Με συνδυαστικό του 1.77

Με συνδυαστικό του 1.77

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Ισπανία.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Ισπανία.

Serie A, Φιορεντίνα – Σασουόλο (13:30): Νικηφόρο σερί 3 αγωνιστικών «τρέχει» η Φιορεντίνα και δείχνει να είναι στην καλύτερη φόρμα των τελευταίων ετών. Το προηγούμενο Σάββατο φιλοξένησε τη Σαλερνιτάνα και τη νίκησε εύκολα με σκορ 4-0. Ο Μποναβεντούρα στο 31′ έκανε το 1-0. Δύο γκολ στη συνέχεια από το συνήθη ύποπτο Ντούσαν Βλάχοβιτς (51′, 84′). Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο χαφ Μάλε. Μεσοβδόμαδα έπαιξε στη Φλωρεντία με την Μπενεβέντο για το κύπελλο και κατάφερε να κερδίσει με 2-1. Ο κόουτς Ιταλιάνο παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές, οι οποίες όμως έκαναν τη δουλειά. Η ομάδα της Τοσκάνης είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας της Serie A με 30 βαθμούς σε 17 παιχνίδια. Ταλαιπωρείται πάλι από τραυματισμό ο χαφ Καστροβίλι (10/0), εκτός και ο αναπληρωματικός στόπερ Νάσταζιτς (3/0). Αμφίβολη η συμμετοχή του γκολκίπερ Ντραγκόφσκι (5 συμ.).

Serie A, Φιορεντίνα – Σασουόλο (13:30): Η Σασουόλο μετά από δύο σερί ισοπαλίες έκαμψε την αντίσταση της Λάτσιο και πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη με 2-1. Από το 6ο λεπτό κυνηγούσε το σκορ, Στην επανάληψη αφού πήρε το ματς στα σοβαρά το γύρισε και πανηγύρισε το τρίποντο. Ο Μπεράρντι στο 63′ και ο Ρασπαντόρι στο 69′ σκόραραν τα τέρματα που έδωσαν τη νίκη στους «νεροβέρντι». Η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίζι μετράει 5 ματς αήττητη στο πρωτάθλημα (2-3-0) και είναι στη 12η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς. Στα αγωνιστικά νέα, δεν παίζει ο στόπερ Αϊχάν λόγω κόκκινης κάρτας (9/0). Εκτός παραμένει με μυϊκό τραυματισμό ο χαφ Τζούριτσιτς (9/2). Αμφίβολοι για τη σημερινή αποστολή οι Ομπιάνγκ και Ρομάνια που δεν έχουν παίξει καθόλου στο φετινό πρωτάθλημα.

Serie A, Φιορεντίνα – Σασουόλο (13:30): Επιθετικές ομάδες και οι δύο αλλά με προβλήματα στα μετόπισθεν. Οπότε θα Πάμε στοίχημα με το combo του G/G & Over 2,5 στο 1.77 που αγοράζουμε από το (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

La Liga, Μπιλμπάο – Μπέτις (17:15): Η Μπιλμπάο παραμένει για 8η σερί αγωνιστική στο πρωτάθλημα καθώς δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε κόντρα στη Σεβίλλη. Οι Βάσκοι γνώρισαν εντός έδρας ήττα με σκορ 0-1 αν και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν καλύτεροι. Πλήρωσαν έτσι την αστοχία στην τελική προσπάθεια αφού δε μπόρεσαν να ισοφαρίσουν ποτέ το γκολ του Ντιλέινι από το 38′. Ομάδα του under η Μπιλμπάο καθώς τα 9 από τα 11 τελευταία ματς που έχει δώσει για το πρωτάθλημα έληξαν με κάτω από 2,5 γκολ. Η Αθλέτικ ενώ ξεκίνησε με περγαμηνές τη φετινή Primera Division, πλέον είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς σε 17 ματς. Εκτός οι μακροχρόνια τραυματίες Μπερτσίτσε και Νολασκοάιν καθώς και οι φορ Βιγιαλίμπρε (7/0) και στόπερ Βιβιάν (9/1).

La Liga, Μπιλμπάο – Μπέτις (17:15): Η Μπέτις διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και πλέον μετράει 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και τη συνέτριψε με το ευρύ 4-0. Ασταμάτητη φέτος η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου συνέχισε στο ίδιο τέμπο και κόντρα στη Σοσιεδάδ. Ο Μορένο άνοιξε το σκορ από νωρίς, ο Χουάνμι στο 57′ το 2-0, λίγο αργότερα το 3-0 από τον Φεκίρ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Μορένο. Η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς σε 17 ματς και στο -2 από τη συμπολίτισσα Σεβίλλη. Εκτός ο μακροχρόνια τραυματίας χαφ Καμαράσα, δεν θα αγωνιστεί ο πολύτιμος εξτρέμ Φεκίρ (15/3) που τραυματίστηκε στο ματς με τη Σοσιεδάδ.

La Liga, Μπιλμπάο – Μπέτις (17:15): Δεν ανοίγουν τα ματς της Μπιλμπάο, θα προσπαθήσει να κρατήσει το ματς σε χαμηλό τέμπο και να κοντρολάρει τη δαιμόνια φέτος Μπέτις. Εμείς θα Πάμε στοίχημα με το under 2,5 σε απόδοση του 1.72 που μας προσφέρει το (Pamestoixima). Εναλλακτική επιλογή το διπλό σε απόδοση 3.60 και πάλι από το (Pamestoixima}

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ