ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Ατρόμητος επικράτησε στις 3/4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις, με τη μεσοβδόμαδη νίκη (2-1) με αντίπαλο τον Βόλο, να βοηθά τους Περιστεριώτες να παραμείνουν δύο θέσεις μακριά από την ουρά της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 5η θέση, αφού αν και ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό (0-1) πριν από δύο αγωνιστικές, έχει φτάσει σε τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε στη Σούπερ Λιγκ. Την περασμένη εβδομάδα νίκησε με 3-0 την ΑΕΚ, στο αθηναϊκό ντέρμπι, πλησιάζοντας τους κιτρινόμαυρους σε απόσταση τεσσάρων βαθμών εν όψει πλέι οφ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 της Κυριακής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς: «Ήμασταν αποτελεσματικοί και πήραμε αυτό που θέλαμε»

Στην αποτελεσματικότητα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στάθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και προερχόμασταν από αποτελέσματα που δεν είναι στο επίπεδο του Παναθηναϊκού, θέλω να πω ευχαριστώ στα παιδιά που πάλεψαν, αλλά και τους φιλάθλους που παρά το ότι τους έχουμε απογοητεύσει πάρα πολύ μας βοήθησαν με τον παλμό και την ενέργειά τους.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο μέρος και το τρανζίσιον που είχαμε, σίγουρα είμαι χαρούμενος που ήμασταν στην πλευρά των νικητών και παρά το ότι η ΑΕΚ έπαιξε καλά ήμασταν αποτελεσματικοί και πήραμε αυτό που θέλαμε.

Το να είναι ο Παναθηναϊκός να είναι σε αυτή τη θέση δεν είναι ευχάριστο, έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε στο πρωτάθλημα για την Ευρώπη και το κύπελλο, δεν πρέπει να περηφανευόμαστε για τη θέση που είμαστε αλλά να παλέψουμε μέχρι το τέλος».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Ιωαννίδης: «Μας δίνει ψυχολογία αυτή η νίκη»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιωαννίδης στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είχαμε οργανώσει πολλά πλάνα που πήγαν καλά και καταφέραμε να το βγάλουμε στο γήπεδο με ωραίο ποδόσφαιρο. Στόχος ήταν να έχουμε κατοχή και ισορροπία.

Ήταν κάτι που το ψάχναμε αρκετό καιρό αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία και θέλουμε να μπαίνουμε με τον ίδιο ζήλο στα ματς, για να παίρνουμε τις νίκες από εδώ και πέρα.

Η είσοδος στα πλέι οφ έπρεπε να είναι δεδομένη δυσκολευτήκαμε, αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε για να καταφέρουμε τους στόχους μας».

Για την Εθνική: «Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να βελτιώνομαι και να παλεύω σε κάθε ματς γιατί είναι τιμή για εμένα το να υπολογίζομαι για την Εθνική».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ