Δυάδα από τις μάχες κορυφής!

Δυάδα από τις μάχες κορυφής!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Serie A Ιταλίας!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Serie A Ιταλίας!

Ίντερ – Φιορεντίνα (19:00): Για την 30η αγωνιστική η αναμέτρηση στο Μιλάνο. Σε μειονεκτική θέση η Ίντερ πλέον στο κυνήγι του τίτλου. Ξεκίνησε νωθρά τη σεζόν, αντέδρασε εντυπωσιακά και προσπέρασε στην κορυφή, όμως εμφανίστηκε αναποτελεσματική και κουρασμένη τις τελευταίες εβδομάδες με συνέπεια να πέσει στην 3η θέση. Με 59 βαθμούς, στο -1 από τη Νάπολι και το -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν, αλλά και με ένα ματς λιγότερο. Δεν έχει πλέον περιθώρια για απώλειες. Μετράει συνολικά 17Ν-8Ι-3Η, με γκολ 61-23. Εκτός μάχης ο Ντε Φράι και αμφίβολος ο αναντικατάστατος Μπρόζοβιτς.

Η Φιορεντίνα είναι μέσα στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για την ώρα είναι 8η με 46 βαθμούς, στο -2 από την Ρόμα και το -3 από τη Λάτσιο που καταλαμβάνουν την 6η (Conference League) και 5η (Europa League) θέση αντίστοιχα. Η νίκη επί της Μπολόνια έδωσε ψυχολογία στους ‘βιόλα’ και τους κρατά εντός στόχου, έχοντας και ένα ματς στο χέρι. Το ρεκόρ της Φιορεντίνα φτάνει σε 14Ν-4Ι-10Η, με γκολ 47-37. Η ομάδα της Φλωρεντίας φτάνει στην αναμέτρηση με τους ‘νερατζούρι’ δίχως ουσιαστικά να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Ίντερ – Φιορεντίνα (19:00): Συνολικά, η Ίντερ είναι μάλλον η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία φέτος. Το πρόγραμμα με πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη της έκατσε βαρύ, με αποτέλεσμα να εμφανίσει σημάδια έλλειψης ενέργειας και καθαρού μυαλού. Είναι όμως γεμάτη ποιότητα και έδειξε θαυμαστή σταθερότητα τους τρεις προηγούμενους μήνες. Παρουσιάζει την καλύτερη επίθεση και την δεύτερη καλύτερη σε αριθμούς άμυνα της κατηγορίας.

Η Φιορεντίνα είναι σκληρό καρύδι. Εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι και ικανή να κυνηγήσει την Ευρώπη ως το τέλος. Μαθαίνει να ζει χωρίς τον σταρ Βλάχοβιτς και θα χρειαστεί λίγο χρόνο. Από τη μέση και μπροστά βρίσκει λύσεις, ανασταλτικά ωστόσο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, ξέρουν πως πλέον είναι σε θέση κυνηγού και μόνο με τρίποντα θα καταφέρουν να φτάσουν ξανά στην κορυφή. Ειδικά εντός έδρας, οι ‘νερατζούρι’ ξέρουν πως δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Η Φιορεντίνα είναι καπάτσα, σκληρή και έχει εγωισμό. Δύσκολα όμως θα μπορέσει να κρατήσει την επιθετική ορμή της Ίντερ, ειδικά από τη στιγμή που τα κενά στην άμυνα της είναι εμφανή. Θα πάμε στοίχημα με τη συνδυαστική επιλογή 1 & over 5,5 κόρνερ για την Ίντερ σε απόδοση 2.55 στο MatchCombo (Stoiximan).

Δες το κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας με ένα κλικ!

Κάλιαρι – Μίλαν (21:45): Δεν τα κατάφερε η Κάλιαρι να πάρει ούτε βαθμό κόντρα στην Σπέτσια και συνεχίζει να ζει με το άγχος. Η ήττα τη διατήρησε σε μια απόσταση τριών βαθμών από τη Βενέτσια, ενώ είδε τη Σπέτσια να της φεύγει με τέσσερις. Συνεχίζει τη μεγάλη μάχη, έχοντας τρεις συνεχόμενες ήττες και τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Έχει δύσκολο πρόγραμμα, αφού μετά τη Μίλαν παίζει στο Ούντινε και στη συνέχεια φιλοξενεί τη Γιουβέντους.

Σε ένα πρόγραμμα που μπορεί να τη φέρει πιο χαμηλά. Στον πρώτο γύρο στο Μιλάνο έχασε με κάτω τα χέρια, δεχόμενη τέσσερα γκολ. Γενικά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην άμυνά της, έχοντας δεχτεί 53 τέρματα. Τρίτη χειρότερη σε όλο το πρωτάθλημα μετά την ουραγό Σαλερνιτάνα και την Έμπολι. Και τρίτη χειρότερη επίθεση με 28 γκολ στο ενεργητικό της. Θα της λείψει στο ματς με τη Μίλαν ο στόπερ Βαλούκιεβιτς και οι μέσοι Ρογκ και Ναντέζ, όλοι τους με προβλήματα τραυματισμού.

Κάλιαρι – Μίλαν (21:45): Την ίδια ώρα η Μίλαν προέρχεται από δύο νίκες που την έφεραν μόνη πρώτη στη βαθμολογία. 1-0 στο ντέρμπι με την Νάπολι, 1-0 εντός έδρας και κόντρα στην Έμπολι και κορυφή. Στο συν 3 από την Νάπολι, στο συν 4 από την Ίντερ, που έχει ένα ματς λιγότερο. Προφανώς και ακόμα έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα μπροστά και όλα μπορούν να συμβούν.

Πλην όμως η ομάδα του Στέφανο Πιόλι καταφέρνει να εμφανίζεται αποτελεσματική και να παίρνει αυτό που θέλει. Πηγαίνει στη Σαρδηνία χωρίς τον Κιάερ που παίζει στην άμυνα και τον μέσο Μπακαγιόκο. Η εκτίμηση για το στοίχημα: Θα είναι αυτοκτονία για τη Μίλαν αν πετάξει βαθμούς σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Με ομάδα, δηλαδή, που μάχεται για την παραμονή της, τη στιγμή που οι Μιλανέζοι βλέπουν την προοπτική του πρωταθλήματος πιο κοντά από ποτέ τα τελευταία χρόνια. Το 1.60 του διπλού μπορεί να αποτελέσει στήριγμα για το δελτίο μας. Θα το… τσιμπήσουμε με την ευχή να ξεφύγει από το 1-0 η ομάδα του Πιόλι. Πάμε στοίχημα με 2 & Over 1,5 γκολ σε απόδοση 1.94 (pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ