Παιχνίδι στο 2.30 στο τεστ της Εθνικής

Παιχνίδι στο 2.30 στο τεστ της Εθνικής

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων με το φιλικό της Εθνικής Ελλάδος και το ΛαςΠάλμας - Λεγανές από τη Β’ Ισπανίας.

Μαυροβούνιο – Ελλάδα (21:00): Δεύτερο φιλικό για την Εθνική ομάδα μετά απ’ αυτό που έδωσε στη Ρουμανία. Και για να… ευλογήσουμε τα γένια μας, να πούμε πως πέσαμε μέσα στην πρόβλεψη που δώσαμε στο πρώτο παιχνίδι του Πογέτ στον πάγκο της Ελλάδας. Χ2 και under 3,5 γκολ ήταν η πρόταση της στήλης για το Ρουμανία – Ελλάδα και ήρθε με μεγάλη ευκολία η αλήθεια είναι. 0-1 από το πρώτο μέρος και… εύκολο ταμείο. Πάμε να δούμε τι θα επιλέξουμε από το ματς στο Μαυροβούνιο.

Δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα από τη μία στιγμή στην άλλη, αλλά σίγουρα υπάρχει μια καλή εξέλιξη από την παρουσία του Φαν’τΣχιπ στον πάγκο. Ο Ολλανδός είχε δώσει επιθετικό τόνο στην Ελλάδα, το ίδιο θα θελήσει να διατηρήσει και ο Πογέτ, κοιτάζοντας πάντως να μη χάσει η Εθνική το σήμα κατατεθέν της. Κι αυτό ήταν πάντα η άμυνα. Απέναντι στη Ρουμανία είχε κάποια κενά, πλην όμως η παρέα του Μίστριτσα δεν απείλησε πολύ την Ελλάδα. Περισσότερο απειλητική ήταν η δική μας Εθνική.

Μαυροβούνιο – Ελλάδα (21:00): Από ήττα προέρχεται το Μαυροβούνιο στο δικό του φιλικό παιχνίδι που έδωσε την περασμένη Πέμπτη. Αγωνίστηκε στην Αρμενία, δέχτηκε ένα γκολ νωρίς, μόλις στο 19’ από τον Μπικαντσιάν και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Παρ’ όλο που στο τελευταίο δεκάλεπτο αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω. Γενικά οι Μαυροβούνιοι ψάχνουν μια νίκη αφού δεν τα έχουν καταφέρει εδώ και έναν χρόνο! Τελευταία τος νίκη ήταν στις 27 Μαρτίου 2021 με 4-1 απέναντι στο Γιβραλτάρ.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Αν η Εθνική δείξει το ίδιο πρόσωπο με αυτό που έδειξε στη Ρουμανία, είναι πολύ πιθανό να φτάσει σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Δεν φοβίζουν οι Μαυροβούνιοι, ποιοτικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και αν η Ελλάδα βρει χώρους μπορεί να φτάσει στο γκολ. Και να καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά αφήνουμε τα γκολ και τις διπλές ευκαιρίες και πάμε… ξερά σε αποτέλεσμα. Πάμε στοίχημα με νίκη της Εθνικής σε απόδοση 2.30 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

ΛαςΠάλμας – Λεγανές (22:00): Τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγώνων δίχως νίκη έβαλε η ΛαςΠάλμας. Η νησιωτική ομάδα πέρασε από την έδρα της Βαγιαδολίδ με σκορ 1-0, σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη και επικράτησε δίκαια. Είχαν προηγηθεί τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει αρκετά στη βαθμολογία. Πλέον, βρίσκεται στην 11η θέση με 44β., όντας στο -7 από την πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου, αλλά έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

ΛαςΠάλμας – Λεγανές (22:00): Ένα μεγάλο αήττητο σερί «τρέχει» εδώ και δύο μήνες η Λεγανές. Μετά και την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Σπόρτινγκ Χιχόν, έφτασε τα οχτώ ματς χωρίς ήττα. Με απολογισμό 4 νίκες -4 ισοπαλίες και συγκομιδή 16β., σκαρφάλωσε στη 14η θέση και πλέον έχει διψήφια διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Εννιά στροφές πριν το τέλος, δεν μπορεί να κινδυνεύσει, αλλά δύσκολα μπορεί να κοιτάξει και πιο ψηλά.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

ΛαςΠάλμας – Λεγανές (22:00): Τρεις σημαντικές επιστροφές έχουν οι γηπεδούχοι. Εξέτισαν τις τιμωρίες τους ο στόπερΡαούλ Νάβας, χαφ Φάμπιο και ο επιθετικός Μουγίκα. Από την άλλη, Τραυματίες είναι ο αμυντικός χαφ Λοϊοντίς και ο μεσοεπιθετικός Ροντρίγκες, ενώ ο εξτρέμΜολέιρος έχει διεθνείς υποχρεώσεις. Με πολλά προβλήματα ταξίδεψαν οι φιλοξενούμενοι. Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Μπρούνο και Κιντιγιά, συν τον μέσο Ρέτσιο. Απουσιάζουν λόγω διεθνών υποχρεώσεων ο αμυντικός Ομερούο και οι μέσοι Σιμπασάκι κα Μπαρτσένας.

Η Λεγανές βρίσκεται, όπως φαίνεται, σε καλή κατάσταση, αλλά έχει να διαχειριστεί και πολλές απουσίες. Η ΛαςΠάλμας παίζει το τελευταίο χαρτί της για τα πλέι οφ, αλλά δεν έχει καλή παράδοση. Στους 13 αγώνες που έχουν δώσει μέχρι τώρα στο νησί, οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες, οι φιλοξενούμενοι τις διπλάσιες, ενώ τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλοι. Στο στοίχημα μου θα πάω στα γκολ. Η ΛαςΠάλμας έχει αμφίσκορο στα 3/5 τελευταία και η Λεγανές στα 5/6. Πάμε στοίχημα με «G/G» σε απόδοση 2.01 (Betshop).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ