ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα, αφού μετά τις ήττες κόντρα σε Ζαλγκίρις και Αρμάνι, ηττήθηκε και στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (101-73). Έτσι, το ρεκόρ  του στη διοργάνωση διαμορφώθηκε στο 7-20.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει γνωρίσει επίσης απώλεια από τον Ολυμπιακό στην πρόσφατη αναμέτρηση, ενώ ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον κορωνοϊό. Αναβλήθηκαν οι πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της ομάδας στην Ευρωλίγκα, αλλά και μερικές για το εγχώριο πρωτάθλημα. Το ρεκόρ της ομάδας διαμορφώνεται στο 12-13.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 21:00 της Τρίτης, στο OAKA.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Live Streaming | Νέντοβιτς: «Η διαφορά Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού δεν ήταν αυτή που είδαμε στο ΣΕΦ»

Ο Νέντοβιτς μίλησε για τη συντριβή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και τόνισε ότι η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι αυτή που είδαμε στο πρόσφατο παιχνίδι.

«Τον τελευταίο μήνα δεν έχουμε κάνει δύο φυσιολογικές προπονήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείς για τη συντριβή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι αυτή που είδαμε στο πρόσφατο παιχνίδι του Φαλήρου.

«Θα έχουμε πολλά ματς απέναντί τους μέχρι το φινάλε της σεζόν. Αν φτάσουμε σε αυτούς τους αγώνες με υγιείς παίκτες και αν βρεθούμε σε καλή κατάσταση, πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά το ΣΕΦ: «Πρέπει να αντιδράσουμε. Είναι σημαντικό να δείξουμε αντίδραση τους επόμενους δύο μήνες. Στην Euroleague παίζουμε χωρίς πίεση, πιο ήρεμοι. Όχι «χαλαροί», αλλά χωρίς πίεση. Πρέπει να κάνουμε καλά παιχνίδια, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πράσινοι: «Κάποιοι παίκτες παίζουν σε διαφορετικές θέσεις για να καλύψουν αυτά τα κενά. Τον τελευταίο μήνα δεν έχουμε κάνει δύο φυσιολογικές προπονήσεις. Δεν μπορούμε να παίξουμε 5vs5. Όμως, είναι αυτό που είναι, το έχουμε συνηθίσει. Πρέπει να προσαρμοστούμε και όλοι να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά».

Για το αν η ποιοτική «απόσταση» του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό αντικατοπτρίζεται στους 28π. διαφοράς του ΣΕΦ: «Όχι, όχι δεν είναι αυτή η απόσταση. Θα έχουμε πολλά ματς απέναντί τους μέχρι το φινάλε της σεζόν. Αν φτάσουμε σε αυτούς τους αγώνες με υγιείς παίκτες και αν βρεθούμε σε καλή κατάσταση, πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Live Streaming | Τρινκιέρι: «Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα καλό παιχνίδι μας στο ΟΑΚΑ»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε για την (22/3) αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει συνεχώς η ομάδα του όταν επισκέπτεται το ΟΑΚΑ, ενώ δε δίστασε να αποθεώσει τους «πρασίνους».

«Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα καλό παιχνίδι μας στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικά ποιοτικός με παίκτες σαν τον Νέντοβιτς και τον Μέικον. Είναι δύο κορυφαίοι γκαρντ. Παράλληλα, διαθέτει ψηλούς σαν τον Παπαγιάννη και τον Ουάιτ. Όμως, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα τα δώσει όλα στο παρκέ», δήλωσε ο κόουτς των Βαυαρών.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ