Έτοιμες να σκοράρουν

Έτοιμες να σκοράρουν

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Γερμανία.

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30): Για την 32η αγωνιστική κοντράρονται στο «Goodison Park» και στοχεύουν στη νίκη που θα τους απομακρύνει από την καταστροφή. Τέτοια θα είναι για την Έβερτον αν υποβιβαστεί, τέτοια θα είναι και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν μείνει εκτός Ευρώπης! Στο στοίχημα βρίσκουμε τον «άσο» στο 4.40 και το «διπλό» στο 1.80. Στον πρώτο γύρο είχαν μείνει στο 1-1, με γκολ του Μαρσιάλ (ο οποίος τώρα δεν υπάρχει στο ρόστερ) και του Τάουνσεντ (δίνεται τραυματίας). Επίσης, το περσινό το είχε πάρει η Γιουνάιτεντ με 3-1, με δύο γκολ του Φερνάντες και ένα του Καβάνι.

Καταστροφή ήταν για την Έβερτον το παιχνίδι στο «Turf Moor» την περασμένη Τετάρτη. Προηγήθηκε 2-1 της Μπέρνλι με δύο πέναλτι του Ριτσάρλισον, αλλά εν τέλει «κατάφερε» να χάσει με 3-2! Μπέρνλι στους 24 βαθμούς και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, Έβερτον στους 25 και οριακά πάνω από αυτή! Καταλαβαίνεται ότι γίνεται χαμός, ε! Τραγική σεζόν ως τώρα, καλείται να κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει στην κατηγορία. Κάπως έτσι, πήγε στράφι η προ 20ημέρου νίκη με 1-0 επί της Νιούκαστλ, οι μοναδικοί βαθμοί στα τελευταία 7 παιχνίδια! Εξέτισαν και επιστρέφουν, Κιν και Άλαν, εκτός παραμένουν Μίνα, Γκόμες, Ντέιβις, Τάουνσεντ. Πρόβλημα και με Φαν ντε Μπέεκ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιζε λόγω της συμφωνίας δανεισμού.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ίδια ώρα, παλεύει για την 4άδα και το Champions League. Αυτός είναι ο μεγάλος της στόχος. Για την ώρα, όμως, τα τελευταία αποτελέσματα την έχουν φέρει εκτός Ευρώπης, στην 7η θέση, έχοντας 51 βαθμούς. Μπροστά της είναι η Γουέστ Χαμ με 51, η Άρσεναλ και η Τότεναμ με 54. Ευνοϊκό αποτέλεσμα αποτέλεσε η ήττα των «κανονιέρηδων» από την Κρίσταλ Πάλας αλλά «χρωστάνε» ακόμη ένα παιχνίδι. Όπως και να’ χει, η Γιουνάιτεντ θέλει να παραμείνει κοντά. Έχει βρει προπονητή για του χρόνου, τον Έρικ τεν Χαγκ, αλλά τη δεδομένη στιγμή κοιτάζει πώς θα σώσει τη χρονιά. Προέρχεται από το 1-1 με τη Λέστερ, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Αμφίβολος ο Σο, τη θέση του θα πάρει ο Τέλες αν δεν είναι στο 100%. Προς επιστροφή στην 11άδα ο Ρονάλντο.

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30): Καμία από τις δύο δεν σε πείθει, αλλά εδώ που έφτασαν, παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Κι εμείς με τα γκολ. Πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.75 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Μπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ (16:30): Με το μυαλό στη Βιγιαρεάλ μπαίνει η Μπάγερν Μονάχου στο παιχνίδι απέναντι στην Άουγκσμπουργκ. Και με βάση τα λεγόμενα του Νάγκελσμαν, δεν θα αλλάξει πολλά. Στο στοίχημα θέλει μεγάλη προσοχή, μιας και ακολουθεί ο δεύτερος αγώνας με το «κίτρινο» υποβρύχιο. Και παίζονται τα πάντα για την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Στον πρώτο γύρο, πάντως, η Άουγκσμπουργκ είχε κερδίσει με 2-1, από το πρώτο ημίχρονο. Επίσης, το αντίστοιχο περσινό έληξε 5-2.

Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη που να μπορούν να μπλοκάρουν τόσο πολύ και τόσο καλά την Μπάγερν Μονάχου. Ε, η Βιγιαρεάλ το κατάφερε μια χαρά, κάνει ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι (1-0). Φυσικά, υπάρχει και ο δεύτερος αγώνας, στο Μόναχο (12/4) όπου περιμένουμε αντίδραση από την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Για την ώρα, ο Νάγκελσμαν βλέπει το ματς με την Άουγκσμπουργκ και τονίζει πως θα πραγματοποιήσει πολύ λίγες αλλαγές. Η Μπάγερν προέρχεται από το 4-1 εκτός της Φράιμπουργκ και από το 4-0 επί της Ουνιόν Βερολίνου και θέλει προσοχή. Βλέπετε, πριν από κάθε κρίσιμο παιχνίδι, υπάρχει και η σκέψη να τραβήξεις το πόδι από το γκάζι αν έχεις «καθαρίσει» από νωρίς. Δεν το συνηθίζει αυτό η συγκεκριμένη ομάδα, βέβαια. Σίγουρα εκτός ο Τσούπο-Μοτίνγκ, όπως και οι Σαρ, Τολισό. Από τους παίκτες που θα πάρουν ανάσα είναι ο Ντέιβις.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η Άουγκσμπουργκ είναι κοντά να σώσει τη χρονιά. Πήγε στους 32 βαθμούς με 8-8-12 και 34-45 και θέλει λίγους ακόμα για να πετύχει τον στόχο της. Νίκησε εντός με 2-1 τη Μάιντς και με 3-0 τη Βόλφσμπουργκ και η 3η νίκη της σε 4 αγώνες ήταν το 1-0 επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ. Μεγάλη ανάσα πήρε και δείχνει κοντά στην παραμονή. Τιμωρημένος ο Γκρουέζο, εκτός δίνονται οι Στρομπλ, Ουντοκάι.

Μπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ (16:30): Λίγο πριν τον κρίσιμο αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, η Μπάγερν Μονάχου καλείται να κάνει το καθήκον της. Ας «καθαρίσει» από την αρχή να… τελειώνει, να τελειώνουμε κι εμείς. Πάμε στοίχημα με Over 1,5 γκολ Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο ημίχρονο στο 2.05 (Stoiximan). Στο γενικό είχαμε σκοπό να πάμε, αλλά όχι και για 1.72!

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ