Στερνό αντίο στον Θάνο Ρήγα από την οικογένεια του ΟΠΑΠ

Στερνό αντίο στον Θάνο Ρήγα από την οικογένεια του ΟΠΑΠ

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης είπαν το τελευταίο αντίο στον Θάνο Ρήγα, Sports Betting Director του ΟΠΑΠ, η οικογένεια του, πλήθος φίλων και συνεργατών, καθώς και σύσσωμη η διοίκηση του εταιρείας, την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου 2022.

Η αδόκητη απώλειά του, αιφνιδίασε και συντάραξε όσους τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, χαρακτηριζόταν από ήθος και  εργατικότητα, και πάντα άφηνε το προσωπικό του στίγμα.

Ο στενός του συνεργάτης από τον ΟΠΑΠ και φίλος, Φώτης Ζησιμόπουλος στον αποχαιρετιστήριο λόγο του σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η οικογένεια του ΟΠΑΠ είναι συγκλονισμένη από τον ξαφνικό και άδικο χαμό σου. Για πολλά χρόνια υπήρξες ένας άριστος συνεργάτης, ένας καλός φίλος, και ένα κοφτερό μυαλό που πάντα πρόσθετε αξία σε ότι και αν καταπιανόταν.

Ήσουν σημείο αναφοράς και αποτελούσες πηγή έμπνευσης για όλη την ομάδα σου, για την οποία ήσουν περήφανος και φρόντιζες με αγάπη. Όλοι μας στον ΟΠΑΠ χαιρόμασταν να δουλεύουμε μαζί σου γιατί εκτός από το ήθος σου, την εργατικότητά και την εμπειρία σου, είχες μια πληθωρική προσωπικότητα και μια σπάνια αίσθηση του χιούμορ που δύσκολα συναντάει κανείς.

Τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς εσένα, να κάνουμε πράξη όλα όσα οραματιστήκαμε και δουλέψαμε μαζί. Να είσαι σίγουρος Θάνο ότι θα το κάνουμε με τρόπο και αποτέλεσμα που θα έκανε και εσένα περήφανο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ