Αξία στο combo του 2.18

Αξία στο combo του 2.18

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Αγγλία.

Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ (14:30): Παιχνίδι με φαβορί είναι αυτό στο αγγλικό πρωτάθλημα, έστω και αν η Νιούκαστλ δείχνει σε καλή κατάσταση. Απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού και ανάσανε. Στο στοίχημα, πάντως, τα «σφυριά» προσφέρονται ένα βήμα πιο μπροστά. Θα επικρατήσει το φαβορί ή θα έχουμε… έκπληξη; Στον πρώτο γύρο, πάντως, η Γουέστ Χαμ πέρασε με 4-2.

Όρθια στο… 90φεύγα έμεινε η Γουέστ Χαμ στο τελευταίο της παιχνίδι στην έδρα της Λέστερ, μιας και ισοφάρισε σε 2-2 στις καθυστερήσεις. Είχε προηγηθεί το 1-0 επί της Γουότφορντ και τώρα καλείται να πάρει τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε επαφή με την 4άδα. Φαντάζει δύσκολο να κρατηθεί ως το τέλος, αλλά ως τώρα το παλεύει. Προηγουμένως, είχε κάνει δύο κολλητές ήττες, το 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το 3-2 εντός από τη Λιντς.

Η Νιούκαστλ, από την άλλη, πήρε σε 3 αγωνιστικές όσες νίκες δεν πήρε μέχρι πρότινος: 3! Νίκησε 1-0 εκτός τη Λιντς και εντός 3-1 την Έβερτον και 1-0 την Άστον Βίλα. Κάπως έτσι βρέθηκε στο +4 από τη Νόριτς και για πρώτη φορά «ανασαίνει» καλά. Μέχρι πρότινος είχε μία νίκη σε 20 αγώνες! Ακολουθούν δύο ματς που μπορεί να πάρει αρκετά, εκτός με Μπρέντφορντ, εντός με Μπράιτον.

Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ (14:30): Δεν ξεγράφω τελείως τη Νιούκαστλ από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Όχι τόσο για τις 3 σερί νίκες που μετράει, αλλά για το ότι ο Έντι Χάου την έχει συμμαζέψει αρκετά. Περιμένω να φανεί ανταγωνιστική εδώ. Ή, τέλος πάντων, να βρει γκολ. Πάμε στοίχημα με το G/G στο τίμιο 1.72 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Άρσεναλ – Μπρέντφορντ (17:00): Με σπουδαίο διπλό έφυγε η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα από το Μολινό, αφού κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 0-1 της Γουλβς. Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ με γκολ του Γκάμπριελ μετά από πάσα του Λακαζέτ στο 25ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση και μάλιστα στο 69′ απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο Μαρτινέλι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη. Η Άρσεναλ διαχειρίστηκε το προβάδισμα της παρά την ασφυκτική πίεση και μάλιστα θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 72′. Επιστροφή στις νίκες λοιπόν μετά από 5 ανεπιτυχή αποτελέσματα σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Η ομάδα του βορείου Λονδίνου είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας κι έχει 39 βαθμούς σε 22 αγωνιστικές. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μαρτινέλι, λογικά δεν προλαβαίνει ο Τομιγιάσου που μόλις επέστρεψε από τραυματισμό.

Άρσεναλ – Μπρέντφορντ (17:00): Η Μπρέντφορντ κατάφερε μετά από 5 σερί ήττες στο πρωτάθλημα της Premier League, να πάρει βαθμό από το εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 26′ με τον Εμπουεμό που βρέθηκε τετ α τετ με τον Γκουαΐτα, αλλά ο τελευταίος του «πήρε τη μπουκιά από το στόμα». Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα λίγο αργότερα με τον Αγιού αλλά δεν τα κατάφεραν. Λίγα πράγματα και στην επανάληψη, επομένως το 0-0 ήταν το σκορ που δεν άφησε κανέναν ανικανοποίητο. Η Μπρέντφορντ είναι 14η στη βαθμολογία με 24 πόντους σε 25 ματς. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει νίκη στα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Τραυματίες οι Φοσού, Ζανβιέρ και Γιόργκενσεν. Λογικά δεν παίζει ο Έρικσεν που επιστρέφει στη δράση μετά το σοβαρό συμβάν στο Euro 2020.

Άρσεναλ – Μπρέντφορντ (17:00): Αν η Άρσεναλ παίξει με σοβαρότητα στα μετόπισθεν λογικά θα πάρει το ματς χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Οπότε, θα Πάμε στοίχημα με το Νίκη Άρσεναλ με Μηδέν Παθητικό στο 2,18 που μας προσφέρει το (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ