ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός έρχεται από τεράστια νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (1-0), την Κυριακή. Έτσι, ανέβηκε στην 4η θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ και βρίσκεται στο -2 από τον Άρη. Το σύνολο του Γιοβάνοβιτς δεν έχει γνωρίσει την ήττα στα επτά τελευταία ματς (4-3-0), έχοντας μάλιστα αποσπάσει σημαντικές νίκες στο μίνι τουρνουά. Στόχος η ευρωπαϊκή έξοδος.

Η Λαμία έχει μπλέξει για… τα καλά. Σε μια σεζόν που δεν κύλησε ιδανικά, δίνει μάχη να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ αυτή τη στιγμή κατέχει τη θέση των μπαράζ. Απέχει μόλις έναν βαθμό από τον Απόλλωνα Σμύρνης, που βρίσκεται σε θέση που οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμό. Μετά την πρόσφατη απώλεια από τον Ιωνικό (0-1), η Λαμία έφτασε τις 10 ήττες στα 11 τελευταία ματς. Προτεραιότητα το πρωτάθλημα, σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαμία είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 της Τετάρτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς: «Ήμασταν καλύτεροι, νικήσαμε δίκαια»

Στην παρουσία του κόσμου στη Λεωφόρο στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού την οποία χαρακτήρισε δίκαιη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Είναι πολύ σημαντική νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, παίξαμε με μια ομάδα που είχε τη διαφορά και το πλεονέκτημα γι ητν κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χρειάστηκε να κάνουμε ένα πειθαρχημένο παιχνίδι. Δεν ήταν όμορφο ματς, δεν είχε φάσεις. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε, σε μια κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος, δείξαμε ότι είχαμε καλύτερη διάθεση από τον Ολυμπιακό».

Για το ότι πανηγύρισε με τον κόσμο: «Κάθε φορά που γεμίζει η Λεωφόρος αισθανόμαστε ευθύνες. Χαίρομαι που θα φύγουν χαρούμενοι σήμερα. Αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου. Να τους μαζέψεις και να φύγουν ικανοποιημένοι. Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε, αλλά σήμερα νομίζω ικανοποιήσαμε τις προσδοκίες τους».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Αϊτόρ: «Αξίζαμε τη νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

O Αϊτόρ μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, αναφέροντας πως οι Πράσινοι την άξιζαν και πως πρέπει να συνεχίσουν έτσι και στα επόμενα ματς.

Οι δηλώσεις του Αϊτόρ:

«Είναι μια εξαιρετική βραδιά και θα τη θυμόμαστε. Το να βλέπουμε ένα γήπεδο κατάμεστο μας κάνει χαρούμενο και για τον κόσμο μας και τη νίκη ειδικά μετά την πανδημία. Αξίζαμε τη νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο παιχνίδι που και την Τετάρτη.

Προετοιμαζόμασταν για το παιχνίδι σκληρά και πνευματικά για έναν… τελικό όπως αυτός. χαίρομαι που αυτά που θέλαμε βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο σύλλογος και οι φίλαθλοι το άξιζαν. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, αξίζει να βρίσκεται ψηλά και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Πάνω από όλα παίζει ρόλο η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία μου. Όλοι με βοηθάνε κάναμε σπουδαία παιχνίδια και η σκληρή μου δουλειά βγαίνει στο γήπεδο και μου αρέσει να παίζω έτσι όπως μας δείχνει ο προπονητής, σε αυτή τη σπουδαία ομάδα».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ