Με Παναθηναϊκό και Αταλάντα!

Με Παναθηναϊκό και Αταλάντα!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Σούπερ Λιγκ και την Serie A Ιταλίας!

Superleague, Ιωνικός – Παναθηναϊκός (19:30): Χωρίς άγχος και πίεση κατάφερε ο Παναθηναϊκός να… ξεμπερδεύει με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κύπελλο. Το 4-0 της Λεωφόρου του επιτρέπει να πάει για… τουρισμό σε λίγες μέρες στην Καρδίτσα. Και φυσικά να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, που έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του αλλά χρειάζεται νίκες και βαθμούς.

Οι «πράσινοι» έχουν τρία στα τέσσερα επόμενα ματς εκτός έδρας. Με Ιωνικό, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Και ενδιάμεσα θα υποδεχτούν τον Αστέρα Τρίπολης. Σε… εγρήγορση η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη τετράδα. Και να πλησιάσει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που είναι μπροστά του. Το δύσκολο πρόγραμμα ξεκινά το Σάββατο στη Νεάπολη.

Superleague, Ιωνικός – Παναθηναϊκός (19:30): Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη και ιδιαίτερα στην έδρα του έχει κάνει… ζημιές. Κέρδισε εκεί τόσο τον ΠΑΟΚ, όσο και τον Άρη. Στις δύο από τις τρεις συνολικά νίκες του στο πρωτάθλημα. Έχει 14 βαθμούς και δεδομένα θα παραμείνει μία από τις ομάδες που θα ζουν με το… άγχος μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Στον πρώτο γύρο οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει άνετα με 4-1, ενώ και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται το τελευταίο διάστημα τους φέρει σε ρόλο φαβορί στη Νεάπολη. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση η απόδοση του Παναθηναϊκού στο στοίχημα, αφού η νίκη του είναι κοντά στον διπλασιασμό. Ναι μεν δύσκολη έδρα, πλην όμως αν ο Παναθηναϊκός πιάσει τα στάνταρ απόδοσής του μπορεί να φύγει με το διπλό.

Σίγουρα σε μία τέτοια απόδοση απέναντι σε μια ομάδα χαμηλότερου βεληνεκούς αξίζει να πάμε προς τον Παναθηναϊκό. Με βασική ενδεκάδα θα παραταχθεί, χωρίς προβλήματα και με όλα του τα «όπλα» διαθέσιμα για τον Γιοβάνοβιτς. Πάμε στοίχημα με «διπλό» του Παναθηναϊκού στο 1.94 (Pamestoixima), ενώ αξίζει και το 2 & Over 1.5 που το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 2.67 (Pamestoixima).

Συνεχόμενα ταμεία στο Αυστραλιανό Οπεν 2022. Δες εδώ περισσότερα!

Serie A, Λάτσιο – Αταλάντα (21:45): Σε επίπεδο αποτελεσμάτων όλα πηγαίνουν καλά, βέβαια θα τα ήθελε κάπως διαφορετικά ο Σάρι. Μετά το άνετο 0-3 στο Σαλέρνο, η Λάτσιο είχε ματς μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο στο οποίο έκαψε μπόλικες δυνάμεις. Το ροτέισον δεν απέδωσε καρπούς κι εν τέλει ο τεχνικός της ομάδας χρειάστηκε να ρίξει πολλούς επιβαρυμένους στο ματς κι εν τέλει πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά στην παράταση (1-0).

Κόντρα στην Αταλάντα δεν υπάρχουν περιθώρια. Η Λάτσιο θέλει μόνο τη νίκη που θα την βάλει και πάλι δυναμικά στο Champions League. Στο πιο κοντρολαρισμένο πρεσάρισμα μεταξύ μεσαίας και αμυντικής γραμμής του αντιπάλου έχει δώσει λύσεις το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, εντός έδρας αναζητείται και η σταθερότητα, αφού στα τελευταία μετράει μόλις δύο νίκες μαζί με δύο ισοπαλίες και μία ήττα απ’ τη Γιουβέντους.

Serie A, Λάτσιο – Αταλάντα (21:45): Από τη μία δεν… κάηκε από την άλλη δεν κατάφερε να βάλει εκ νέου φωτιά στη μάχη του τίτλου. Η απουσία του Ζαπάτα από την κορυφή της επίθεσης έπαιξε σημαντικό ρόλο και το 0-0 με την Ίντερ ήρθε ψιλοφυσιολογικά. Έχει ακόμη ευκαιρία ωστόσο! Το -8 από την κορυφή κρατάει σε επαφή τους παίκτες του Γκασπερίνι, που παράλληλα δεν μπορούν να χαλαρώσουν γιατί ναι μεν δείχνουν ασφαλείς από την άλλη δεν έχουν καθαρίσει το Champions League. Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα κάνει παραδοσιακά καλύτερα ματς.

Είναι αήττητη μακριά από το Μπέργκαμο με εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες.

Serie A, Λάτσιο – Αταλάντα (21:45): Σημαντικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να ενώνει ο στόχος του Champions League. Η Λάτσιο θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος, η Αταλάντα να σιγουρέψει τον στόχο και παράλληλα να δει και πιο ψηλά. Λόγω του πιο… άνετου παιχνιδιού μακριά από την έδρα τους δίνω προβάδισμα στους μπεργκαμάνσκι. Η Λάτσιο έχει παλέψει όλα τα φετινά ματς, όμως έχει και έξτρα κόπωση λόγω της… αλλαγής σχεδίου στο μεσοβδόμαδο ματς. Πάμε στοίχημα με το διπλό στο σωστό 2.20 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ