Για τον τελικό με 2.05

Για τον τελικό με 2.05

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Κόπα Άφρικα και το Κύπελλο Ισπανίας.

Καμερούν – Αίγυπτος (21:00): Πέντε τρόπαια από τη μία (Καμερούν), 7 από την άλλη (Αίγυπτος). 12 κούπες «κοντράρονται» στον δεύτερο ημιτελικό και εδώ που έχουν φτάσει, ξέρουν πολύ καλά πως τα λάθη δεν συγχωρούνται. Θεωρητικά, πάντα, το Καμερούν είχε πιο εύκολο έργο στα νοκ άουτ παιχνίδια του φετινού τουρνουά. Στους «16» απέκλεισε τις Κομόρες και στους «8» την Γκάμπια, δύο ομάδες τελείως στα μέτρα της. Μεγάλο του «όπλο» ο Αμπουμπακάρ των 6 τερμάτων, ενώ από κοντά είναι και ο Τόκο Εκαμπί με τα 5 γκολ σε ισάριθμα ματς. Αυτοί είναι (με διαφορά) οι κορυφαίοι σκόρερ της φετινής διοργάνωσης που γίνεται στο Καμερούν. Τελευταία (από τις 5) φορά που σήκωσε το τρόπαιο ήταν το 2017 όταν στον τελικό είχε επικρατήσει 2-1 της Αιγύπτου.

Καμερούν – Αίγυπτος (21:00): Η Αίγυπτος, από την άλλη, με τις 7 κατακτήσεις, θέλει να βρεθεί ξανά στην κορυφή μετά το 2010, το τελευταίο από τα τρία σερί τρόπαια. Τότε είχε νικήσει 1-0 τη Γκάνα, το 2008 1-0 το Καμερούν και το 2006 4-2 στα πέναλτι την Ακτή Ελεφαντοστού. Το δικό της έργο στα νοκάουτ ήταν σαφώς πιο δύσκολο και κουραστικό. Απέκλεισε στους «16», στα πέναλτι, την Ακτή Ελεφαντοστού και στους «8» στην παράταση το Μαρόκο με 2-1. Θα παίξει κάποιο ρόλο η κούραση; Εδώ που έχουμε φτάσει, νομίζω πως όχι. Η δίψα και το κίνητρο είναι στοιχεία μεγαλύτερα από την όποια κόπωση.

Καμερούν – Αίγυπτος (21:00): Πάμε στοίχημα με… ουδέτερο ποντάρισμα. Για την ιστορία, το Καμερούν δίνεται γύρω στο 2.20 και η Αίγυπτος στο 4.00! Η πρότασή μας για εδώ είναι μέσα από το Bet Builder της Novibet το Over 1,5 γκολ και Over 7,5 κόρνερ, στο 2.05.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης (22:30): Έγινε η πρώτη ομάδα που «έσπασε» το αήττητο της Ράγιο Βαγεκάνο μέσα «Βαγέκας» στο πρωτάθλημα και επικράτησε με 0-1. Βρήκε το γκολ στο 30′ και στη συνέχεια έπαιξε για να το κρατήσει. Κλείστηκε στην άμυνα της, δέχθηκε φάσεις, αλλά άντεξε, ενώ έριξε και το… απαραίτητο «ξύλο». Συνέχισε έτσι να μαζεύει την διαφορά από την 6αδα και δείχνει να είναι σε καλό δρόμο. Δεν μπορεί να αδιαφορήσει για το κύπελλο, καθώς είναι από τις διοργανώσεις που σχεδόν κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί. Στην προηγούμενη φάση του θεσμού, πέταξε εκτός συνέχειας την Μπαρτσελόνα με 3-2. Με την Ρεάλ έπαιξε στο Σούπερ Καπ πρόσφατα και ηττήθηκε με 2-0. Στην έδρα της δεν είναι τόσο αποτελεσματική φέτος.

Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης (22:30): Υπέπεσε σε γκέλα στο εντός έδρας με την Έλτσε και έμεινε στο εντός έδρας 2-2. Λίγες μέρες πριν είχε αποκλείσει δύσκολα εκτός έδρας την ίδια ομάδα για το κύπελλο. Στο πρωτάθλημα, βρέθηκε να χάνει στο 42′, ενώ είχε αστοχήσει σε πέναλτι ο Μπενζεμά στο 33′. Πίεσε ασφυκτικά στο δεύτερο μέρος, έχασε ευκαιρίες και εν τέλει δέχθηκε το 0-2 στο 76′. Κάπου εκεί ανέβασε φουλ την πίεση, μείωσε στο 82′ με πέναλτι, έβαλε την Έλτσε μέσα στην περιοχή της και βρήκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Πάντως η Σεβίλλη είναι στο -4 και έχει ακόμα μια απόσταση. Το κύπελλο φυσικά και αποτελεί στόχο. Άλλωστε για Ρεάλ μιλάμε. Εκτός ο Μπενζεμά. Ο Βινίσιους και ο Βαλβέρδε θα γυρίσουν άμεσα από Λατινική Αμερική και θα είναι στην αποστολή.

Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης (22:30): Γνωρίζονται καλά οι δύο ομάδες, με την Μπιλμπάο να θέλει να εκμεταλλευτεί και πάλι την έδρα της και να πάρει την πρόκριση. Η Ρεάλ έχει κάποιες καλές απουσίες και θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ. Πάμε στοίχημα με το 1Χ σε απόδοση 1.65 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ