Από ένα γκολ για το 1.95

Από ένα γκολ για το 1.95

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Γαλλία.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Γαλλία.

Λιλ – Στρασβούργο (18:05): Φαίνεται να χάνει οριστικά το… τρένο της Ευρώπης η Λιλ, η οποία δεν κερδίζει σε τέσσερα σερί και έχει δύο διαδοχικές ήττες. Την περασμένη αγωνιστική πήγε στην έδρα της Ρεμς και ηττήθηκε με 2-1 στο φινάλε. Βρέθηκε να χάνει στο 32′, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση της και έφτασε στην ισοφάριση στο 57′. Ήξερε ότι θέλει τρίποντο, για αυτό πίεσε για την ανατροπή, αλλά άφησε κενούς χώρους στα μετόπισθεν και το… πλήρωσε με γκολ στο τέλος, όπου διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Είναι στο -8 από την 5αδα και δύσκολα θα την προλάβει. Αν θέλει να έχει ελπίδες πρέπει τώρα να κερδίσει.

Λιλ – Στρασβούργο (18:05): Συνεχίζει την εκπληκτική πορεία του στο πρωτάθλημα και είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με την Ρεν και την Μονακό. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε την Ρεν και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ της για να το «καθαρίσει». Οι αντίπαλοι ισορρόπησαν το ματς στη συνέχεια και έφτασαν στην ισοφάριση στο 54′. Δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα η ισοπαλία, αλλά ήταν αποφασισμένο για νίκη και το πήρε με γκολ στο 77′. Δεν χάνει σε 11 σερί ματς, ενώ στα 15 τελευταία έχει μόλις μια ήττα.

Λιλ – Στρασβούργο (18:05): Η Λιλ «καίγεται» για νίκη και αναγκαστικά θα επιτεθεί. Το Στρασβούργο είναι σε τρομερή κατάσταση όμως και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Έχουν έφεση στα γκολ τελευταία. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 1.90 (Stoiximan).

Δες εδώ τα κορυφαία μπάσκετ προγνωστικά

Ρεμς – Μαρσέιγ (21:45): Πήρε πολύ μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Λιλ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική και ουσιαστικά έκανε τεράστιο βήμα παραμονής. Προηγήθηκε στο 32′, αλλά η Λιλ στο δεύτερο μέρος πίεσε και ισοφάρισε στο 57′. Όσο περνούσε η ώρα άνοιγε το ματς και εν τέλει αυτή που πανηγύρισε ήταν η Ρεμς με γκολ στο φινάλε του αγώνα. Φυσικά πανηγυρίστηκε έξαλλα το αποτέλεσμα αυτό, καθώς έφτασε στους 40 βαθμούς και δεν θα
κινδυνέψει. Στα τελευταία εννιά έχει μόλις δύο ήττες και η βελτίωση της είναι εμφανής. Τα 4/5 τελευταία εντός έδρας ήταν G/G, όπου κέρδισε σε ένα μόνο ματς.

Ρεμς – Μαρσέιγ (21:45): Επέστρεψε άμεσα στις νίκες και επικράτησε της Ναντ με 3-2 εντός έδρας και έχει εδραιωθεί στη 2η θέση. Δεν ήταν καθόλου εύκολο το ματς, γιατί βρήκε ισχυρή αντίσταση και ήταν δύο φορές πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 1-2. Ισοφάρισε με δεύτερο πέναλτι του Παγέ στο 55′, πίεσε ασφυκτικά για την ανατροπή και την βρήκε εν τέλει στο 75′ για το τελικό 3-2. Είναι στο +6 από την 2η θέση και μόνο με αυτοκτονία θα την χάσει. Στα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει 9 νίκες και μια ήττα από την Παρί. Ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός για το Κόνφερενς στην έδρα της Φέγενορντ και θα γίνει το απαραίτητο ροτέισον, γιατί έχει πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Ρεμς – Μαρσέιγ (21:45): Η Ρεμς είναι πολύ πιο άνετη, έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή και θέλει να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Μαρσέιγ είναι στη 2η θέση και δεν θέλει να δώσει δικαίωμα στους διώκτες της, αλλά σκέφτεται και την Ευρώπη. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 1.95 (Stoiximan).

Δες τα καλύτερα προγνωστικά NBA

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ