ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, επικρατώντας την Κυριακή, του Βόλου (1-0). Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 1-2 στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα για το Γιουρόπα Λιγκ και πλέον ψάχνουν νίκη απόψε για να φτάσουν στην πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η Αταλάντα αγνοεί τη νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς (0-3-3) που έδωσε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Γνώρισε την Κυριακή την ήττα και από τη Φιορεντίνα (0-1) λίγες μέρες μετά το νικηφόρο 2-1 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο Μπέργκαμο. Αρκετά τα θέμα απουσιών που έχει να διαχειριστεί ο τεχνικός της, αφού οι Ζαπάτα, Ίλισιτς και Παλομίνο δεν είναι διαθέσιμοι ούτε στον επαναληπτικό. Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αταλάντα είναι προγραμματισμένη για τις 19:45 της Πέμπτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ Live Streaming | Μαρτίνς: «Εμείς θα προκριθούμε, αξίζουμε περισσότερο σεβασμό»

Ο Πορτογάλος εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι, προσπαθήσαμε είχαμε ευκαιρίες, είχαμε πρόβλημα όμως στις στημένες φάσεις, το είπα στα παιδιά ότι μπορούμε να προκριθούμε μπροστά στους οπαδούς μας και με σεβασμό στον Ολυμπιακό και την ιστορία του θα τα καταφέρουμε.

Η Αταλάντα είναι μια δύσκολη και γρήγορη ομάδα. Όμως έχει τα κενά της και με την ταχύτητα του Μασούρα και του Χένρι το καταφέραμε στο πρώτο μέρος εξαιρετικά όπως και ο Αγκιμπού τα πήγε εξαιρετικά, αλλά δεν τα καταφέραμε στην τελική προσπάθεια όπως θα έπρεπε. Ο Ολυμπιακός αξίζει περισσότερο σεβασμό, δεν υπήρχαν κάποια φάουλ που δόθηκαν και περιμένουμε περισσότερο σεβασμό την επόμενη Πέμπτη.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο μέρος και αυτό μας κόστισε, αν και καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος μας είχαμε πρόβλημα και τιμωρηθήκαμε για τις ευκαιρίες που χάσαμε. Οι στημένες φάσεις έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα και πρέπει να δουλέψουμε εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ Live Streaming | Τικίνιο: «Θα δώσουμε και τη… ζωή μας για την πρόκριση»

Ο Τικίνιο μίλησε για την ήττα στο Μπέργκαμο και τη ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να σκοράρω, αλλά δυστυχώς αυτό το γκολ δεν μας έδωσε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το τατουάζ του που είναι ένα λιοντάρι: «Αυτό το τατουάζ σημαίνει πολλά. Σημαίνει πως δεν τα παρατάμε, πως είμαστε δυνατοί. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα, αλλά όχι που χάσαμε, αλλά θα προσπαθήσουμε στη ρεβάνς να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να προκριθεί στη ρεβάνς: «Νομίζω πως ναι. Όσο είδαμε σήμερα είμαστε μια δυνατή ομάδα. Στο γήπεδό μας θα τα δώσουμε όλα, θα δώσουμε και την ζωή μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ