Πηγαίνει… Μουντιάλ με 2.30

Πηγαίνει… Μουντιάλ με 2.30

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα πλέι οφ για του Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Πολωνία – Σουηδία (21:45): Η μεγάλη ώρα για Πολωνία και Σουηδία έφτασε. Και είτε χρειαστούν 90, είτε 120 λεπτά, είτε ακόμα και η διαδικασία των πέναλτι, στο φινάλε θα πανηγυρίσει μόνο ένας. Ένας θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και ο ηττημένος θα αναγκαστεί να δει τους αγώνες από το σπίτι του. Ένας άκρως ισορροπημένο ζευγάρι, δύο ομάδες που έχουν πολύ καλό σύνολο, καλούς ποδοσφαιριστές από το τοπ επίπεδο. Για να είμαστε ειλικρινείς; Θα τις θέλαμε και τις δύο στο Μουντιάλ. Όποιος βρεθεί εκεί μπορεί να κάνει ωραία πράγματα.

Οι Πολωνοί παίζουν την πρόκρισή τους στην έδρα τους. Το ματς θα γίνει στο Χορζόφ, στο StadionŚląski, χωρητικότητας 54.378 θεατών. Βρίσκονται στον τελικό των μπαράζ χωρίς να έχουν αγωνιστεί σε ημιτελικό. Μιας και οι Ρώσοι αποκλείστηκαν από κάθε διοργάνωση, με την παρέα του Λεβαντόφσκι να περνάει άνευ αγώνα και να αντιμετωπίζει την εξαιρετική Σουηδία. Δεύτεροι στον όμιλο των προκριματικών πίσω από την Ισπανία ήρθαν οι Σουηδοί, οι οποίοι κέρδισαν τους Τσέχους με γκολ στο 110’ και βρέθηκαν στον τελικό. Με τον Κουάισον να είναι ο λυτρωτής, έχοντας περάσει σαν αλλαγή.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Πολωνία – Σουηδία (21:45): Συναντήθηκαν στο EURO του περασμένου καλοκαιριού οι δύο ομάδες, με τη Σουηδία να παίρνει τη νίκη με 3-2 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Και γενικά τα ματς των δύο ομάδων όταν βρίσκονται είναι εξαιρετικά. Με καλό ρυθμό και ευκαιρίες. Τώρα βέβαια η σκοπιμότητα είναι πολύ μεγαλύτερη. Όσο δεν… πάει. Αφού κρίνεται ένα εισιτήριο στη μεγαλύτερη διοργάνωση του ποδοσφαίρου.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Προσωπικά έχω σε μεγάλη εκτίμηση τους Σουηδούς. Αν το ματς ήταν στην έδρα τους ή έστω σε ουδέτερο, σίγουρα θα τους έδινα μεγάλη τύχη. Και τον ρόλο του φαβορί. Όχι πως τώρα δεν έχουν. Οι Πολωνοί βέβαια παίζουν στο γήπεδό τους, με τη στήριξη του κόσμου τους. Πολύ μοιρασμένο ματς, στην… κόψη του ξυραφιού και με την ισοπαλία να «παίζει» δυνατά. Δεν θα πάω σε σημείο, αλλά θα πάω σε πρόκριση. Πάμε στοίχημα με πρόκριση Σουηδίας σε απόδοση 2.12 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Πορτογαλία – Β. Μακεδονία (21:45): Μπορεί να κάνει και δεύτερο μεγάλο… μπαμ η Βόρεια Μακεδονία; Και να αφήσει ακόμα μία πρόσφατη πρωταθλήτρια Ευρώπης εκτός Μουντιάλ; Μετά από το… θαύμα απέναντι στην Ιταλία, οι γείτονες δεν θεωρούν τίποτα απίθανο. Ο πρόεδρος της χώρας έταξε πριμ 500.000 ευρώ για τους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση που τα καταφέρουν. Το πιστεύουν, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το επαναλάβουν.

Απέναντι στον Φερνάντο Σάντος και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι θα παίζουν μέσα στην έδρα τους και θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο τελευταίο και για τους δύο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πώς να την αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη και μάλιστα στο «Ντραγκάο». Με τον κόσμο τους; Οι Πορτογάλοι προκρίθηκαν στον τελικό απέναντι στην Τουρκία μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι, με την Τουρκία να χάνει πέναλτι.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Πορτογαλία – Β. Μακεδονία (21:45): Οτάβιο και Ζότα στο 15’ και στο 42’ αντίστοιχα έστειλαν την Πορτογαλία μπροστά με 2-0 στο ημίχρονο. Ο Γιλμάζ μείωσε στο 65’ σε 2-1, είχε την ευκαιρία προς το φινάλε να το φέρει στο 2-2, αλλά αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Και ο Νούνιες στο 94’ έβαλε τη σφραγίδα της νίκης – πρόκρισης κάνοντας το τελικό 3-1. Η Βόρεια Μακεδονία έγινε… viral. Γλίτωσε από τις περίπου 30 τελικές των Ιταλών, βρήκε γκολ στο φινάλε και έγραψε μια τεράστια έκπληξη.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Πολύ χαμηλά ο άσος, μόλις στο 1.18. Δεν έχει ουσία να πάμε σε κάτι τόσο μικρό από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Θα πήγαινα προς το over αλλά ούτε αυτό έχει αξία μόλις στο 1.68. Θα το ήθελα σε μεγαλύτερη απόδοση, κοντά στον διπλασιασμό. Πάμε σε επιλογή με BetBuilder. Πάμε στοίχημα με Under 3,5 γκολ και Over 8,5 κόρνερ σε συνολική απόδοση 2.19 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ