Με combo στο 2.10

Με combo στο 2.10

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα από το τουρνουά τένις που διεξάγεται στο Μαϊάμι.

Nτανίλ Μεντβέντεφ – Χούμπερτ Χούρκαζ (18:00): Προγνωστικά στοιχήματος από το τουρνουά που πραγματοποιείται στο Μαϊάμι. Ο Ντανίλ, που βρίσκεται στο Νο. 2 του κόσμου, θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ, Νο. 10 στην παγκόσμια κατάταξη, σε ένα παιχνίδι για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αυτή μάλιστα θα είναι η τέταρτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστες, με το h2h να είναι στο 2-1 υπέρ του Ρώσου. Τελευταία φορά έπαιξαν πέρσι στο Masters Cup, με τον Ντανίλ να παίρνει τη νίκη με 2-1 σετ.

Nτανίλ Μεντβέντεφ – Χούμπερτ Χούρκαζ (18:00): Ο Ρώσος φέτος έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 20 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 16/4. Όλα τα ματς ήταν σε σκληρή επιφάνεια. Στον δρόμο για τα προημιτελικά ο Ντανίλ απέκλεισε τους Μάρεϊ, Μαρτίνεθ και Μπρούκσμπαι. Στα δέκα τελευταία παιχνίδια έχει 7-3, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα έχει 4-1. Ο Χούμπερτ από την άλλη πλευρά, μέχρι στιγμής έχει δώσει 18 παιχνίδια και έχει 13/5. Σε σκληρή επιφάνεια έχει 12/4. Για να φτάσει μέχρι εδώ απέκλεισε τους Ρίντερκνεχ, Καράτσεφ και Χάρις. Στα δέκα τελευταία παιχνίδια έχει 8-2 και στα πέντε πιο πρόσφατα 4-1.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Nτανίλ Μεντβέντεφ – Χούμπερτ Χούρκαζ (18:00): Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουνως φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά τον Ντανίλ. Ο Ρώσος εάν καταφέρει να πάρει τη νίκη θα επιστρέψει στο Νο.1 του κόσμου. Είναι χωρίς αμφιβολία ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση, αλλά το παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο για τον Ντανίλ. Ο Χούμπερτ μπορεί να φανεί ανταγωνιστικός, ειδικά από τη στιγμή που το ματς θα πραγματοποιηθεί σε σκληρή επιφάνεια. Αφήνουμε στην άκρη τη χαμηλή νίκη του Ρώσου και κρατάμε το combo.

Nτανίλ Μεντβέντεφ – Χούμπερτ Χούρκαζ (18:00): Πάμε στοίχημα τένις με την επιλογή να κερδίσει το ματς ο Ντανίλ και το παιχνίδι να έχει πάνω από 20.5 games σε απόδοση 2.10 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Μπελίντα Μπέντσιτς – Ναόμι Οσάκα (18:00): Προγνωστικά στοιχήματος τένις από το τουρνουά που γίνεται στο Μαϊάμι. Η Μπελίντα, Νο. 28 στην παγκόσμια κατάταξη θα αντιμετωπίσει την Ναόμι, Νο. 77 στον κόσμο, για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αυτή θα είναι η 6η φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστριες, με το h2h να είναι στο 4-1 υπέρ της Μπελίντα. Τελευταία φορά πάντως έπαιξαν το 2019 στο US Open. Σε εκείνο το ματς είχε κερδίσει η Μπένσιτς με 4-1.

Μπελίντα Μπέντσιτς – Ναόμι Οσάκα (18:00): Η Μπελίντα φέτος έχει αγωνιστεί σε 14 ματς και έχει ρεκόρ 9/5, ενώ σε σκληρή επιφάνεια έχει 7/4. Στον δρόμο για τα ημιτελικά απέκλεισε κατά σειρά τις Κόστιουκ, Γουότσον, Σάσνοβιτς και Σαβίλ, όλες με 2-0 σετ. Στα δέκα τελευταία παιχνίδια έχει 6-4, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα έχει 4-1. Από την άλλη πλευρά, η Ναόμι φέτος έχει παίξει σε 14 παιχνίδια και έχει 11/3. Όλα ήταν σε σκληρή επιφάνεια. Για να φτάσει μέχρι εδώ απέκλεισε τις Σάρμα, Κέρμπερ, Μούτσοβα, Ρίσκε και Κόλινς, χωρίς να χάσει σετ. Η τενίστρια από την Ιαπωνία αρχίζει να βρίσκει και πάλι τα πατήματά της. Στα δέκα τελευταία παιχνίδια έχει 8-2 και στα πέντε πιο πρόσφατα 5-0.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Μπελίντα Μπέντσιτς – Ναόμι Οσάκα (18:00): Τα προγνωστικά στοιχήματος τένις δίνουν ως φαβορί για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό την Ναόμι. Η τενίστρια από την Ιαπωνία είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει ότι της ταιριάζει απόλυτα η επιφάνεια του Miami Open. Η Μπελίντα όμως δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος, αφού βρίσκεται επίσης σε πολύ καλό φεγγάρι. Θα φανεί αν μη τι άλλο ανταγωνιστική και αυτό μας βοηθάει να πάρουμε το combo.

Μπελίντα Μπέντσιτς – Ναόμι Οσάκα (18:00): Πάμε στοίχημα τένις με την επιλογή να κερδίσει το ματς η Ναόμι και το παιχνίδι να έχει πάνω από 19.5 games σε απόδοση 2.37 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ