Κλειδώνει πρόκριση στο 2.19

Κλειδώνει πρόκριση στο 2.19

Το Champions League επιστρέφει με δύο δυνατά παιχνίδια που κρίνουν την πρόκριση στα προημιτελικά.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League.

Λίβερπουλ – Ίντερ (22:00): Το 2-0 με το οποίο επικράτησε η Λίβερπουλ της Ίντερ στο πρώτο ματς στο Μιλάνο δεν αφήνει περιθώρια για… αμφιβολίες στον επαναληπτικό του Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ και λόγω του σκορ, αλλά και λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν μπορεί να απειληθεί με αποκλεισμό μέσα στο γήπεδό της από μία Ίντερ που σίγουρα δεν θα πάει για να ρίξει λευκή πετσέτα, αλλά που μπροστά της έχει πολλά κρίσιμα παιχνίδια σε ένα πρωτάθλημα το οποίο έχει πάρει… φωτιά. Παραμένει στο -2 από τη Μίλαν, η οποία κέρδισε και στη Νάπολι, με την Ίντερ πάντως να έχει ένα ματς λιγότερο.

Για την ομάδα του Ιντζάγκι έρχονται παιχνίδια – φωτιά. Εκτός με την Τορίνο, εντός με τη Φιορεντίνα και εκτός με τη Γιουβέντους. Ματς που μπορεί να κρίνουν όλη τη σεζόν της στη μάχη του πρωταθλήματος. Σίγουρα με ένα καλύτερο σκορ απέναντι στη Λίβερπουλ θα έβλεπαν διαφορετικά τον επαναληπτικό, όμως και μετά το πρώτο παιχνίδι και την ένταση την οποία έβγαλαν την είχαν… πατήσει. Και είχαν ηττηθεί τέσσερις μέρες αργότερα από τη Σασουόλο με 0-2 μέσα στο Μιλάνο.

Λίβερπουλ – Ίντερ (22:00): Η Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα παραμένει στο κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι, τρέχοντας ένα σερί που μοιάζει ασταμάτητο. 15 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, 12 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Κλοπ. Για εκείνη το Champions League σαφώς και παραμένει ένας από τους στόχους της σεζόν. Μένει να κάνει το καθήκον της με την Ίντερ για να βρεθεί στα προημιτελικά και να περιμένει την κλήρωση, την ώρα πάντως που έχει και το «βάρος» του πρωταθλήματος.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Λίβερπουλ θα πάρει την πρόκριση με ή χωρίς τη νίκη. Η Ίντερ είναι σίγουρα μια ομάδα που μπορεί να φτιάξει φάσεις και να βρει και γκολ στο Άνφιλντ, ωστόσο δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει και πρόκριση. Θα πάμε στοίχημα με άσο και over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.19 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ (22:00): Το βράδυ της 16ης Φεβρουαρίου τη ζόρισε πολύ στην Αυστρία. Και κάποιους τους εξέπληξε αυτό. Την κοίταξε στα μάτια και αν δεν είχε ισοφαρίσει ο Κομάν στο 90’ (1-1), θα είχε πάρει μία μεγάλη νίκη. Θα άλλαζε κάτι αυτό; Πιθανότατα, όχι, αλλά θα έδινε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αυτό, βέβαια, είναι και τώρα μεγάλο. Θα καταφέρει η Σάλτσμπουργκ να φανεί ανταγωνιστική και στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν; Στο στοίχημα, όπως καταλαβαίνετε, ο «άσος» δίνεται πολύ χαμηλά. Το ίδιο και τα γκολ. Σκεφτείτε, το Over 3,5 γκολ προσφέρεται στο 1.75!! Φυσικά, να σημειώσουμε πως δεν υφίσταται το εκτός έδρας γκολ, έτσι!

Δεν χωράει αμφιβολία πως η Μπάγερν Μονάχου είναι αυτή που έχει τη μεγάλη πίεση εδώ. Θα λειτουργήσει ευεργετικά ή θα είναι χειρότερο; Είναι από τις ομάδες που συνήθως ισχύει το πρώτο. Στον πρώτο αγώνα, στην Αυστρία, δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά εύκολα θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλα γκολ. Θυμίζουμε, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 90’ από τον Κομάν. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 1-1 με τη Λεβερκούζεν, ένα ματς που 100 φορές να γίνει τις άλλες… 99 θα βγει Over. Κυριάρχησε, αλλά της έλειψαν σίγουρα λίγο καλύτερες επιλογές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Έτοιμος ο Νόιερ, ο Νάγκελσμαν δήλωσε ότι θα παίξει. Εκτός είναι οι Γκορέτσκα, Τολισό και ο Ντέιβις με το πρόβλημα με την καρδιά.

Η Σάλτσμπουργκ ήδη έχει γράψει ιστορία και μόνο που βρίσκεται εδώ. Δεν το συζητάμε καν πόσο τεράστιο θόρυβο και επιτυχία θα κάνει αν καταφέρει να αποκλείσει ένα από τα φαβορί για την κούπα του Champions League. Στον πρώτο αγώνα, στην Αυστρία, τη ζόρισε και έδειξε εξαιρετική εικόνα. Τώρα, όμως, είναι σε περίεργη φάση και δεν ξέρουμε πόσο θα την επηρεάσει το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα είχε πολλά κρούσματα κορονοϊού. Μάλιστα, είχε αναβληθεί και παιχνίδι της. Επέστρεψε με το 0-0 εκτός έδρας επί της Λίντσερ και ακολούθησε το 4-0 επί της Αλτάχ. Εκτός είναι οι Οκό, Κοϊτά και Ονγκενέ, αμφίβολοι δίνονται οι Σολέτ, Οκαφόρ και Σέσκο.

Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ (22:00): Ο Νάγκελσμαν εκτιμά ότι η Σάλτσμπουργκ θα πιέσει, σε ορισμένες φάσεις του αγώνα, ψηλά, όπως συνηθίζει να κάνει. Εγώ εκτιμώ ότι θα το πάει αρκετά συντηρητικά, ειδικά στην αρχή. Όπως και να ‘χει, τα πάντα εξαρτώνται από τις ορέξεις της Μπάγερν Μονάχου. Και σε αυτές θα ποντάρω: Γκολ πριν το 20’, στο 1.88 (Stoiximan). Είναι η βασική μου πρόταση. Κρατήστε και κάτι άλλο: Ο προπονητής της Μπάγερν στάθηκε στην κούραση που έβγαλε η Σάλτσμπουργκ προς το τέλος του πρώτου αγώνα, αλλά και στα πολλά κρούσματα κορονοϊού, και ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν με υψηλό ρυθμό ως το τέλος. Αν δεν της βγει το παιχνίδι από την αρχή, έχει αξία το Γκολ μετά το 79’ στο 1.85. Πάμε στοίχημα και με ένα fun bet που το βρίσκουμε στις ενισχυμένες αποδόσεις: Να σκοράρει 2+ γκολ ο Λεβαντόφσκι στο 2.92.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ