Σκοράρουν στο 1.92

Σκοράρουν στο 1.92

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Γερμανία και Ισπανία.

Βόλφσμπουργκ – Μάιντς (21:30): Βράδυ Μεγάλης Παρασκευής, παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 31ης αγωνιστικής στην Bundesliga με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον κυρίως για τους γηπεδούχους. Η Βόλφσμπουργκ προέρχεται από πολύ βαριά ήττα απέναντι στην Ντόρτμουντ με 6-1 εκτός έδρας. Επιστροφή στα άσχημα αποτελέσματα για τους «λύκους», οι οποίοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους μετρούν τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκα, το 4-0 με την Αρμίνια.

Σαφώς και δεν έχει… καθαρίσει με την παραμονή της. Είναι στους 34 βαθμούς, στο συν έξι από τη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Η Στουτγκάρδη είναι εκεί με 28, στους 29 είναι η Χέρτα και στους 32 η Άουγκσμπουργκ. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, σίγουρα η Βόλφσμπουργκ έχει το πάνω χέρι. Κι αν καταφέρει να πάρει το ματς απέναντι στην Μάιντς είναι πιθανό να καθαρίσει από τώρα και μαθηματικά την παραμονή της. Έπειτα από μια σεζόν με αρκετό άγχος η αλήθεια είναι.

Βόλφσμπουργκ – Μάιντς (21:30): Για τη Μάιντς η σεζόν ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί. Και δείχνει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο σαν να έχει χάσει πλέον τα κίνητρά της. Τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, έχοντας δύο ήττες από Άουγκσμπουργκ και Κολονία και δύο ισοπαλίες με Γκλάντμπαχ και Στουτγκάρδη. Αυτό θα είναι το τέταρτο εκτός έδρας παιχνίδια στα πέντε τελευταία που έχει δώσει η Μάιντς, η οποία κυνηγούσε μια θέση στην Ευρώπη μέχρι ένα σημείο της σεζόν, αλλά απώλεσε αυτή την ευκαιρία πλέον.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Συνήθως πάνε ψηλά τα παιχνίδια των δύο ομάδων. Και με την αμυντική λειτουργία που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα, δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι να μπαίνουν αρκετά γκολ. Αν πήγαινα σε σημείο, θα ήταν προς τον άσο, κυρίως λόγω κινήτρου. Η Βόλφσμπουργκ έχει, η Μάιντς μοιάζει να το έχει χάσει εντελώς. Πιο… safe επιλογή τα γκολ. Θα πάμε στοίχημα με over 2,5 γκολ στο ματς σε απόδοση 1.92 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Τενερίφη – Ουέσκα (22:00): Έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου και η Τενερίφη συνεχίζει να δίνει τη… μάχη της για την άνοδο στη La Liga. Στην τέταρτη θέση με 62 βαθμούς, απέχει πέντε από τη δεύτερη και έξι από την πρώτη θέση του πίνακα. Αυτές δηλαδή που δίνουν απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Την ίδια ώρα είναι στο συν οχτώ από τη Λας Πάλμας, που βρίσκεται στην έβδομη θέση. Δύσκολα, δηλαδή, θα χάσει την ευκαιρία να βρίσκεται έστω στα πλέι οφ της ανόδου, εκεί που θα μπουν οι ομάδες από την τρίτη έως την έκτη θέση.

Η Τενερίφη έκανε το καθήκον της στα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσε απέναντι σε ομάδες που είναι χαμηλά στον πίνακα. Εκτός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στη Σοσιεδάδ Β’, εντός έδρας 3-1 κόντρα στη Φουενλαμπράδα. Δύο στα δύο που τη διατηρούν εντός στόχου. Και τρία σερί ματς χωρίς ήττα αφού είχε προηγηθεί το 1-1 κόντρα στη Σαραγόσα.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Τενερίφη – Ουέσκα (22:00): Φιλοξενεί το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής την Ουέσκα, μια ομάδα που πλέον δεν έχει στόχο στο πρωτάθλημα, αφού είναι στο -8 από την έκτη προνομιούχο (για τα μπαράζ) θέση. Ωστόσο η Ουέσκα το τελευταίο διάστημα δείχνει ικανή να κάνει… ζημιές απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Πέντε σερί ματς αήττητη, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες και τελευταία το 1-1 με τη Σαραγόσα. Σε ένα ματς που το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Μεγάλο το κίνητρο για την Τενερίφη, που παρουσιάζει μια σταθερότητα στην απόδοσή της. Σε καλή κατάσταση η Ουέσκα, η οποία δε φαίνεται να… χαρίζεται σε κανέναν, ωστόσο θα πάμε με το μεγαλύτερο κίνητρο στο συγκεκριμένο ματς. Και με την ομάδα που κυνηγά την άνοδό της και θέλει να πλησιάσει ακόμα και στην πρώτη δυάδα. Πάμε στοίχημα με «άσο» σε απόδοση 2.08 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ