ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Η Λαμία παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με απολογισμό τεσσάρων νικών σε 25 αναμετρήσεις (4-6-15). Η ομάδα αναμένεται να δώσει σκληρή μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία, στα πλέι οφ υποβιβασμού, ενώ έρχεται από έξι διαδοχικές απώλειες. Πιο πρόσφατη η ήττα (0-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε αναμέτρηση στην οποία η Λαμία δεν μπόρεσε να αποδώσει. 

Ο ΠΑΟΚ ερχόταν από δύο σερί ισοπαλίες απέναντι σε Άρη και Ιωνικό για το πρωτάθλημα, με την απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να αυξάνεται κι άλλο, μετά το 1-1 με αντίπαλο την ΑΕΚ, μεσοβδόμαδα. Μετά τη μυθική πρόκριση, στα πέναλτι, αντί της Μίντιλαντ, για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, το σύνολο του Λουτσέσκου δίνει την τελευταία αναμέτρηση της κανονικής περιόδου για τη Σούπερ Λιγκ, πριν αντιμετωπίσει τη Γάνδη, στα μέσα του μήνα. Δεδομένη η συμμετοχή στα πλέι οφ, όμως παραμένει στο -15 από τον Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 της Κυριακής.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Βιεϊρίνια: «Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα»

Ικανοποιημένος με το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ απέφυγε την ήττα στο ΟΑΚΑ παρότι βρέθηκε με δέκα παίκτες από νωρίς, δήλωσε ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος:

«Ήταν δύσκολο ματς και με τους δέκα χειροτέρεψε, όμως καταφέραμε πετύχαμε το γκολ και δεν χάσαμε. Όλοι δουλέψαμε σκληρά και προσπαθήσαμε να κάνουμε να μην φανεί ότι παίζουμε με παίκτη λιγότερο.

Δείξαμε ότι είμαστε πλέον ομάδα, δείξαμε ότι όλοι παλεύουμε για έναν σκοπό, δείξαμε ότι είμαστε ενωμένοι και θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος για τον ίδιο σκοπό.

Όλοι μας δείξαμε την προσωπικότητά μας, είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια και θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Η τακτική είναι το λιγότερο που ζητάει ο προπονητής με παίκτη λιγότερο.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας, οπότε αυτό που μας ζήτησε στο ημίχρονο ήταν να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να κερδίσουμε το παιχνίδι, δεν το καταφέραμε και συνεχίζουμε».

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Κούρτιτς: «Στάθηκα τυχερός στο φάουλ, θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Τυχερό χαρακτήρισε το γκολ του απέναντι στην ΑΕΚ ο Γιασμίν Κούρτιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εκτέλεση φάουλ του: «Ήταν ένα τυχερό σουτ, ήθελα να περάσω τη μπάλα πάνω από το τοίχος και να πάει στη γωνία ευτυχώς ήταν δυνατό και πέρασε κάτω από το τοίχος, ήταν δύσκολο για τον τερματοφύλακα χωρίς ορατότητα. Σήμερα υποφέραμε, δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι με 10 εναντίον 11, αυτές οι καταστάσεις μας βοηθούν να βγαίνουμε καλύτεροι»

Για το τι άλλαξε όταν ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες: «Παίρνεις κίνητρο και συγκεντρώνεσαι, είσαι πιο ενεργός στην άμυνα, όταν έχεις τις ευκαιρίες να βγεις μπροστά είσαι πιο συγκεντρωμένος, σου δίνει κάτι περισσότερο, περισσότερη δύναμη να μην δεχθείς γκολ, είσαι πιο ενεργός στην άμυνα, σε τέτοιες καταστάσεις όλοι δίνουν το κάτι παραπάνω έχοντας μεγαλύτερο κίνητρο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμη στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος: «O Oλυμπιακός είναι μπροστά γιατί ήμασταν κακοί σε μεγάλο διάστημα της σεζόν είχαμε αρκετά άσχημα αποτελέσματα, αφήσαμε αρκετούς βαθμούς κόντρα σε ομάδες που έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Το ξέρουμε αυτό αλλά τώρα τα πάμε καλά, δουλεύουμε καλά, όπως είπες είμαστε και στις τρεις διοργανώσεις, θα παλέψουμε μέχρι τέλους και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε πετύχει, για την ομάδα, την πόλη και τους εαυτούς μας».

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ