Σκοράρουν για το 2.27

Σκοράρουν για το 2.27

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ισπανία και Πορτογαλία.

Λεβάντε – Σεβίλλη (20:00): Είναι εδώ, ζωντανή στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα που λέει και το τραγούδι. Αρνείται πεισματικά να παραδοθεί και παλεύει με νύχια και με δόντια να μείνει στην κατηγορία. Την περασμένη αγωνιστική πήρε τεράστια νίκη με 4-1 μέσα στην έδρα της Γρανάδα και συνεχίζει να δίνει την μάχη της, σε ένα ντέρμπι παραμονής μάλιστα. Προηγήθηκε με τον Ντάνι Γκόμες στο 17′ και έκανε το 0-2 στο 56′ με πέναλτι. Κομβικό εκείνο το σημείο του αγώνα, γιατί έμειναν και με δέκα οι αντίπαλοι της. Στο 77′ έβαλε και τρίτο για να το τελειώσει οριστικά. Στις καθυστερήσεις ήρθε η μείωση, αλλά στην τελευταία φάση έβαλε και τέταρτο. Είναι στο -6 από την Κάντιθ και δεν μπορεί να εφησυχάζει. Είναι λίγο ζόρικο το πρόγραμμα της, αλλά θα το παλέψει.

Λεβάντε – Σεβίλλη (20:00): «Αυτοκτόνησε» στο εντός έδρας με την Ρεάλ και ηττήθηκε με 2-3 στο τέλος. Μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 2-0, με δύο απανωτά γκολ στο 21′ και στο 25′. Πίστεψε ότι τελείωσε το ματς και στο δεύτερο μέρος ήταν αγνώριστη. Δέχθηκε την μείωση στο 50΄ και άρχισε να αγχώνεται. Η Ρεάλ πίεσε ασφυκτικά όσο πήγαινε προς το τέλος και στο 82′ έγινε το 2-2. Έδειχνε ότι έχει χάσει εντελώς τα πατήματα της και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε και η ολική ανατροπή. Κακή ήττα για πολλούς λόγους, τόσο βαθμολογικούς όσο και ψυχολογικούς. Πλέον είναι ισόβαθμη με Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Μπέτις είναι στο -3. Έχει μπλέξει για την 4αδα. Στα 6 τελευταία ανεξαρτήτου διοργάνωσης έχει μόλις μια νίκη.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Λεβάντε – Σεβίλλη (20:00): Η Λεβάντε παίζει τα… ρέστα της σε κάθε ματς και θέλει παντού βαθμούς για να ελπίζει. Η Σεβίλλη έρχεται από ήττα – σοκ αλλά πρέπει να αντιδράσει. Εκτός έδρας πάντως δεν τα πάει καλά. «Καίγονται» αμφότερες και η λύση είναι στα γκολ. Πάμε στοίχημα με το Over 2.5 σε απόδοση 2.02 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Πόρτο – Σπόρτινγκ (22:15): Δεν έδειξε έλεος στην Πορτιμονένσε και την διέλυσε με 7-0 εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Είχε όρεξη από την αρχή και δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική το ματς, μιας και στο ημίχρονο ήταν ήδη μπροστά με 4-0. Μέχρι το 60′ είχε διαμορφωθεί το τελικό σκορ και απλά μέχρι το φινάλε έριξε ρυθμό για να μην ξεφύγει εντελώς η κατάσταση. Είναι μια ανάσα από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ στα τέσσερα τελευταία δεν έχει δεχθεί γκολ. Στο πρώτο ματς πήρε τη νίκη με ανατροπή κόντρα στη Σπόρτινγκ και κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Πόρτο – Σπόρτινγκ (22:15): Ηττήθηκε με 0-2 εντός έδρας από την Μπενφίκα και μπήκε τέλος στο σερί πέντε νικών και στο αήττητο δέκα αγωνιστικών. Έτσι μπαίνει τέλος και στα όνειρα τίτλου που έκανε, μιας και η διαφορά από την Πόρτο είναι στους 9 βαθμούς. Στο πρώτο ματς με την Πόρτο για το κύπελλο ηττήθηκε εντός έδρας και η ρεβάνς πλέον είναι πολύ δύσκολη για αυτή. Θα πρέπει να επιτεθεί και δεν είναι καλό αυτό απέναντι στην «φορμαρισμένη» Πόρτο που σκοράρει με τρομερή άνεση. Το θετικό είναι ότι σκοράρει και αυτή εύκολα.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Πόρτο – Σπόρτινγκ (22:15): Θα γίνει μεγάλο ματς καθώς είναι όλα ανοιχτά. Σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση η Πόρτο, αλλά δεν θα αφήσει έτσι εύκολα τον στόχο του κυπέλλου η Σπόρτινγκ, από τη στιγμή που έχασε το πρωτάθλημα. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.27 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ