Μοιάζει εύκολο το 2.06

Μοιάζει εύκολο το 2.06

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League.

Champions League, Μπάγερν Μ. – Μπαρτσελόνα (22:00): Να λοιπόν που η Μπαρτσελόνα έφτασε σε ένα σημείο που ούτε μπορούσε να φανταστεί. Σε έναν όμιλο που πλην της Μπάγερν είχε την Μπενφίκα και τη Ντιναμό Κιέβου, να είναι… αναγκασμένη να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική στο Μόναχο για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Οι Καταλανοί δεν κατάφεραν να κερδίσουν την προηγούμενη αγωνιστική στο Καμπ Νου την Μπενφίκα και μάλιστα στο φινάλε γλίτωσαν την ήττα. Με τους Λουζιτανούς να χάνουν μια απίθανη ευκαιρία. Πλέον, φτάνοντας στο τέλος, η Μπάρτσα έχει εφτά βαθμούς, η Μπενφίκα πέντε, αλλά οι Πορτογάλοι έχουν την ισοβαθμία.

Τι σημαίνει αυτό; Πως σε περίπτωση ισοπαλίας της Μπαρτσελόνα στο Μόναχο και νίκης της Μπενφίκα στο “Ντα Λουζ” απέναντι στην τελευταία και αδιάφορη Ντιναμό Κιέβου, οι Πορτογάλοι προκρίνονται. Γι’ αυτό και η Μπάρτσα θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην αήττητη (πέντε στα πέντε) Μπάγερν ώστε να μην ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει στο άλλο ματς. Σαφώς και η αποστολή της είναι πάρα πολύ δύσκολη. Οι Γερμανοί σπανίως εμφανίζονται αδιάφοροι ακόμα και σε τέτοια ματς. Στα αγωνιστικά νέα, δύσκολα θα επιστρέψουν Κίμιχ και Τσούπο-Μότινγκ, ενώ είναι τραυματίες οι Σαρ, Σάμπιτζερ και Στάσινιτς.

Champions League, Μπάγερν Μ. – Μπαρτσελόνα (22:00): Πολλά τα προβλήματα για την Μπαρτσελόνα. Δεν προλαβαίνει ο Φάτι, εκτός είναι οι Αγκουέρο, Μπρέθγουεϊτ, Πέδρι και Σέρχι Ρομπέρτο. Χρειάζονται υπέρβαση οι Καταλανοί και σίγουρα το σενάριο αυτό ήταν ότι χειρότερο θα μπορούσε να τους τύχει. Και στον Τσάβι, που σε αυτό το ξεκίνημά του στην Καταλωνία φλερτάρει πλέον ανοιχτά με έναν αποκλεισμό, ο οποίος ωστόσο δε φέρει τη δική του υπογραφή. Είναι ένα ματς που θα πάρει αρκετό τζίρο στο στοίχημα και ιδιαίτερα στο live. Αν το παιχνίδι είναι στην ισοπαλία προς τα τελευταία λεπτά, σίγουρα θα βρεθεί στοιχηματική ευκαιρία για να επιλέξουμε.

Με αυτή την Μπαρτσελόνα, ωστόσο, δεν μπορείς να πας στοιχηματικά. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και η Μπάγερν δεν είναι ομάδα που… χαρίζεται. Θα παίξουν στα κόκκινα οι Γερμανοί, προκειμένου να αφήσουν και εκτός διοργάνωσης ένα πολύ μεγάλο όνομα. Στο 1.65 ο άσος της Μπάγερν. Θα πάμε στοίχημα με bet builder στο pamestoixima.gr επιλέγοντας άσο και over 2,5 γκολ συνολικά στο ματς σε απόδοση 2.06.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιούνγκ Μπόις (22:00): Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στο Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ, στο δεύτερο ματς του Ράνγκνικ στον πάγκο, έχει ήδη καθαρίσει και υποδέχεται τη Γιούνγκ Μπόις που θέλει “θαύμα” για να πάρει την πρόκριση στο Europa.

Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιούνγκ Μπόις (22:00): To Ράνγκνικ effect έκανε την εμφάνισή του και η Γιουνάιτεντ μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της με τον Γερμανό στον πάγκο. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και βγάζοντας μεγάλη όρεξη νίκησε την Πάλας πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0. Το βάρος συνεχίζει να πέφτει στο πρωτάθλημα και στο ματς στο Νόριτς που ακολουθεί. Στο Champions League οι κόκκινοι διάβολοι έχουν καθαρίσει για αυτό και ο νέος τεχνικός της ομάδας ετοιμάζει να ανοίξει στο φουλ το ροτέισον. Με εξαίρεση τους Φαν ντε Μπεκ, Γκρίνγουντ και Μάτις, όλοι οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι παίκτες που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιούνγκ Μπόις (22:00): Οι Ελβετοί πηγαίνουν στο “Ολντ Τράφορντ” για να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για το Europa. Το κακό είναι πως η κατάσταση δεν περνάει αποκλειστικά απ’ τα χέρια τους. Θέλουν διπλό και παράλληλα ήττα της Αταλάντα κόντρα στη Βιγιαρεάλ ώστε να τερματίσουν στην 3η θέση. Σε πρώτη φάση στρέφονται στο δικό τους έργο. Μέχρι στιγμής στη διοργάνωση οι εμφανίσεις τους είναι καλές. Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν θα επιδιώξει ο Βάγκνερ να κάνει το “ντου” πρόκρισης. Κοντά οι γραμμές λοιπόν στο 4-3-3 του Αμερικανού και πιθανότατα θα δούμε την Γιούνγκ Μπόις αρκετές φορές με την μπάλα στα πόδια της.

Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιούνγκ Μπόις (22:00): Βουνό το έργο της Γιούνγκ Μπόις, που είναι η ομάδα με το ενδιαφέρον στο σετ. Η Γιουνάιτεντ βέβαια δεν θα είναι στον… κόσμο της. Το είδαμε και με την Πάλας πως η όρεξη της ομάδας μεγάλωσε. Το ίδιο ισχύει λοιπόν και για τους παίκτες που θα πάρουν ευκαιρίες κόντρα στους Ελβετούς. Προτιμότερο το GG & Over 2.5 στο 1.96 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ