Αυλαία στη Super League και μεγάλα ντέρμπι σε Αγγλία και Ιταλία

Αυλαία στη Super League και μεγάλα ντέρμπι σε Αγγλία και Ιταλία

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα το ντέρμπι Νάπολι-Μίλαν στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώνεται αύριο (19:00) και την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν τα play off και τα play out. Το ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική επικεντρώνεται στη μάχη για την 6η θέση των play off.

Τρεις ομάδες διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο, ο Αστέρας Τρίπολης, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ. Ένα βαθμό περισσότερο έχει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει εκτός έδρας με τον Βόλο και ο ΟΦΗ φιλοξενεί στο Ηράκλειο τον Απόλλων Σμύρνης.

Στην Ιταλία οι δύο ομάδες που «συγκατοικούν» στην κορυφή, η Νάπολι και η Μίλαν, συγκρούονται στην έδρα της πρώτης. Αύριο, στις 21:45, ξεκινάει το ντέρμπι της Serie A, το οποίο προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Ντέρμπι έχει το πρόγραμμα και στην Αγγλία. Η πρωτοπόρος της Premier League Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται αύριο (18:30) τη συμπολίτισσά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Για όλα τα παιχνίδια το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων στο σύνολο των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτελέσματα & Over/Under, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

Ειδικά στοιχήματα για την 26η αγωνιστική της Super League

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται και ειδικά στοιχήματα για την 26η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα Over/Under συνολικά γκολ της 26ης αγωνιστικής, τα Over/Under συνολικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 0,5 γκολ, την ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στα ζευγάρια Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Άρης, AEK- Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Άρης και Παναθηναϊκός-Άρης.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν  τη δυνατότητα να παρακολουθούν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και μέσω των Virtual Sports, Ποδόσφαιρο, Πρωτάθλημα και Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες φάσεις και στοιχηματικές επιλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ