Προσεκτικά για το 2.05

Προσεκτικά για το 2.05

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Ισπανία.

Μπολόνια – Σαμπντόρια (21:45): Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο η Μπολόνια μέχρι το φινάλε, παρ’ όλα αυτά κατάφερε και έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα. Με το αποτέλεσμα που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική. 0-0 στο Μιλάνο με τη Μίλαν, σε ένα ματς που ελάχιστα απειλήθηκε από την πρωτοπόρο, ενώ είχε τις στιγμές της για να πάρει ακόμα και τη νίκη στην κόντρα επίθεση.

Συνεχίζει πάντως να αγνοεί τη νίκη από τις 21 Φεβρουαρίου, όταν και είχε επικρατήσει με 2-1 απέναντι στη Σπέτσια. Έκτοτε έχει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, από Φιορεντίνα και Αταλάντα. Και τα πέντε τελευταία της παιχνίδια είναι under και μάλιστα μόλις στο ένα είδαμε δύο γκολ. Στο 1-1 με τη Σαλερνιτάνα. Στα υπόλοιπα τέσσερα είχε δύο φορές 0-0 και δύο φορές 0-1. Δεν θα έχει απέναντι στη Σαμπντόρια τους Ντε Σιλβέστρι, Ντομίνγκεζ και Μίκαελ που είναι τραυματίες.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Μπολόνια – Σαμπντόρια (21:45): Η εκτός έδρας νίκη της Σαμπντόρια στη Βενετία απέναντι στη Βενέτσια δεν είχε συνέχεια. Ηττήθηκε με 0-1 από τη Ρόμα στην τέταρτη ήττα της στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά εκείνη η νίκη την είχε φέρει στο συν εφτά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με το πρωτάθλημα να έχει μπει στην τελική του ευθεία, η «Σαμπ» έχει προβάδισμα παραμονής και δείχνει πως ακόμα ελέγχει την κατάσταση. Πλήρης θα πάει στην Μπολόνια, καθώς μοναδική απουσία είναι εκείνη του Γκαμπιαντίνι που είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Πέντε σερί νίκες μετράει η Μπολόνια απέναντι στη Σαμπντόρια ανεξαρτήτου έδρας. Όλα τα παιχνίδια τους μάλιστα έχουν τελειώσει over 2,5 γκολ, το εκπληκτικό είναι ότι οι τέσσερις από τις πέντε νίκες ήρθαν με 2-1. Με βάση την προϊστορία αλλά και την εικόνα που έδειξαν στα τελευταία παιχνίδια τους, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, όμως το κίνητρο το έχει η Σαμπντόρια. Εκείνη… καίγεται περισσότερο. Θα πάω με αγορά ημιχρόνου, πάμε στοίχημα με ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2.05 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Ράγιο Βαγιεκάνο – Βαλένθια (22:00): Στο Βαγιέκας η Ράγιο Βαγιεκάνο φιλοξενεί τη Βαλένθια για την 31η αγωνιστική της κορυφαίας κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου. Στην ένατη θέση βρίσκεται η Βαλένθια που μετά από 30 ματς έχει συγκεντρώσει 41 βαθμούς και απέχει πέντε βαθμούς από την έβδομη Βιγιαρεάλ και τη θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Βαγιεκάνο από την άλλη πλευρά βρίσκεται στην 13η θέση με ματς λιγότερο και συγκομιδή 33 βαθμούς. Απέχει 5 βαθμούς με δύο παιχνίδια λιγότερα από την επικίνδυνη ζώνη. Το ματς του πρώτου γύρου έληξε 1-1.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Βαλένθια (22:00): Χωρίς νίκη εδώ και εννιά ματς η Ράγιο Βαγιεκάνο, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Κόντρα τη Γρανάδα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το 2-2. Προηγήθηκε μάλιστα 2-0 στο 17’, αλλά στο 51’ βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο μείωσαν στο 67’ οι γηπεδούχοι, ενώ στις καθυστερήσεις ισοφάρισαν με ανύπαρκτο πέναλτι. Δικαιολογημένη η γκρίνια και τα παραπάνω για τη διαιτησία. Λίγο έλειψε και στην επόμενη φάση να δεχτεί και τρίτο γκολ. Μετράει 0-2-4 στην τελευταία εξάδα αγώνων στο πρωτάθλημα στη Μαδρίτη. Τιμωρημένος ο καταλυτικός χαφ Κομεσάνια, όπως και ο κόουτς Ιραόλα. Ανέτοιμος ο γκολτζής Φαλκάο.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Δεύτερο 0-0 για τη Βαλένθια σε διάστημα τριών αγώνων. Σαν να τρέχει εδώ και καιρό το μυαλό στον τελικό του Κυπέλλου με την Μπέτις σε δύο εβδομάδες. Αυτή τη φορά κόλλησε στο 0-0 με την Κάδιθ και μάλιστα εντός έδρας. Δεν έχασε βέβαια για έκτο ματς στη σειρά, αλλά δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Δυσκολεύτηκε δημιουργικά και οι στιγμές που έκανε φάσεις ήταν λίγες. Κυρίως στο α’ μέρος. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα πάντως. Αναμενόμενα κόλλησε στο 0 το ματς, αφού τα xG ήταν 0,11 εναντίον 0,20. Έξω με κάρτες ο στόπερ Ντιακαμπί, δύσκολα ο επιθετικός Μάξι Γκόμες.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Βαλένθια (22:00): Αποσυντονισμένη και με συντήρηση δυνάμεων η Βαλένθια. Όλων το μυαλό τρέχει στην Μπέτις. Η Ράγιο είναι καιρός χωρίς νίκη, φτάσαμε Απρίλιο και στο πρωτάθλημα δεν έχει κερδίσει. Είναι από τα ματς που μπορεί να χτυπήσει προσφέρεται και ο αντίπαλος. Θέλει μια νίκη για να χαλαρώσει η Ράγιο. Σωστά διαβασμένο το σετ τιμών στο στοίχημα. Πάμε στοίχημα με τον άσο που κυκλοφορεί στο 2.17 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ