Με combo του 2.17

Με combo του 2.17

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Γερμανία και Αγγλία.

Bundesliga, Μπάγερν Μ. – Γκλάντμπαχ (21:30): Επιστροφή στη δράση για την Bundesliga έπειτα από τη χειμερινή διακοπή και ξεκίνημα δεύτερου γύρου. Με αγώνα στο Μόναχο, βράδυ Παρασκευής, με την Μπάγερν να φιλοξενεί την Γκλάντμπαχ. Και με τις αναμνήσεις από τη συντριβή του Κυπέλλου να είναι ακόμα… φρέσκες. Τι είχε γίνει εκείνη τη βραδιά; Η Γκλάντμπαχ διέλυσε την Μπάγερν με 5-0, σε ένα αποτέλεσμα σοκ για ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Όχι πολύ μακριά, στις 27 Οκτωβρίου είχε έρθει εκείνο το απίστευτο σκορ που άφησε τους Βαυαρούς εκτός θεσμού.

Δεν είχε χάσει ούτε στο πρωτάθλημα η Γκλάντμπαχ από τη μεγάλη της αντίπαλο. Ισόπαλοι 1-1 είχαν έρθει στο ματς της πρεμιέρας στα μέσα του Αυγούστου. Αρκετά… βαρύ για την Μπάγερν να μην έχει κερδίσει σε δύο αναμετρήσεις την ίδια ομάδα. Και μάλιστα να έχει δεχτεί μία τόσο βαριά ήττα. Σε μια σεζόν κιόλας που η γενικότερη εικόνα της Γκλάντμπαχ δεν είναι καλή και δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα που κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο Champions League. Φέτος είναι μακρια από τις ευρωπαϊκές θέσεις και κοντά σε αυτές του υποβιβασμού.

Bundesliga, Μπάγερν Μ. – Γκλάντμπαχ (21:30): Η Μπάγερν από την άλλη πήγε στη διακοπή έχοντας διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Πέντε σερί νίκες έκαναν πριν από τη διακοπή οι Βαυαροί, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν με εννιά από τη δεύτερη Ντόρτμουντ. Στους 43 η ομάδα του Νάγκελσμαν, στους 34 η Μπορούσια. Η Γκλάντμπαχ από την άλλη είχε… αντίθετο σερί. Πέντε σερί ματς χωρίς νίκη, με τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Και μάλιστα με 18 γκολ παθητικό στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Απίστευτη… κατρακύλα για μια ομάδα που πέρσι εντυπωσίαζε, αλλά τώρα είναι στο συν τρία από τη θέση του υποβιβασμού και στο συν δύο απ’ αυτή που στέλνει στα μπαράζ παραμονής. Φυσιολογική η χαμηλή απόδοση που βλέπουμε στη νίκη της Μπάγερν στο στοίχημα. Θα ψάξει… εκδίκηση η Μπάγερν και θα επιχειρήσει όχι μόνο να κερδίσει, αλλά να το κάνει και με μεγάλο σκορ. Απέναντι στην άμυνα της Γκλάντμπαχ μπορεί να το πετύχει. Θα πάμε στοίχημα με άσο και over 3,5 σε συνολική απόδοση 2.17 στο Pamestoixima.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Κύπελλο Αγγλίας, Σουίντον – Μάντσεστερ Σ. (22:00): Τρίτος γύρος στο Κύπελλο Αγγλίας και πλέον μπαίνουν σε αυτό και ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Όπως και αυτές της Τσάμπιονσιπ. Με τα παιχνίδια να είναι μονά και τους… μικρούς να παίζουν στην έδρα τους. Παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας και αν χρειαστεί τότε πάμε σε διαδικασία πέναλτι. Που μάλλον σε αυτό το παιχνίδι δεν θα χρειαστεί, αφού τις δύο ομάδες της χωρίζει ένας… ατελείωτος ποδοσφαιρικός κόσμος. Ακόμα και αν η Σίτι πηγαίνει να παίξει έχοντας χτυπηθεί από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Αγγλίας πάνε χωρίς τον προπονητή τους, αφού ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρέθηκε θετικός, όπως θετικοί είναι και εφτά ποδοσφαιριστές. Με τον σύλλογο να μην τους κατονομάζει. Τις προηγούμενες μέρες πάντως είχαν βρεθεί θετικοί οι Ζιντσένκο και Φόντεν. Εκτός θα είναι και ο Μαχρέζ, που απουσιάζει με την Εθνική του. Φυσικά η Σουίντον είναι τρεις κατηγορίες πιο χαμηλά, κάτι που σχεδόν… μηδενίζει το ενδεχόμενο έκπληξης.

Κύπελλο Αγγλίας, Σουίντον – Μάντσεστερ Σ. (22:00): Ο προπονητής της Σουίντον είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του επειδή παίζει με τη Σίτι. Και πρόσθεσε πως για εκείνον πιο σημαντικό είναι το ματς της Τρίτης με τη Μάνσφιλντ. Οι φίλαθλοι πάντως ανυπομονούν για ένα τέτοιο σπουδαίο παιχνίδι στην πόλη τους. Και ήδη έχει ανακοινωθεί sold out, αφού πάνω από 15.000 οπαδοί θα βρεθούν στο γήπεδο. Υπέροχο παιχνίδι για να το παρακολουθήσουμε, έστω και αν στο στοίχημα δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες. Πάντα γοητεύουν αυτά τα γήπεδα, αυτές οι ομάδες και το πως αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο στην Αγγλία και σε κάθε πόλη της.

Τι μπορούμε να επιλέξουμε στο παιχνίδι για να πάρουμε μια μεγάλη απόδοση; Διπλό από ημίχρονο τη Σίτι σε συνδυασμό με γκολ. Θα δούμε λίγο πριν τον αγώνα ποιες είναι οι απουσίες, αλλά η διαφορά είναι χαώδης. Και αξίζει η απόδοση στο bet builder που θα δώσουμε. Πάμε στοίχημα με διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό και over 3,5 γκολ σε συνολική απόδοση 2.53 στο Pamestoixima.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ