«Αστεράτη» δυάδα με 5.02!

«Αστεράτη» δυάδα με 5.02!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Τσάμπιονς Λιγκ!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Τσάμπιονς Λιγκ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Στη χειρότερη στιγμή τη βρήκαν τα προβλήματα την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στον επαναληπτικό του 1-1 πηγαίνει στο Ολντ Τράφορντ να παίξει την πρόκριση με πάρα πολλά προβλήματα απουσιών. Με αποτέλεσμα ο Ντιέγκο Σιμεόνε να έχει στην αποστολή 17 παίκτες της πρώτης ομάδας και να συμπεριλαμβάνει και τον Χοσέ Μαρία Χιμένες. Ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο ματς με την Κάντιθ την
περασμένη Παρασκευή, αλλά δήλωσε πως θα σφίξει τα πόδια για να αγωνιστεί.

Σε μια αποστολή που συμπληρώνεται από έξι παίκτες της Β’ ομάδας, ενώ μέσα είναι και οι Ερμόσκο και Κοντογκμπιά, οι οποίοι ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστούν. Καθώς προέρχονται από τραυματισμό. Ο Αφρικανός μάλιστα δεν έχει κάνει καν προπόνηση με την ομάδα και μόνο ως λύση… έσχατης ανάγκης θα μπει να αγωνιστεί ως αλλαγή. Εκτός είναι οι τραυματίες Βας, Βερσάλικο, Λεμάρ, Κούνια και ο τιμωρημένος Καράσκο. Με 3-5-2 αναμένεται να παραταχθεί η Ατλέτικο, με τους Ζοάο Φέλιξ και Γκριεζμάν μπροστά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Δεν θα αλλάξει το 4-2-3-1 ο Ράγκνινγκ, που όλα δείχνουν πως θα χρησιμοποιήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή της επίθεσης. Ο Πορτογάλος προέρχεται από το προσωπικό σόου και το χατ τρικ κόντρα στην Τότεναμ. Και θα πλαισιώνεται από τους Σάντσο, Ράσφορντ και Πογκμπά. Πολύ σημαντικό πρόβλημα για τον Ράγκνινγκ ο Μπρούνο Φερνάντες που έχει κορωνοϊό και χθες τα ΜΜΕ της Αγγλίας έλεγαν πως θα τον περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή μήπως βγει αρνητικός. Εκτός παραμένει και ο Σο.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η εμπειρία της Ατλέτικο σε τέτοιου είδους παιχνίδια μπορεί να την κάνει να… αποδράσει με την πρόκριση από το Ολντ Τράφορντ. Ιδιαίτερα αν τελικά δεν αγωνιστεί και ο Μπρούνο, η Μάντσεστερ χάνει αρκετή δύναμη στη μεσαία γραμμή. Ο Σιμεόνε είναι… γάτος σε τέτοια ματς και η απόδοση μας στέλνει προς τους Μαδριλένους. Πάμε στοίχημα με πρόκριση Ατλέτικο σε απόδοση 2.35 (pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα με ένα κλικ εδώ!

Άγιαξ – Μπενφίκα (22:00): Σπουδαίο ματς στο Άμστερνταμ, με την Μπενφίκα να καταφέρνει και να ισοφαρίζει δύο φορές τον Άγιαξ στο πρώτο ματς. Και αυτό το 2-2 να τη στέλνει σε μια δύσκολη μεν αποστολή, πλην όμως με τη φιλοδοξία πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Σαφώς και ο Άγιαξ είναι το φαβορί, ο τρόπος με τον οποίος αγωνίζεται επί Τεν Χαγκ τον έχει μετατρέψει σε ένα σπουδαίο σύνολο. Αλλά παρουσιάζει φέτος ορισμένα προβλήματα στην άμυνα, στα οποία δε μας είχε συνηθίσει.

Είναι χαρακτηριστικές οι δύο νίκες που έκανε στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Δέχτηκε τέσσερα γκολ συνολικά από Βααλβάικ και Καμπούρ. Επικράτησε με 3-2 και στα δύο παιχνίδια, αλλά θα πρέπει κόντρα στην Μπενφίκα να είναι περισσότερο προσεκτικός στα μετόπισθεν. Ανοιχτό είναι το πρωτάθλημα, καθώς είναι στο συν δύο από την Αϊντχόφεν. Εκτός είναι ο Κλάιμπερ που θα είναι τραυματίας, εκτός και οι τερματοφύλακες Πασβέερ και Στεκέλενμπουργκ, με τον Ονανά να παίρνει θέση στα γκολπόστ.

Άγιαξ – Μπενφίκα (22:00): Με προβλήματα πηγαίνει η Μπενφίκα στο Άμστερνταμ, αφού δεν θα έχει Σεφέροβιτς, Βερίσιμο και Πίνιο. Αντίθετα ο Οταμέντι προφυλάχτηκε στο ματς με την Βιζέλα για το πρωτάθλημα και αναμένεται να ξεκινήσει στην Ολλανδία. Ένα παιχνίδι το οποίο στράβωσε από νωρίς για την Μπενφίκα. Ο Τααράμπτ είδε κόκκινη κάρτα πάρα πολύ νωρίς στο ματς και τελικά η Μπενφίκα «γκέλαρε» με το 1-1. Με το μυαλό να είναι φυσικά και στον επαναληπτικό με τον Άγιαξ.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Είναι ομάδες που δεν κρατάνε χαμηλά το σκορ. Ψάχνουν τα γκολ, είναι απειλητικές, παίζουν ανοιχτά. Δεδομένα, μάλιστα, αν μπει ένα γκολ νωρίς θα ανοίξει το παιχνίδι και περιμένω πως αυτό μπορεί να γίνει από τον Άγιαξ. Να σημειώσει δηλαδή ένα γρήγορο γκολ. Είναι πολύ πιθανό να δούμε παιχνίδι ανάλογο με αυτό που έγινε στη Λισσαβόνα και θα πάμε στοίχημα με goal/goal και over 3,5 γκολ σε απόδοση 2.14 (pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ