Με το 1.82 στη Βαρκελώνη

Με το 1.82 στη Βαρκελώνη

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Europa League και Europa Conference League.

Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00): Ματσάρα είδαμε στη Γερμανία στον πρώτο αγώνα, στο 1-1. Πολλοί περίμεναν επικράτηση της Μπαρτσελόνα, αλλά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης της έβαλε πολύ δύσκολα, προηγήθηκε, είχε ευκαιρίες και εν τέλει είχαμε μοιρασιά. Στο στοίχημα η ομάδα του Τσάβι προσφέρεται ως το απόλυτο φαβορί. Δεν ξέρω αν θα περάσει με άνεση, αλλά πιστεύω ότι η γερμανική ομάδα μπορεί να την κοντράρει και να της βάλει δύσκολα. Για κάποια σημεία του αγώνα, για μεγάλο διάστημα, θα φανούν όλα στην πράξη, στον αγωνιστικό χώρο του «Camp Nou».

Στα καλύτερά της είναι η Μπαρτσελόνα εδώ και μερικές εβδομάδες. Στο πρωτάθλημα είναι «αγκαλιά» με το Champions League και καλείται να δείξει την ποιότητα και να τον χαρακτήρα της και στο Europa League, με το να φτάσει ως το τέλος. Στη Γερμανία ζορίστηκε στον πρώτο αγώνα, τώρα θέλει όλα να είναι αλλιώς. Προέρχεται από το 3-2 επί της Λεβάντε (7η σερί νίκη), ματς στο οποίο είδε να καταλογίζονται εις βάρος της τρία πέναλτι. Δεν «μάσησε» όμως. Η Μπαρτσελόνα προ Τσάβι, φέτος δηλαδή, θα το είχε χάσει το παιχνίδι. Είναι στην αποστολή ο Πικέ, αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Επιστρέφουν Ντεπάι, Ντεστ, εκτός είναι οι Φατί, Σέρχι Ρομπέρτο, Ουμτιτί και φυσικά ο Άλβες (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η γκολάρα του Κνάουφ στο 48’ θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στη Γερμανία, αλλά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αν και ήταν σούπερ και ανταγωνιστική, πληγώθηκε από μία στιγμή κλάσης. Η γκολάρα του Φεράν Τόρες στο 66’ διαμόρφωσε αυτό το 1-1, σε ένα σούπερ ματς. Τέτοιο περιμένουμε να δούμε και στη Βαρκελώνη. Θα φανεί ανταγωνιστική και πάλι η Άιντραχτ; Η έως τώρα πορεία της κρίνεται εξαιρετική. Στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε 2-1 από την Φράιμπουργκ και έμεινε πιο πίσω στη «μάχη» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ακολουθεί πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ, την ομάδα που είναι στην 6η θέση και στο +5. Για την ώρα, έχει μπροστά της ένα τεράστιο ματς. Και καλείται να το ευχαριστηθεί και να το φτάσει όπου φτάνει.

Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00): Το έγραψα και πιο πάνω. Περιμένω από την Άιντραχτ να φανεί εκ νέου ανταγωνιστική. Όπως έχει κάνει φέτος σε αρκετά μεγάλα παιχνίδια. Είναι καλή ομάδα. Και όσο αντέξει. Πάμε στοίχημα με το G/G στο ελκυστικό 1.82 (Stoiximan). Θα το ήθελα λίγο παραπάνω, αλλά θα το πάρω και στο 2.20 το να σκοράρει ο Φεράν Τόρες.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ (22:00): Με όλους τους ποδοσφαιριστές του έτοιμους (εκτός του Μιχαηλίδη) ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του εν όψει του αποψινού πολύ μεγάλου αγώνα στην Τούμπα με αντίπαλο τη Μαρσέιγ. Και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 και να προκριθεί εκείνος στα ημιτελικά του Europa Conference League, ίσως στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του έως σήμερα. Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη αφού ο κόσμος εξάντλησε όλα τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη μεγάλη βοήθεια που θα έχει η ομάδα του από τους φιλάθλους και το πόσο σημαντική είναι, ενώ αναφέρθηκε και πάλι στο πολύσυζητημένο θέμα με τη δήλωση που έκανε στη Γαλλία σχετικά με τους οπαδούς της Μαρσέιγ.

“Δεν φταίω εγώ. Είπα κάτι σωστό. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι Γάλλοι τα βάζουν μαζί μου”, επέμεινε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά και απ’ αυτή τη δήλωση έγινε εκ νέου… πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της Γαλλίας. “Δεν είναι σοκαριστικά τα όσα είπα, αλλά τα όσα έγιναν από τους οπαδούς της Μαρσέιγ” πρόσθεσε ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος σχετικά με την απουσία του Μίλικ από πλευράς Μαρσέιγ έδειξε πως δεν επηρεάζεται και πάνω απ’ όλα δεν εφησυχάζει.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ (22:00): “Δεν πιστεύω ότι η Μαρσέιγ στέκεται σε έναν παίκτη, ακόμα και αν είναι υψηλού επιπέδου. Έχει την οργάνωση της, έχει και άλλους παίκτες ποιότητας οπότε δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα αν λείψει ο Μίλικ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι ομάδες που έχουν φτάσει τόσο μακριά έχουν αρκετούς παίκτες στη διάθεση τους”. Ο Πολωνός δεν εμφανίστηκε στη τελευταία προπόνηση των Γάλλων το πρωί και παρά το γεγονός πως μέχρι και το βράδυ της Τρίτης όλα έδειχναν πως θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, εντούτοις αυτό δεν κατέστη δυνατό. Στην ανακοίνωση της αποστολής το όνομα του Μίλικ δεν βρισκόταν μέσα, βρισκόταν όμως αυτό του Μπακαμπού, που τραυματίστηκε στο πρώτο ματς και ήταν αμφίβολος. Στην αποστολή επέστρεψε και ο Τσαλέτα – Τσαρ.

H εκτίμηση για το στοίχημα: H αλήθεια είναι πως οι αποδόσεις είνα αρκετά ελκυστικές. Στο 3.07 ο άσος του ΠΑΟΚ, στο 2.31 το διπλό της Μαρσέιγ στο 3.40 η ισοπαλία. Δείγμα του ότι θεωρούν το ζευγάρι ισορροπημένο και έτσι είναι, λόγω των απουσιών της Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί όμως είναι το φαβορί, έχουν λύσεις. Τους θεωρώ φαβορί για την πρόκριση, έχουν κερδίσει αυτόν τον ρόλο άλλωστε και από το 2-1 του πρώτου αγώνα. Όμως ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάλει δύσκολα, να σκοράρει, να το παλέψει. Θα πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.90 (Pamestoixima), καλή επιλογή και το 2-3 γκολ στο 1.97.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ