«Κλειστά» για το 2.02

«Κλειστά» για το 2.02

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ισπανία και Γερμανία.

Primera Division, Λεβάντε – Μαγιόρκα (15:00): Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος και η Λεβάντε νίκη δεν έχει κάνει ακόμη. Αν προλαβαίνει να σωθεί; Ναι, θα χρειαστεί πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο. Τα προγνωστικά στοιχήματος δεν ανοίγονται ιδιαίτερα και δεν θεωρούν πως η Μαγιόρκα θα περάσει άνετα. Θέλει μεγάλη προσοχή στο στοίχημα, ειδικά αυτήν την περίοδο με την έξαρση του κορονοϊού. Στον πρώτο γύρο, στις 2/10, η Μαγιόρκα είχε πάρει το παιχνίδι με 1-0.

Ουραγός με 8 βαθμούς και χωρίς νίκη σε 19 αγώνες (19-41 γκολ) είναι η Λεβάντε που δεν σώζεται. Εκτός αν στον δεύτερο γύρο κάνει τουλάχιστον 8 νίκες! Ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Βιγιαρεάλ με 5-0 και έχει τρεις σερί ήττες με 6-13 τέρματα. Προηγουμένως, έχασε 4-3 εντός από Βαλένθια και με το ίδιο σκορ εκτός από την Εσπανιόλ. Η μοναδική επιτυχία της σε όλη τη σεζόν ως τώρα είναι το εκτός έδρας 8-0 επί της Ουρακάν Μελίγια για τον προηγούμενο γύρο του Copa del Rey, μιας και στον τελευταίο αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Αλκογιάνο.

Η Μαγιόρκα, αντίθετα, και σε καλύτερη θέση είναι, και στο Κύπελλο συνεχίζει (2-1 εκτός της Εϊμπάρ). Βέβαια, είναι ξεκάθαρη προτεραιότητα η παραμονή της. Έχει 20 βαθμούς με 4-8-7 και 17-28 γκολ και αν κάνει έναν αντίστοιχο δεύτερο γύρο, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα μπλέξει. Ηττήθηκε 1-0 από την ελλιπέστατη Μπαρτσελόνα και έχει μόλις μία νίκη και αυτή το «διπλό» επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1) σε 11 αγώνες. Κρατιέται σε πλεονεκτική θέση ακόμη από το ότι σε αυτά τα 11 ματς έχασε 4 φορές, άρα μάζεψε 9 βαθμούς.

Primera Division, Λεβάντε – Μαγιόρκα (15:00): Με νίκη, η Λεβάντε απλώς εξακολουθεί να διατηρεί (λιγοστές) ελπίδες, ενώ η Μαγιόρκα στέλνει μήνυμα παραμονής. Είναι λιγοστά τα παιχνίδια που η Λεβάντε μπορεί να πει ότι τα «χτυπάει». Ένα από αυτά είναι και αυτό με τη Μαγιόρκα. Περιμένω από τους γηπεδούχους να παίξουν προσεκτικά και να προσπαθήσουν να «χτυπήσουν» την κατάλληλη στιγμή. Αν τους βγει, έχει μεγάλη τύχη το «Χ» Ημίχρονο στο 2.02 (Stoiximan). Πάμε στοίχημα με πρόταση για τα πρώτα 45’…

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Bundesliga, Γκρόιτερ Φιρτ – Στουτγκάρδη (16:30): Για τον ίδιο στόχο μάχονται και οι δύο ομάδες, έστω και αν παίζουν με τελείως διαφορετικές πιθανότητες. Η Γκρόιτερ Φιρτ απλά δεν σώζεται, η Στουτγκάρδη θέλει ένα κλικ παραπάνω στον δεύτερο γύρο και θα τα καταφέρει. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν το «διπλό» στα επίπεδα του διπλασιασμού. Στον πρώτο γύρο, χωρίς να μας επηρεάζει κάπου στο στοίχημα, η Στουτγκάρδη έκανε περίπατο με 5-1.

Η Γκρόιτερ Φιρτ είναι ουραγός με 5 βαθμούς και μόλις μία νίκη (1-2-14, 13-49 γκολ). Δεν γίνεται να σωθεί, δεν βγαίνει. Πέρα από το ότι ποιοτικά έχει τη χειρότερη ομάδα. Προέρχεται από το εντός 0-0 με την Άουγκσμπουργκ, μόλις το δεύτερο παιχνίδι που κρατάει το μηδέν στην άμυνα. Έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με διαφορά. Έχει λογική να ρισκάρει απέναντι στη Στουτγκάρδη.

Πάμε και στη Στουτγκάρδη των αρκετών προβλημάτων. Εκτός με κορονοϊό είναι οι Κλίμοβιτς, Εμβουμπά, Αχαμαντά και Φαγκίρ, ενώ ο Μαυροπάνος ξεπέρασε τον κορονοϊό αλλά σύμφωνα με τον προπονητή του, Πελεγκρίνο Ματαραζό, δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Επιστρέφει ο Κάλαϊτζιτς και ο Μιλότ. Η Στουτγκάρδη μετράει δύο σερί ήττες, χωρίς να σκοράρει. Έχασε 5-0 εντός από τη Μπάγερν Μονάχου και 1-0 εκτός από την Κολωνία. Είχαν προηγηθεί 3 αγώνες που πήρε 7 βαθμούς. Δεν είναι αρκετοί, όμως. Έχει βρεθεί κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 17 βαθμούς με 4-5-8 και 22-31 γκολ.

Bundesliga, Γκρόιτερ Φιρτ – Στουτγκάρδη (16:30): Όταν παίζει η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και μας δίνουν το Over 2,5 γκολ σε τέτοια τιμή, δεν μπορούμε να πάμε κόντρα. Πάμε στοίχημα με αυτήν την επιλογή στο πολύ καλό 1.83 (Stoiximan). Είναι αγένεια να λες «όχι» στα δώρα… Όλοι το ξέρουν αυτό.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ