματς που κερδίζει οι φάσεις που δέχεται είναι αρκετές. Παράλληλα, τα προβλήματα δεν λείπουν αφού και πάλι εκτός θα είναι οι Πογκμπά ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Καβάνι και Σο.

Premier League, Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30): Μέρα με τη νύχτα οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα. Ακόμη κι όταν κερδίζει η Γιουνάιτεντ αφήνει σκιές, σε αντίθεση με την Τσέλσι που δείχνει πολύ πιο πειστική και ανεπηρέαστη από τις απουσίες. H συνέπεια της ομάδα του Τούχελ μας είναι αρκετή και σε συνδυασμό με την έδρα αλλά και την κούραση που υπάρχει και στις δύο πλευρές θα πάμε με το Combo Bet 1 & Under 4.5 στο σωστό 1.90 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ