Ολυμπιακός με χάντικαπ και γκολ στο Λονδίνο!

Ολυμπιακός με χάντικαπ και γκολ στο Λονδίνο!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Euroleague και Λιγκ Καπ Αγγλίας

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός (21:05): Ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Euroleague. Μετά την νέα περιπέτεια με τα κρούσματα κορωνοϊού, η Μακάμπι υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Παίζοντας ουσιαστικά ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που έχει για πρόκριση στα πλέι οφ. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι», με λίγο καλύτερο ρυθμό μετά την δική τους αποχή για τον ίδιο λόγο, θέλουν μία σημαντική εκτός έδρας νίκη για να εδραιωθούν σε αυτά.

Προτού αναλύσουμε το με τι θα πάμε στοίχημα, οφείλουμε να αναφέρουμε πως η κατάσταση που θα βρεθούν οι γηπεδούχοι είναι γρίφος. Ναι μεν όλοι οι παίκτες της ήταν αρνητικοί και δεν θα έχει απώλειες, όμως η πρόσφατη εμπειρία έχει δείξει πως δύσκολα οι ομάδες συνέρχονται άμεσα από την απραξία. Έτσι και αλλιώς το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν είναι σε καλή κατάσταση φέτος, όμως και ο Ολυμπιακός εκτός έδρας δεν είναι φόβητρο.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός (21:05): Δέχεται αρκετούς πόντους στην άμυνα (σ.σ. περίπου 82 μέσο όρο) και δυσκολεύεται. Θεωρώ πως από την στιγμή που θα παίξει ο ΜακΚίσικ (έλλειψε για λίγες ημέρες με τραυματισμό) οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν αρκετές πιθανότητες για να τα καταφέρουν. Θα ποντάρω με ένα μικρό χάντικαπ υπέρ τους για να διασφαλίσω και ενδεχόμενη ήττα, που αν έρθει πιστεύω πως θα είναι στην λεπτομέρεια. Οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 7-11 και 12-6 αντίστοιχα και αυτό λέει πολλά. Από εκεί και έπειτα οι ισραηλινοί εντός έδρας έχουν πέντε νίκες και τρεις ήττες.

Σκοράροντας 77,1 πόντους και επιτρέποντας 77. Η λογική, βάσει και τις εκατέρωθεν έλλειψης ρυθμού, λέει πως ο νικητής θα κριθεί στους 80 πόντους και δεν θα δούμε πολύ υψηλό σκορ. Το στοίχημα που επιλέγω είναι το «διπλό» στους +4,5 πόντους, μαζί με under 166,5 στο σύνολο, στην ανεκτή τιμή του 1.83 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Άρσεναλ – Λίβερπουλ (21:45): Ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Carabao Cup στο Emirates. Ο νικητής του ζευγαριού αντιμετωπίζει την Τσέλσι στον τελικό. Η Άρσεναλ με ηρωϊκή εμφάνιση στο ‘Anfield’ κράτησε το 0-0, παίζοντας με δέκα παίκτες από το 24′ μετά την αποβολή του Τζάκα. Το ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ στην Premier League αναβλήθηκε ελέω covid-19, ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξακολουθούν να είναι μπόλικα. Ελνενί, Πάρτεϊ και Πεπέ λείπουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, τιμωρημένος ο Τζάκα. Επέστρεψε από το Καμερούν ο Ομπαμεγιάνγκ αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στην καρδιά. Εξαιρετικά αμφίβολοι και οι Τσέιμπερς, Έντεγκααρντ, Σάκα, Σμιθ Ρόου, Σοάρες και Τομιγιάσου για διαφορετικούς λόγους. Το στοίχημα της τετράδας στο πρωτάθλημα μοιάζει να απομακρύνεται, ενώ γνώρισε αποκλεισμό – σοκ στο FA Cup από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Το Carabao Cup είναι η μοναδική της ευκαιρία να πανηγυρίσει εγχώριο τίτλο.

Άρσεναλ – Λίβερπουλ (21:45): Η Άρσεναλ ξόδεψε πολλά στις μεταγραφές του καλοκαιριού, άργησε να πάρει μπρος και ήρθε έντονη αμφισβήτηση. Ο Αρτέτα το γύρισε, ήρθε ένα εξαιρετικό σερί αποτελεσμάτων για 2,5 μήνες αλλά πάλι το καράβι άρχισε να γέρνει. Σίγουρα οι ‘κανονιέρηδες’ έχουν κάνει βήματα προόδου, αλλά τους λείπει ο χαρακτήρας και η σταθερότητα. Επιθετικά το βρήκαν, αμυντικά ακόμη θέλουν δουλειά και δεν πρέπει να ξεγελάει το μηδέν στο ‘Anfield’. Η Λίβερπουλ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ο Κλοπ έχει βάλει τη σφραγίδα του τα τελευταία χρόνια. Το πρόβλημα είναι πως και στα δύο στρατόπεδα οι απουσίες αλλοιώνουν τη γενικότερη εικόνα που είχαμε στο πρώτο μισό της σεζόν.

Άρσεναλ – Λίβερπουλ (21:45): Και επηρεάζουν αμφότερες. Περισσότερο όμως την Άρσεναλ που είναι λιγότερο δουλεμένη και ακόμη ψάχνει στοιχεία του παιχνιδιού της. Περίεργο ματς, θα παίξει ρόλο η μέρα των παικτών ατομικά, αλλά και συνολικά η πνευματική διαχείριση της κατάστασης. Σωστό φαβορί η Λίβερπουλ, διψασμένη όμως η γηπεδούχος και θα δώσει τη μάχη της. Δύσκολα θα ανοίξει η ρεβάνς στο ‘Emirates’, αλλά ένα ακόμη 0-0 μοιάζει παρατραβηγμένο σενάριο. Θα πάμε στοίχημα με το G/G & under 4,5 σε απόδοση 2.12 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ