ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Άρης εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, αφού μετά τις δύο κολλητές νίκες, ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Πολύ κρίσιμη η επικράτηση (2-0) στην Τρίπολη, επί του Αστέρα. Τουλάχιστον δύο τέρματα είχαν τα 6/7 τελευταία παιχνίδι της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του από το Europa League, λόγω της απώλειας (0-3) από την Αταλάντα, επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, με το 2-0 επί του ΟΦΗ, ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε με το εμφατικό 5-1 του Αστέρα Τρίπολης. Η διαφορά από τον ΠΑΟΚ πήγε στο +15, αφού η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την ΑΕΚ.

Το ματς ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 της Κυριακής.

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Μοναδικός ο Βαλμπουενά, θέλω να μείνει»

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, αποθέωσε τον Γάλλο σούπερ σταρ, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Πειραιωτών, συμπεριφέρεται σαν να είναι 20 ετών! Ο προπονητής των πρωταθλητών μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει ο Ματιέ στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και την επόμενη σεζόν.

«Ο Ματιέ είναι μοναδικός, δεν υπάρχει άλλος σαν αυτός. συμπεριφέρεται σαν να είναι 20 χρονών. Πάντα συνεισφέρει, φυσικά και θα ήθελα να μείνει», ανέφερε ο Μαρτίνς για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι πριν 1,5 μήνα είχε πει πως ήθελε να δει καλύτερο Ολυμπιακό και αν τον είδε απόψε: «Αν αναφέρεστε σε κάποιους παίκτες όπως ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Καρβάλιο ή ο Σισέ που έλειπε για καιρό, βλέπουμε καλή εικόνα. Ήταν μία δίκαιη νίκη. Έχουμε πολύ καλή εικόνα. Είμαστε μία ομάδα πολύ φορμαρισμένη. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπως ο Φαντιγκά ή ο Βρουσάι που παίζει σε άλλη θέση και χρειάζεται χρόνο. Βέβαια, όταν παίζεις στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει χρόνος».

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ